• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlısından uzakta olan gellin adayları yalnız hissetmeyelim burada toplanalım.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
haklisinn suan cok rahatim kocaman bi yük kalkti üzerimden kac aydir cabaliyorum cok sorunlarmiz oldu. ailem olsun istemeye türkyieye gitmeyiz buraya gelsinler demislerdi imkansiz gibi birsey di basta ama sounda basardimm :) pekii tarih bellimi :))
Evet yarından sonra nişanımız var :)

dasle
AŞkımı çok özlüyorum
Nişanlım İzmirde :( Bende İstanbuldayım. Bazen özlemi dayanılmaz oluyor. 2 haftada bir görüşmeye çalışıyoruz ama her zaman olmuyor tabi. 1 ay görüşmediğimiz oluyor o zaman moralman çöküyorum. Gelinlik bakmaya bile onunla gidemiyorum :( Çok kötü bir duygu, ama eninde sonunda kavuşacağım tek ümidim bu.​

Bizdede ben izmirdeyim sevgilim istanbulda , nişandan sonra askere gidene kadar görüşemicez belkide ..tabi bizim istanbulA gitme durumumuz var Allahtan :34:

Slm arkadaşlar sözlüm geldi 5 ayın hasretini 7 günde gidermeye çalıştık. Şimdi yine uzaktayız birbirimizden her gelip gittiğinde daha kötü oluyorum sanki. Bazı şeyler yüzyüze olunca dahada netleşiyor sanki. 21 eylülde 1. nişanımız sonraki ay içinde de onun yaşadığı şehirdeki 2. nişanımız olucak inşallah. Gelecek güzel günlerimizi düşünerek sabrediyorum.

Bir yuva kurmak için çabalıyoruz hasret çektikçe çabalıycak gücümüz azalıyor. Bizim işimiz çok daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Nişanımızdan bir gün sonra gönderdim nişanlımı ve ailemi , bayramda nasipse gelicek kayınpederimle 4357468545324729384 gözle bekliyoruuum

12 gün önce nisanim oldu :) cok güzeldi bi gün sonra almanyaya geri döndüm yine hasretlik cekiyoeum :( gecmicek mi bu sorunlar hic offff ff

:14: 4 yıldır beraberiz ama birbirimizden çok uzağız hasret cekmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim yani çok zor günler geçirdik tatlımla ama hamdolsun 1 hafta önce nişanlandık düğün seneye şimdi çok daha rahatım ama artık daha çok özlüyorum ben ya :14:

kızlar önce allah sabır versin hepinize ben nişanlımla aynı şirkette çalıştığım için (dükkanlarımız ayrı ama) hemen hemen hergün görüyorum ama 15 ay askerliğini bekledim hemde daha 3 aylık bir ilişkimiz vardı tam anlamıyla tanımıyordum ama sabırla bekledim aşkımı:16: gözden ırak olan gönülden ırak olur lafına sevgililerimiz veya nişanlılarımız için kullanılmasını doğru bulmuyorum hasret giderek artınca sevgimizde artıyor yani bende öyle oldu hep.zorunluluk yüzünden ayrı kalınan hiç bir ilişki bitmez katlanarak dahada büyür inş :16::16:

bende 18 temmuzda nısanımızı yaptık 1 gun sonra yolcu ettım osmanıyeye ogunden berı gormuyorum faceden gorusuyoruz ama oylede olmuyor allahın ıznıyle 2 ay sonra hıc ayrılmıcaz bayramdan sonra nıkah ıslerımızı yapıcaz allahım ıznıyle o gun gelsın dıye beklıyyorum son 58 gun 6 ekım de dugunum var ben bursadayım nısanlım osmanıyede gelmesı gıtmesı olmuo kı

Biz 3 senedir beraberiz. Geçen sene sözümüz oldu bu sene nişanımız olacak inşallah bayramdan sonra. O istanbulda görevli ben ankarada okuyorum. Sürekli telefona bağlıyız. Bazen yanlış anlasılmalar oluyor tabi telefonda daha da zorlaşıyor işler.
Tayini ve benim okulum yüzünden 2 sene sonra evlenecegiz. Bakalım inşallah ankaraya gelebilir o zaman belki seneye evleneceğz.
Ailesi de ankaralı ankarada oturuyorlar. Düşünün, annesini bile kendisinden daha fazla görüyorum :D
2 sene çok diyorlar ama ben bir şekilde geçer diyorum :(( Evlenince acısını çıkartırız diyorum, yoksa geçmezzz bu günler.
Allah herkese sabır versin.

biz 3 yıldır birlikteyiz. bunun iki ylını onun okulu yüzünden ayrı geçirdik. şimdi de başka bi şehirde göreve başladı. bayramdan sonra nişanımız olacak Allahın izniyle. sonra ben de önümüzdeki ay b aşka bi yerde göreve başlayacağım atanabilirsem. evlenene kadar rahat yok yani:) ama olsun bu ayrılıklar daha çok bağladı bizi birbirimize.. sevgimizden çok emininz çok şükür.. şu günlerde nişan telaşımız var onu bi atlatabilirsek düğün önümüzdeki yaza inşaallah:16:

Nişan tarihlerimiz kesinleşti kızlar. Ilk nişan 22 eylül ikinci nişan ( erkek tarafının yaşadığı şehirdeki) 7 ekim. Arada 2 hafta olsun ki yetişebilelim istedik. Ikisi içinde ayrı ayrı davetiye bastırıcaz. Davetiye seçmekte çok zormuş. O kadar çok çeşit var ki karar veremiyorsun. Biz hayla uzaktayız evlenene kadarda buna mahkumuz. Herşey çok daha uzak olunca.

çok zor bişey kızlar ya herşey uzaktan uzağa oluyo yada tek başıma koşturdum herşeyimi ben yaptım :( oysa sadece hmm güzel olmuş dedi neyse ki inşAllah eylül 15 te düğün burda 29 dada orda olucak umarım yanındayken bu durumlar düzelir çünkü uzakta olunca sorumsuzluk diz boyu :(

çok zor bişey kızlar ya herşey uzaktan uzağa oluyo yada tek başıma koşturdum herşeyimi ben yaptım :( oysa sadece hmm güzel olmuş dedi neyse ki inşAllah eylül 15 te düğün burda 29 dada orda olucak umarım yanındayken bu durumlar düzelir çünkü uzakta olunca sorumsuzluk diz boyu :(

Slm. Seninde 2 nişanın olucak benim gibi. Bende kendimi tek zannediyordum. Bizde 2 hafta koyduk iki nişan arasına. Aynı kıyafeti giyicem ben öyle düşünüyorum. Stüdyodada fotoğraf buradaki nişan öncesi çektiririz diyorum. Aynı kıyafetle ordada stütyoya gitmek gereksiz masraf olur. Oradaki nişan mekanında çektiririz inşallah yeşillikler içinde. Sen iki ayrı kıyafetmi giyiceksin nasıl düşünüyorsun? En hayırlısı olur inşallah.

Back