ay sağolasın.inşallah o günleri görürüz.hayal kurduk yıllarca ama elimizde gerçekten pembesi giti tozu kaldı.ben kandırıldığıma ve beni hiç aramamasına dayanamadım ençok.taş olsa bi iki laf ederdi.bu kadarmı meraklıydı bitirmeye anlam veremedim ki.ah ahh güvensizim artık sanki kimseye güvenemezmişim gibi geliyo.bi taraftan bu durumu fırsat bilen dedikoducu akrabalar.ailem arkamda olmasa bu kadar güçlü olmasdım.allah hayılrısı vercek inş.
ay sağolasın.inşallah o günleri görürüz.hayal kurduk yıllarca ama elimizde gerçekten pembesi giti tozu kaldı.ben kandırıldığıma ve beni hiç aramamasına dayanamadım ençok.taş olsa bi iki laf ederdi.bu kadarmı meraklıydı bitirmeye anlam veremedim ki.ah ahh güvensizim artık sanki kimseye güvenemezmişim gibi geliyo.bi taraftan bu durumu fırsat bilen dedikoducu akrabalar.ailem arkamda olmasa bu kadar güçlü olmasdım.allah hayılrısı vercek inş.
cnm gercekten evlılık yapıp ayrılacagına boylesı daha ıyı.demekkı hakkında hayırlı ınsan degılmıs.bak sımdı bana bebek beklıyorum 2.5 yıllık evlıyım 6.5 aylık hamıleyım.esımı cok sevıyorum.hep soylerım esıme bıdaha dunyaya gelsem gene senle evlenırım dıye.o da bana derkı bende senınle evlenırım.cok sukur rabbıme.darısı basınıza kızlar.ınanıyorum ben sızde cok mutlu olacaksınız....
canım benim çok saol.öyle zorki grace.rabbim kimsenin başına vermesin.sevmesen dersin değmez die.ama sevince nedense diemionçok üzülüyorum böyle yazdılarınızı görünce ama deer bilmeyen bir insanlar bir ömür zaten geçmezdi baştan kopması daha hayırlı olmuş fakat içnizdeki acıyı tahmin edebiiliyorum... En yakın zamanda atlatırsınız inşallah... :Saruboceq:
etkisinden kurtulcağımı bilsem yeterki zaman alsın canım be.gerçekten çok sevdim.emek verdim.çok istedim ama olmadı işte.hayırlısıçok üzüldüm gerçekten okuyunca. Hala seviyorum demişsin, bir an için kendimi senin yerine koydum da... Etkisinden kurtulmak zaman alır herhalde. Allah yardımcın olsun canım
aynı şeyleri bende yaşıyorum.düğün nezaman.nişanlın geliyormu?ee napıon nişanlı hanım falan die soruolar gülerek.güçlü gözükmeye çalışarak.biz nişanlı değiliz ayrıldık gönderdik eşyaları diom.insanların yanında falza vakit geçiremiom soru sorcaklar diye.öle bir duygu ki bu.hele bide beni en çok yaralayan.düğün nezaman sorusu? düğün yok . aaa neden ? bugibi bi sürü şey .önceden okadar arkadaşlık ettin hiç mi tanımadın .şölelerdi bölelerdi gibi bi sürü yorum beni çileden çıkaran tek şey.ayrıldığımamı yanayım yıllarımamı yoksa beni bikere bile aramadan tek seferde silişinemi.gerçekten çok zor.ailemide üzdüm.güçlü de gözükmek zorundayım.onuda çok özledim.acaba napıyo die düşünüp durmaktan kendimi alamıyorum.eşyaları görünce hissetti.sevgililik gibi değilki özledim bi arayım.resmen reset çekiyosun hayata.allhım hayırlısı
canım zaten şurda senin deidklerine dayanarak biraz kendime umut veriom.bak diom oda yaşamış.oda sevmiş.çok üzülmüş.ama geçmiş diom.şimdi mutluymuş diom.rabbim güç versin sabır versin.senin gibi dedirttsin inş bize:Saruboceq:psıqocum gülümsecım sızın bıraz zamana ıhtıyacınız var.bunlar gececek emın olun.daha guzel gunler goreceksınız.sızı gercekten sevecek bırı mutlaka olacak.psiqocum bılır oncekı sayfalarda paylastım ben.ne zor gunler yasadım.yesıl recetelı ılaclar kullandım.kı bunlar agır ılaclar.ama sımdı cok mutluyum esımden yana cok sukur.darısı basınıza.allah hepımızın yardımcısı olsun.bırderdınız olursa herzaman dınlerım.sevgıyle umutla bakın hayata...
psiqo inan çok üzülüyorum tatlım..Keşke elden bişey gelse..Sadece sana sabır vermesi için dua edebiliyorum Allaha..İnşallah yoluna girer her şey en hayırlı şekilde..
canım benim geçmiş olsun .. okuyunca üzüldüm ama hep deriz ya rabbim hayırlısını wersin diye... ileride ömür boyu üzüleceğine şimdi bir süre üzülür unutursun... inşallah karsına seni hak eden birisi çıkar..
ama nişanlanınca her sey çok değişiyor.. neden böyle oluyor hala çözemedim...psigomla aynı zaman diliminde nişanlandık aynı anlarda ayrılmayı düşündük... biz düzelttik çok sükür..
ama nişanlanınca ilişkiye bi ciddiyet geldiğinden sanırım daha bir tanıyorsun..7 yıllık sevgilimi su ağustostan beri yeni tanışmısız gibi görüyorum ... sewgi aynı ama araya aileler girince yürümüyor sanırım..kız tarafı kızı erkek tarafı oğlanı dolduruyor durmadan..olacağı böle sonucta.. ahh
inş canım inşpisikocum gecmıs olsun belkı hayırlısı boyledır ne dıyebılırsın kı hayırlısı olsun de belkı daha daha ıyı bırı cıkacak daha mutlu edıcek senı ıyı kı ayrılmısım dıyeceksın kımbılır.
canım umut sevende hiç bitmez bilirsin.okadarlık umudum var sadece.sen düşün artıkpsiqom hiçbi düzelme umudu yokmu?
ailelerde konuştu ve son nokta kondunmu? aradımı hiç nişanlın?
belki bunlar konuşulmuştur daha önce kusura bakma cnm eğer öleyse..
amaan be psigom elini sallasan ellisi değmez bi sümüklü için üzülmeye sana kimler kimler gelirde bakar şööle ben ne kaybetmişim diye :)
bi bakmışsın karsına tam hayallerindeki erkek çıkıvermiş..aşk buymuş demişsin we bi bakmışız ewleniyorum topiğini okuyoruz :)
..
canım benim amaaaan boşwer seni sallamayanı sen hiiç sallama.. sana layık deil o .. seni üzüosa tamam düşünmeye değmez..kaprisli şey .. denemişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?