• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlısından uzakta olan gellin adayları yalnız hissetmeyelim burada toplanalım.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

papatyapapatya28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
79
2
48
Selam kızlar ben nişamlımdan çok uzaktayım. Eğer evlenipte evleneceğin insanla farklı şehirlerdeysen herşey katlanarak zorlaşıyor. Bu zorunlu ayrılık bitiyor artık. Allah bize sabır versin.

Nişandan snra herşey çok farklı oluyor burada okuduğum kadarıyla çoğu ilişki bitmiş hep , bunun olmaması için çok çok çoook anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum

Nişandan snra herşey çok farklı oluyor burada okuduğum kadarıyla çoğu ilişki bitmiş hep , bunun olmaması için çok çok çoook anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum

selam, ben de uzaklaşacagım sevgilimden, kendisi denizci. hem de baska sehirde de olmıcak yurtdışında olacağı için herseyi kendim yapmak durumunda kalacagım.
evet hem anlayışlı hem sabırlı olmak lazım, aileler de olaya dahil oldugu için her kafadan bi ses cıkar, duymamak lazım biraz:ssz:

selam, ben de uzaklaşacagım sevgilimden, kendisi denizci. hem de baska sehirde de olmıcak yurtdışında olacağı için herseyi kendim yapmak durumunda kalacagım.
evet hem anlayışlı hem sabırlı olmak lazım, aileler de olaya dahil oldugu için her kafadan bi ses cıkar, duymamak lazım biraz:ssz:

benimki de denizci canım gerçekten çok zor şimdi yasa değişikliği nedeniyle gününü doldurmaya çalışıyo 9 aydır yok :5: dünya geneli aynen yurtdışı :14: 15 - 20 güne gelcek inşalla:4: sen nerdesin sevgilin hangi şirkette

Ben Türkiyenin bir ucunda o diğer ucunda nişanlanalı 1 yıl olucak evlenmemize 2 ay kaldı allaha şükür ayrılığı hiç düşünmedik kavgalar kırgınlıklar oluyor ama hiç birbirimiz habersiz bırakıp konuşmadığımız olmadı kırgında olsak birbirimize nerde ve nasıl olduğumuzu ilettik... O yüzden belkide sorunlar küçükte olsa büyükte olsa çok uzamadan tatlıya bağlandı ve unutuldu... Ama birçok şeyi tek başınıza yapmak ve evlendiğinizde kendi doğup büyüdüğünüz şehri terk etmek zorunda kalıyoruz o yüzden allah yar ve yardımcımız olsun

Selam arkadaşlar. Ben aslında sözlüyüm nişan tarihimize çok az kaldığı için ondan nişanlım diye bahsediyorum. Sevgiliyken istediğimiz her zaman birbirimizi görebiliyorduk. Hasret nedir bilmezdik. Askere gidince 12 boyunca 5 kere görüştük. Ayrı kalmaya alışık olmadığımız için bu bile zor gelmişti bize. Askere gidince buradaki düzeni bozulduğu için teskere aldıktan sonra ailesinin yaşadığı şehire gitti. 3 ay hiç görüşemedik. 20 Ekimde ailesiyle tanışmaya geldiler. ((((((21 EKİM)))))) de sözlendik. Şimdide 22 eylül'ü nişan tarihimiz olarak düşünüyoruz. 1 ay sonrada onun çevresinin olduğu şehirde de nişan yapıcaz. Sözümüzle nişanımız arasına mecburen 1 yıl zaman girmiş oldu. Nişanımızla düğünümüz arası uzamasın bari istiyorum. Bir hafta sonra gelicek nişan yerimize birlikte karar veririz artık. :))) Zaman yaklaştıkça insan daha çok sabırsızlanıyor. Artık hiç ayrılmamak üzere kavuşmak istiyorum.

5. ayı bıten nişanımı geçtım..

ben ondan 4 yıl 5 aydır uzağım.. senede 2 defa göruyorum.. görev ıcabı ayrı ıllerdeyız.. ahh bu ayrılık.. tayin çıkmazsa evlilikte ertelenıyor tabı..

