üzülme-bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.
tek kanatla uçulmaz zaten.
üzülme-sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil tozu almaktır.
allah sana sıkıntı vermekle tozunu,kirini alır,niye kederlenirsin?
üzülme tas taslıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz.yüzük olmak dileyen tas,yontulmayı ezilmeyi göze almalıdır(mesnevi'den)
Bunu okumak kadar anlamak da daha doğrusu kabul etmek de kolay olsa keşke psiqocum
kızlar nasılsınız? :S
a.s.
Mrb ben de geldimm
Sende mi
canım nasılsın.ben hala aynı bomboş bi hayatın içindeyim sanki.işten geliyorum yemek yiyorum en azından hala yiyebiliyorum:) sonra bazen gülüyorum ama bazen içimi acıtan öle bişiy oluyoki nefes alamıyorum.herkese çatasın geliyo.ailem arkamda destek ama bazen neden sevdiğimi seçmedim die kendime kızarken onun beni aramadığı gerçeğini kabullenmek zorunda kalıyorum.ben aramamak için kendimle savaşırken acaba o neyapıyo die düşünüyorum.ama bana sahip çıkmamasını yediremiyorum okadar zaman birlikteydik neden diyorum hangi neden hangi sorun bizi ayırabilirdi.gülmek istiyorum doyasıya artık.güçlüğ gözükmetende yoruldum.ulan diyorum ben erkek olsam neler yapardım.uzaktan gidip bakardım.arardım sesini duyardım.biti gerçeğini kabullenmek bu kadarmı kolay.insanlara laf anlatmak okadar ağrıma gidiyoki.bi sevgilim bile olcak olsa ilk anlatacağın şey daha önce nişanladım ayrıldım .hemen soru neden ayrıldın die.bunlar bile çokzor.tamam sorun etmicek belki karşımdaki ama zor genede.gerçi artık hayatan zevk almak zorda.
Evet gülümse erkek dediğin öyle olmalı.en başta sevdiğine ve onun için değerli olan herşeye ve herkese sahip çıkmalı korumalı el üstünde tutmalı.erkeklik kaba kuvvet haşin bakışlar sert sözler değil hiç bir zaman
psikocum ben de bu kervana katıldım
biz de ayrıldık allah yardımcımız olsun.. :teselli: :a015:
Bu kervanın uzaması kötü aslında arkadaşım.ama hiç olmazsa birbirimize destek oluyoruz
sebnemcim iki gündür kötüyüm.şu eşyalar gelincede kjötü olcam.
dua ediom.geçcek gibi değil be şebnemim mal mal yaşıom.
Psiqocum inan hafızam çok berbatlaştı hiçbişeyi aklımda tutamıyorum.sebep neydi ayrılığınıza unuttum.ama canım eğer aileleri üzecek kıracak bi durum olmadıysa o kadar büyük değilse durum siz birbirinizi de sevdikten sonra birleşebilirsiniz ümidim var.hem eşyaları da göndermesin napcanki bi daha onlara el sürmek görmek seni üzer
arkadaşım geçen hafta nişanlısından ayrıldı, 2 yıllık ilişkiden sonra yapamayacağım demiş çocuk, o kadar, 1 haftadır içine kapandı, bizimle bile doğru düzgün konuşmuyor, ne yapmak lazım???
Çok çok çok büyük deste lazım.hiç yalnız kalmamalı.bugünlerde belli olacak en yakın dostları.çünkü gerçekten çok ihtiyacı var