- 14 Haziran 2012
- 79
- 2
- 48
- Konu Sahibi papatyapapatya28
Selam kızlar ben nişamlımdan çok uzaktayım. Eğer evlenipte evleneceğin insanla farklı şehirlerdeysen herşey katlanarak zorlaşıyor. Bu zorunlu ayrılık bitiyor artık. Allah bize sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişandan snra herşey çok farklı oluyor burada okuduğum kadarıyla çoğu ilişki bitmiş hep , bunun olmaması için çok çok çoook anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum
selam, ben de uzaklaşacagım sevgilimden, kendisi denizci. hem de baska sehirde de olmıcak yurtdışında olacağı için herseyi kendim yapmak durumunda kalacagım.
evet hem anlayışlı hem sabırlı olmak lazım, aileler de olaya dahil oldugu için her kafadan bi ses cıkar, duymamak lazım biraz
benimki de denizci canım gerçekten çok zor şimdi yasa değişikliği nedeniyle gününü doldurmaya çalışıyo 9 aydır yok dünya geneli aynen yurtdışı 15 - 20 güne gelcek inşalla sen nerdesin sevgilin hangi şirkette
5. ayı bıten nişanımı geçtım..
ben ondan 4 yıl 5 aydır uzağım.. senede 2 defa göruyorum.. görev ıcabı ayrı ıllerdeyız.. ahh bu ayrılık.. tayin çıkmazsa evlilikte ertelenıyor tabı..
ALLAH yardımcımız olsun
ayyy cok zor işinn bizden daha zor, Allah yardımcınız olsun
oo cok kalmış, gerci ben de en son 8,5 ay bekledim:) atlattıktan sonra dile kolay geliyor
su an burda 15-20 güne kadar gider genel denizcilik olabilir canım.
Hadihayırlısı olsun nişan oldu demek çok sevindim Allah tamamına erdirsinAh be kizlarr :) bende Cumartesi günü Nisanlandim gecen hafta sali günüde istmeeye gelmislerdi.. hepsi bir anda oldu cünkü ben almanyada yasiyorum. Bi hafta tatile gelebildim sadece hersey bir anda oldu.. iki senedir beraberim onunla sadece dört defa gördüm. Cogu zaman tartismakla gecti. Ama biz birimizi cok seviyoruz ve buna mecbur katlanmak zorundayiz. Cünkü bir araya geldiyimizde bütün sorunlari unutmus oluyoruz. Eh simdi Nisanliyim aramizda hala mesafaler var. Onu belki allah izin verirse üc ay sonra yine görücem. Seneye evlenme tarihini sölediler.. Hadi bakalim hayirlisi :))
Hadihayırlısı olsun nişan oldu demek çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Bizimde uzak uzak uzaak 5. seneye girdik evlenene kadar rahatımız yok çok özlüyorum daha nişandan sonra askerliğimiz var yaa
Nişanmızıda yaplım bi ondan sonrası su gibi gecer inşallah :)sgllll cnmm benim aminnn seninde ölee :))
ohhh bide askerlik varr :) cokk zorrr yaa... allahh yardimcin olsun :) ama cabuk gecer 5 sene gecmis istee gerisidee gelir :))
Nişanmızıda yaplım bi ondan sonrası su gibi gecer inşallah :)