Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

Bunu okumak kadar anlamak da daha doğrusu kabul etmek de kolay olsa keşke psiqocum

kızlar nasılsınız? :S

a.s.

Mrb ben de geldimm

Sende mi

Evet gülümse erkek dediğin öyle olmalı.en başta sevdiğine ve onun için değerli olan herşeye ve herkese sahip çıkmalı korumalı el üstünde tutmalı.erkeklik kaba kuvvet haşin bakışlar sert sözler değil hiç bir zaman

psikocum ben de bu kervana katıldım
biz de ayrıldık allah yardımcımız olsun.. :teselli: :a015:

Bu kervanın uzaması kötü aslında arkadaşım.ama hiç olmazsa birbirimize destek oluyoruz

sebnemcim iki gündür kötüyüm.şu eşyalar gelincede kjötü olcam.
dua ediom.geçcek gibi değil be şebnemim mal mal yaşıom.

Psiqocum inan hafızam çok berbatlaştı hiçbişeyi aklımda tutamıyorum.sebep neydi ayrılığınıza unuttum.ama canım eğer aileleri üzecek kıracak bi durum olmadıysa o kadar büyük değilse durum siz birbirinizi de sevdikten sonra birleşebilirsiniz ümidim var.hem eşyaları da göndermesin napcanki bi daha onlara el sürmek görmek seni üzer

Çok çok çok büyük deste lazım.hiç yalnız kalmamalı.bugünlerde belli olacak en yakın dostları.çünkü gerçekten çok ihtiyacı var

Kızlar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun neler hissettiğinizi az çok anlıyorum içinizdeki boşluğu hayalleri kurup kurup en tepesinden aşağıya düşmenin ne kadar zor olduğunu :a015: Zamanla geçecek hepsi emin olun

kimocum zor günler ikimizde biliyoruz.nolcağınıda bende kestiremiom.herşey gün geçtikçe kötüleşiyor.
sizde yokmu barışma ihtimali.

kimo yok cnm ben ayrılmadım Allah korusun...Sadece buradayım anlamında yazdım..Kızlar ben bi yazılanları okuyup geliyorum..Sanırım sen de ayrılmışsın Allah sabır versin cnmm

Son düzenleme:

Cnm bilio musun utandım yazdığıma evet sadece mantıkla cvp yazmışım sana bu yazını okuyunca farkettim..Ne alındım ne kırıldım kendi adıma..Sadece biraz daha gerçeği gördüm..Nişanlın için de senin için de üzüldüm demek ki onun için de hiç kolay değil her şey..Belki de sakin yaklaştıkça herşey yoluna girer tatlım..Belli ki o da seviyo seni çok

kimocum zor günler ikimizde biliyoruz.nolcağınıda bende kestiremiom.herşey gün geçtikçe kötüleşiyor.
sizde yokmu barışma ihtimali.

Hayır psiqocum yok.hiç bir erkeğe güvenmicekmişin %100 sevsen tanıyorum desen bile.erkeklerin sevgisine de inanmıyorum artık hemde hiç.tamtamına sevmek bizim yani bayanların hissettiği bir şey

kimo yok cnm ben ayrılmadım Allah korusun...Sadece buradayım anlamında yazdım..Kızlar ben bi yazılanları okuyup geliyorum

Allah korusun ndrcn aman yanlış anlamışım.kusura bakma.ilgin için sağol arkadaşım a.s.

canım benim saol.insan karşısındakinin üzülmesini istemiyo ve dediğimiz gibi mantıkla yaklaşınca sizin cvplar çıkıo.ama insan çok sevip ayrıyken acı çekerken pek mantıklı davranamıyor.beni sevdiğini biliyorum.canım o yüzden çok yanıyor.haa şimdi dicek bazı arkadaşlarımız benim yakınımdakilerde aynı şeyi dio çünkü.madem bukadar sevio üzülüo ne die ayrılıo dursun arkanda die.haklılar.ama o da kendince bunalmış sorunlarında o yüzden onada bişi diemiom.rabbim zaten yazdıysa kim ne derse desin barışılıır.ben aramışım ezik olmuşum die düşünmem hiç.aşkta gururum yoktur benim.varsın bu yüzden yanılcaksam yanılim(ki şimdi yine bazı arkadaşlarımız sen bu kafayla çok üzülürsün dicek:)
napim ya seviom.bekliom şimdilik zaman göstercek nolcağını.acı çekiyorum.herşey çok kötü.

evet canım güvenmicen.ama güvenmesende sevgin geçmio işte.en azından benim öle.

psiqo sakın öyle düşünenlere kulak asma insan başına gelmeden bilemez öyle bi durumda ne yapacağını. gurur ikinci planda kalır hep sakın gururunu düşünme aşkınla gurur bir arada yürümez aranızda ne sorun var bilmiyorum ama seni sevdiğini zaten hissedersin içindeki o his kaybolmadan ondan vazgeçme derim

psiqucummm asla yaptığın gurursuzluk eziklik değil biliyo musun.:Sana çok açık yüreklilikle söyleyeyim asıl yürekliliği sen yapmışsın..Asıl gurur senin yaptığın..Ben olsam da ben de arardım elimden geleni yapardım barışmak için.Bu asla gurursuzluk olamaz..Sevgi uğruna savaşmayınca ne işe yarar kii...Kısmetse zaten barışırsınız değilse de asla içinde kalmaz aceba düzelir miydik elimden geleni yapmadım mı die..Kendini suçlamazsın ben elimden geleni yaptım kısmet değilmş diye..

benimde düşüncem o canım.zaten ben onu sevdikçe onunda beni sevdiğini düşündükçe nasıl vazgeçerim.ayrı olsak bile geçemem.zaten umursamayıp hemen başkasına gönül verirsem orda olur hata.

haklısın canım.bende öle düşünüyorum.herkesin hayatı güllül gülistanlık olmuyor işte.
inş bu günler geçerde gülümseyerek hatırlarız.
bide bu dönemde dostluklar önemli.böle zamanlarda kimse kalmıo insanın etrafında.tek bi arkadaşım vardı.oda bugün canımı sıkınca..dedim lanet olsun herşeye yaa

Öyle cnm kötü anını herkes kaldıramıo herkes kalmıyo yanında..Şunu bil ki tanışmasak da ne zaman konuşmak istersen dinlerim

saol canım benim.buarada eğitimciymişsin.branşın ne.görev yspıomusun

psiqo nasılsın cnm.nete ara sıra giriyrum.
takip edemedim pek.
son durum ne.
aranız aynı mı yine

zeynocum aynı herşey.değişen bişey yok.sadece bi gün önce sesini duydum okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…