- 16 Ekim 2018
- 26
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi Canandemir344
2 yıllık arkadaşım ben ondan hep hoşlanıyordum ama normal arkadaş olarak takıldık bu süreçte sevgilisi vardı sonra nişanlandı sonra da ayrıldı. Nişanlanınca bana nişan reaimlerini bile attı ama ayrıldığını söylemedi ortak arkadaştan öğrendim...Kimden bahsediyorsunuz ne anlatıyorsunuz tam olarak?
2 yıldır onu tanıyorum başka ortak arkadaşa söylemiş ayrıldığını ama bana neden sadece sıkıntı, problemlerim var deyip geçti? Ondan hoşlanıyorum belki anlamıştır sizce beni istemediğinden mi bana söylemedi? 1 senedir görüşemiyoruz uzakta çok özledim de dedi bana ama demekki sadece arkadaşça zaten bana pek yazmıyor bir mesajıma ertesi gün cevap yazmıştı...
Doğru anlamışsın.2 yıldır arkadaşız sevgilisi vardı sonra nişanlandı bana nişan resmini de göndermişti başka ortak arkadaşa söylemiş ayrıldığını ama bana neden sadece sıkıntı, problemlerim var deyip geçti söylemedi? Ondan hoşlanıyorum belki anlamıştır sizce beni istemediğinden mi bana söylemedi? 1 senedir görüşemiyoruz uzakta yaşıyor bana çok özledim de dedi ama demekki sadece arkadaşça zaten bana pek yazmıyor bir keresinde mesajıma ertesi gün cevap yazmıştı 4 ayda 1 yazışsakta o da 3-5 cümle sonra yazmıyor...
Ya açıkca hislerinizden bahsedin ya da takibi bırakın.2 yıldır arkadaşız sevgilisi vardı sonra nişanlandı bana nişan resmini de göndermişti başka ortak arkadaşa söylemiş ayrıldığını ama bana neden sadece sıkıntı, problemlerim var deyip geçti söylemedi? Ondan hoşlanıyorum belki anlamıştır sizce beni istemediğinden mi bana söylemedi? 1 senedir görüşemiyoruz uzakta yaşıyor bana çok özledim de dedi ama demekki sadece arkadaşça zaten bana pek yazmıyor bir keresinde mesajıma ertesi gün cevap yazmıştı 4 ayda 1 yazışsakta o da 3-5 cümle sonra yazmıyor...
sizden hoşlanmıyor çok belli. arkadaşça seviyor sadece siz duygularınızda devam edeceksiniz bu kişiyle görüşmeyi bırakın derim2 yıldır arkadaşız sevgilisi vardı sonra nişanlandı bana nişan resmini de göndermişti başka ortak arkadaşa söylemiş ayrıldığını ama bana neden sadece sıkıntı, problemlerim var deyip geçti söylemedi? Ondan hoşlanıyorum belki anlamıştır sizce beni istemediğinden mi bana söylemedi? 1 senedir görüşemiyoruz uzakta yaşıyor bana çok özledim de dedi ama demekki sadece arkadaşça zaten bana pek yazmıyor bir keresinde mesajıma ertesi gün cevap yazmıştı 4 ayda 1 yazışsakta o da 3-5 cümle sonra yazmıyor...
Karakteri bana çok uyuyor muhtemelen o yüzden de arkadaştık. Kendisi ve nişanlısı buluşmayı vs sorun etmiyordu bizde buluşup geziyorduk vs sadece arkadaşça. Muhtemelen o karakterde birini bir daha bulmam zor o sebeple hoşlanıyorum bazı zamanlar pes ettim sadece arkadaş gördüm ama bir ihtimal olsa hep koşardım o kesin. O da az değil bana çok özledim yazdı ama mesela 3 cümle vs daha fazla yazışmıyoruz ben de ümitleniyorum yani özledim ya iyi geziyorduk vs hani dostça yazsa sınırımı bileceğim acayip o yüzden. Aslında nişanlıyken bana kanka diyordu tabi ben hiç kanka demedim ona diyemedim yani...Siz şimdi nişanlı bir adama 2 sene boyunca his mi beslediniz? Bence o hislerinizden vazgeçin. O sizi arkadaş olarak görüyor hisleriniz karşılıklı değil bence. Belki hislerinizin farkında ve sizi mesafeli tutmak istediği için ayrıldığını söylememiş olabilir.
Mutlaka hoslandiginizi anlamistir. Eger oda sizden hoslansaydi kostura kostura ayrildim derdi sizin adim atmaniz icin. Demekki istemiyor. Belkide barisacak o yuzden duyurmak istemedi. Cogumuz yasamisizdir bu durumu. Nisan atilabilir barisilabilir aninda evlenilebilir bosanilabilir. Ama bir seneden fazla ilginiz varsa ondada olsaydi mutlaka anlardiniz2 yıldır arkadaşız sevgilisi vardı sonra nişanlandı bana nişan resmini de göndermişti başka ortak arkadaşa söylemiş ayrıldığını ama bana neden sadece sıkıntı, problemlerim var deyip geçti söylemedi? Ondan hoşlanıyorum belki anlamıştır sizce beni istemediğinden mi bana söylemedi? 1 senedir görüşemiyoruz uzakta yaşıyor bana çok özledim de dedi ama demekki sadece arkadaşça zaten bana pek yazmıyor bir keresinde mesajıma ertesi gün cevap yazmıştı 4 ayda 1 yazışsakta o da 3-5 cümle sonra yazmıyor...