Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

psiqocum çok ama çok zor bi dönemdesin..
ayrılalı kaç gün oldu bilmiyorum ama.. şu evre en sabırlı olman gerekn bi süreç..

psikocum ben de bu kervana katıldım
biz de ayrıldık allah yardımcımız olsun.. :teselli: :a015:

canım üzüldüm.elden gelen bişey yok.
rabbime sığındım ben.sende öyle yap.
belki barışırsınız gönderdinmi yüzüğü falan

psigom nasılsın canım neler yapıyorsun nasıl hissediyorsun kendini sabret emin ol gecicek ve cok mutlu olcaksın sadece dayan dua et

sebnemcim iki gündür kötüyüm.şu eşyalar gelincede kjötü olcam.
dua ediom.geçcek gibi değil be şebnemim mal mal yaşıom.

canım üzüldüm.elden gelen bişey yok.
rabbime sığındım ben.sende öyle yap.
belki barışırsınız gönderdinmi yüzüğü falan

canım biz nişanlı değildik zaten yakın bi zamanda düşünüyoduk..
sanmıyorum artık barışamayız

psiqocum kızıyorum ama lutfen ıyı ol.moralını ıyı hıssetmeye calıs.bılıyorum cok zor ama.derste calısamazsın sımdı sen halıyle.allah yardımcın olsun.gececek canım bu gunler ama canını acıtmadan gecmıyor ıste.allah yardımcın olsun....

mujdecı sende ıyı olmaya calıs.bnm yasadıklarımı gerıkı sayfalarda oku belkı sıze moral olsun dıye yazdım.cok acı hatıralardı ama dedım bırının moralını duzeltecekse varsın paylasayım.ınan sımdı canımı hıc acıtmıyor o hatıralar...hadı lutfen bıraz gulumse

canım biz nişanlı değildik zaten yakın bi zamanda düşünüyoduk..
sanmıyorum artık barışamayız
canım inan bana nazaran bi nebze daha iyi durumdasın.en azından aileler yok işin içinde.barışırsınız gerçekten seviosanız evlenirsiniz bile.ama bide bana bak.artık geri dönüşü yok.

canım benim haklısın ama birden geçmiyor işte.bende istiom güçlü olayım ama biraz zaman lazım.şu iki gündür baya kötüyüm.

canım bizimde nişanarefesinde olduğu için annelerimiz falan tanışmıştı aileler yine bişekilde işin içindeydi yani.

of offffffff dayanılmaz oluyo gün geçtikçe iyiye gidemiyom ben yaaa...
arasam bi şiy olmıcak belki ama neden neden neden die bağırmak istiyom offf foff .nasıl dayanıyo anlamıyomki o bensiz. ne kadar kolaymış .hala yediremedim ben bu gerçeği. bi erkek yakınlaşmaya başlasın direk önyargılı oldum vala.midem kimsyi almaz artık benim.

Son düzenleme:
psiqo canm ayrılığın sebebini bilmiyorum ama

bu ayrılık işinde bence tek taraf suçlu olmuyor iki taraftada hata olabilir...

seni arayan arkadaşına aradığıın için sağol ama ben onu ararım biz aramızda hallederi merak etme deysedinn sen onu aradığında telefonunu açıcaktı bence

telefonunu açmama sebebi senin ona sitem ediceğini düşünmesi olabilir

neden başkasına arattın nede sen aramadın diye fırça çekicen sanıyo olabilir

bence uyumlu bir msj çek ve sonrasındada ara vee eğeerrr halledimeyecek kadar çok büyük

bir sorun değilsee barışma yoluna git çünkü bu böyle çekilmezz

şuanki durumundan kötü daha zor bir durum olacağını sanmıyorum

teli açmamaısnın sebebi sesini duymak istememsi değil
sana verecek cevabı olmaması tabiikii benimki bir düşünce bir fikir

yinede sen bilirsin tatlım..inş herşey düzelir

canım bizimde nişanarefesinde olduğu için annelerimiz falan tanışmıştı aileler yine bişekilde işin içindeydi yani.
anladım canım.ortak kararmı peki bitirmek

evet gülümse.giderek artıo acısı.ve yaşayanlar günler biraz daha geçince şiddetinin artcağını sölüo

canım benim çok saol.dier arkadaşlarım sakın alınmasın gücünenmesin ama aşık insan mantığa değilde aşka bakıo.zaten mantıklı olabilsem salak gibi acımı çekerim.belki eziğim belki gurursuzum...,
dediğin gibi yaptım bende zaten canım.aradım.sesini duydum.aradığıma pişman değilim.sesi çok kötüydü.büyük sorunları varmış.hemde çok büyük.çok canı sıkkındı.fotomu hala kaldırmamış yatağının başucundan.gönderdiğim eşyaların kutusunu bile açmamış.bunlasrı hem ben ağzından aldım.hemde yakın bi arkadaşı söledi.ailesine bile dokundurttmamış eşyalara.dokunananla bidaha konuşmam demiş.(kankası anlattı)
ben kankasıyla konuştum madem dedim bukadar sevio ne die bırakıo ne die sahip çıkıo ne die üzüo dedim.bende tam bilmiom ama sevdiğine eminim.bizle bile eskisi gibi konuşmuo.sorunları büyük olunca senide uzak tutmak istio sana zarar gelsin istemio galiba bu benim düşüncem dedi.
işte böyleeemafoldumben

bide adresimi gönderdim.eşyaları gönderebilsin die.istemişti ya.dedim nezaman gönderirsin.bilmiom hemen yarın bekleme dedi.kendimde toplama gücü bulmam lazım dedi.bi kaç gün alabilir dedi

allah allah çok merak ettim neden istio bu ayrılığıı

anlamadım gittii ??

sen bilirsin az çok sorunlarını

kankasına sorucağına ona sor bencee

ben senin sorunlarınla yanındayım fln de nebilim ama eğer yinede diretirse

için rahat olur en azından elinden geleni yapmış olursun

kankasına sorucağına ona sor bencee

ben senin sorunlarınla yanındayım fln de nebilim ama eğer yinede diretirse

için rahat olur en azından elinden geleni yapmış olursun
dedim canım.sorunları biraz nasıl desem karışık.iş ve mahkemelerle ilgili.
o yüzden bunalmış bi hayli depresyonda
arkadaşının en çok desteğe ihtiyacı olan dönem.
bugün çok yakın bi arkimle tartıştım bende.bi yere gidelim dedim.çok soğuk dedi.çıkmıcam dedi.alındım.çünkü en çok ihtiyacım olduğu zaman.dedi trip yapma.neden böle yapıon.işi gücü olsa tmm da sırf soğuk die gelmemesi üzdü beni.belkide ben bu dönemden dolayı alındım bilmiom.arkadaşını sık sık ara.yargılama onu.arkandayız de.mümkün mertebede yalnız bırakma.arkadaş dediğin böle günlerde belli oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…