ALLAH yardımcımız olsun:nazar:

benimki de denizci canım gerçekten çok zor şimdi yasa değişikliği nedeniyle gününü doldurmaya çalışıyo 9 aydır yok :5: dünya geneli aynen yurtdışı :14: 15 - 20 güne gelcek inşalla:4: sen nerdesin sevgilin hangi şirkette

oo cok kalmış, gerci ben de en son 8,5 ay bekledim:) atlattıktan sonra dile kolay geliyor :ssz:
su an burda 15-20 güne kadar gider genel denizcilik olabilir canım.

5 aydır 1 hafta görebilmek için bekliyorum. Şafak 4 gün. 1 hafta göz açıp kapıyıncaya kadar geçer de şu 4 gün geçmek bilmez.

Bende bu konuyu takibe alayım,kısmetse aynı yollardan geçeceğiz fikir edinmiş olurum çünkü düşündükçe çok karmaşık geliyor nasıl bir süreç olacak bakalım...:31:

Ah be kizlarr :) bende Cumartesi günü Nisanlandim gecen hafta sali günüde istmeeye gelmislerdi.. hepsi bir anda oldu cünkü ben almanyada yasiyorum. Bi hafta tatile gelebildim sadece hersey bir anda oldu.. iki senedir beraberim onunla sadece dört defa gördüm. Cogu zaman tartismakla gecti. Ama biz birimizi cok seviyoruz ve buna mecbur katlanmak zorundayiz. Cünkü bir araya geldiyimizde bütün sorunlari unutmus oluyoruz. Eh simdi Nisanliyim aramizda hala mesafaler var. Onu belki allah izin verirse üc ay sonra yine görücem. Seneye evlenme tarihini sölediler.. Hadi bakalim hayirlisi :))

Ah be kizlarr :) bende Cumartesi günü Nisanlandim gecen hafta sali günüde istmeeye gelmislerdi.. hepsi bir anda oldu cünkü ben almanyada yasiyorum. Bi hafta tatile gelebildim sadece hersey bir anda oldu.. iki senedir beraberim onunla sadece dört defa gördüm. Cogu zaman tartismakla gecti. Ama biz birimizi cok seviyoruz ve buna mecbur katlanmak zorundayiz. Cünkü bir araya geldiyimizde bütün sorunlari unutmus oluyoruz. Eh simdi Nisanliyim aramizda hala mesafaler var. Onu belki allah izin verirse üc ay sonra yine görücem. Seneye evlenme tarihini sölediler.. Hadi bakalim hayirlisi :))
Hadihayırlısı olsun nişan oldu demek çok sevindim Allah tamamına erdirsin :nazar:
Bizimde uzak uzak uzaak 5. seneye girdik evlenene kadar rahatımız yok çok özlüyorum daha nişandan sonra askerliğimiz var yaa:31:

Hadihayırlısı olsun nişan oldu demek çok sevindim Allah tamamına erdirsin :nazar:
Bizimde uzak uzak uzaak 5. seneye girdik evlenene kadar rahatımız yok çok özlüyorum daha nişandan sonra askerliğimiz var yaa:31:

sgllll cnmm benim aminnn seninde ölee :))

ohhh bide askerlik varr :) cokk zorrr yaa... allahh yardimcin olsun :) ama cabuk gecer 5 sene gecmis istee gerisidee gelir :))

Nişanmızıda yaplım bi ondan sonrası su gibi gecer inşallah :)

haklisinn suan cok rahatim kocaman bi yük kalkti üzerimden kac aydir cabaliyorum cok sorunlarmiz oldu. ailem olsun istemeye türkyieye gitmeyiz buraya gelsinler demislerdi imkansiz gibi birsey di basta ama sounda basardimm :) pekii tarih bellimi :))

Nişanlım İzmirde :( Bende İstanbuldayım. Bazen özlemi dayanılmaz oluyor. 2 haftada bir görüşmeye çalışıyoruz ama her zaman olmuyor tabi. 1 ay görüşmediğimiz oluyor o zaman moralman çöküyorum. Gelinlik bakmaya bile onunla gidemiyorum :( Çok kötü bir duygu, ama eninde sonunda kavuşacağım tek ümidim bu.

Back