Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

ay sağolasın.inşallah o günleri görürüz.hayal kurduk yıllarca ama elimizde gerçekten pembesi giti tozu kaldı.ben kandırıldığıma ve beni hiç aramamasına dayanamadım ençok.taş olsa bi iki laf ederdi.bu kadarmı meraklıydı bitirmeye anlam veremedim ki.ah ahh güvensizim artık sanki kimseye güvenemezmişim gibi geliyo.bi taraftan bu durumu fırsat bilen dedikoducu akrabalar.ailem arkamda olmasa bu kadar güçlü olmasdım.allah hayılrısı vercek inş.

cnm gercekten evlılık yapıp ayrılacagına boylesı daha ıyı.demekkı hakkında hayırlı ınsan degılmıs.bak sımdı bana bebek beklıyorum 2.5 yıllık evlıyım 6.5 aylık hamıleyım.esımı cok sevıyorum.hep soylerım esıme bıdaha dunyaya gelsem gene senle evlenırım dıye.o da bana derkı bende senınle evlenırım.cok sukur rabbıme.darısı basınıza kızlar.ınanıyorum ben sızde cok mutlu olacaksınız....

canım aynen öyle oldu tozu kaldı.benimkide aramıyo.hem seviyorum diyo.insan hiçmi özlemez hiçmi merak etmez.ben zor tutuom kendimi aramamak için.yatıp kalkıp dua ediom.rabbim ahımın çıktığını göreyim diye.
başka birini sevebilcekmişim gibi gelmio banada.güveni zaten unuttum.zor bu saatten sora ne sözlere inanırım ne de bi kişiye...bugün biraz daha iyiyim.ders falan çalıştım.sen nasılsın?

ayy canım ya senin yazdıklarını okuyunca içim bi nebzede olsa umut doluo.
ne güzel bişi ya.rabbim o güzel bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin.rabbim sizi ömrü boyu etsin.
inş bende senin gibi diyebilirim.birini sevme hevesim yok içimde ama.bebek hevesim büyük.küçük yumuk yumuk elleri olan bi bebeğim olsun öyle isterim ki.

canım benim çok saol.öyle zorki grace.rabbim kimsenin başına vermesin.sevmesen dersin değmez die.ama sevince nedense diemion

çok üzüldüm gerçekten okuyunca. Hala seviyorum demişsin, bir an için kendimi senin yerine koydum da... Etkisinden kurtulmak zaman alır herhalde. Allah yardımcın olsun canım
etkisinden kurtulcağımı bilsem yeterki zaman alsın canım be.gerçekten çok sevdim.emek verdim.çok istedim ama olmadı işte.hayırlısı
aynı şeyleri bende yaşıyorum.düğün nezaman.nişanlın geliyormu?ee napıon nişanlı hanım falan die soruolar gülerek.güçlü gözükmeye çalışarak.biz nişanlı değiliz ayrıldık gönderdik eşyaları diom.insanların yanında falza vakit geçiremiom soru sorcaklar diye.
geçen yengem dedi:hani çok seviodunuz birbirinizi 3 aymıydı yani die?canım yandı üzüldüm.mafoldumben
bende çok özlüyorum.kötü şeyleride düşünüom soğumak için ama iyi şeyler daha çok aklıma geliyor.eve gledimiki şimdi beni düşünüomudur diom.sora içimi sızı kaplıo.düşünse arardı diom.kesin gülüp eğleniodur diom.
sürekli gel gitler yaşıom anlıcan.
canım zaten şurda senin deidklerine dayanarak biraz kendime umut veriom.bak diom oda yaşamış.oda sevmiş.çok üzülmüş.ama geçmiş diom.şimdi mutluymuş diom.rabbim güç versin sabır versin.senin gibi dedirttsin inş bize:Saruboceq:

psiqo inan çok üzülüyorum tatlım..Keşke elden bişey gelse..Sadece sana sabır vermesi için dua edebiliyorum Allaha..ınşallah yoluna girer her şey en hayırlı şekilde..

psiqo inan çok üzülüyorum tatlım..Keşke elden bişey gelse..Sadece sana sabır vermesi için dua edebiliyorum Allaha..İnşallah yoluna girer her şey en hayırlı şekilde..

SAOL BİTANEM.ALLAH RAZI OLSUN.inan şuraya bunu içten geçirip yazmanız bile çok önemli.
rabbime dua ediyorum bende.inş. yoluna girer.:1hug:

Gülümse aynı güzel dileklerim sizin için de geçerli:)) Ben martta tanıştım haziranda sözlendim ağustosta nişanlandım..Ama öyle bağlanmışım ki inanın yürekten hissedebiliyorum sizin duygularınızı...Ne kadar zordur her şey ne kadar boş gelir...Ama eminim bi gün öyle bir an gelir ki ben daha önce hiç mutlu olmamışım dersiniz..Dualarım sizinle...

inş senin içinde aynısı olur canım.sende çok mutlu olursun.

şşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleyen: Moderatör:

saol canım.ne güzel düzeltmişsiniz.çok istedim bende düzelsin die.ama adamda tık yoktu.seni deniom dedi.ama artık bunu kaldırcak durumda değildim.yeterince üzmüştü.
hala çok seviyorum.ama inş unuturum.avuturum.

pisikocum gecmıs olsun belkı hayırlısı boyledır ne dıyebılırsın kı hayırlısı olsun de belkı daha daha ıyı bırı cıkacak daha mutlu edıcek senı ıyı kı ayrılmısım dıyeceksın kımbılır.

psiqom hiçbi düzelme umudu yokmu?

ailelerde konuştu ve son nokta kondunmu? aradımı hiç nişanlın?

belki bunlar konuşulmuştur daha önce kusura bakma cnm eğer öleyse..

amaan be psigom elini sallasan ellisi değmez bi sümüklü için üzülmeye sana kimler kimler gelirde bakar şööle ben ne kaybetmişim diye :)

bi bakmışsın karsına tam hayallerindeki erkek çıkıvermiş..aşk buymuş demişsin we bi bakmışız ewleniyorum topiğini okuyoruz :)
..
canım benim amaaaan boşwer seni sallamayanı sen hiiç sallama.. sana layık deil o .. seni üzüosa tamam düşünmeye değmez..kaprisli şey .. denemişmiş

inş canım inş
psiqom hiçbi düzelme umudu yokmu?

ailelerde konuştu ve son nokta kondunmu? aradımı hiç nişanlın?

belki bunlar konuşulmuştur daha önce kusura bakma cnm eğer öleyse..
canım umut sevende hiç bitmez bilirsin.okadarlık umudum var sadece.sen düşün artık
ailesi hiç aramadı.ailemde ona çok üzgün.son nokta konuldu.çünkü biz bohçaları takıları herşeyi gönderdik.göndermeden öncede nişanlımı aradım.gönderme demedi.sadece üzgün oldunu beni sevdiğini söledi.o günden sonrada ne ben onu ne o beni aradı.4 gün oluyor.

canım benim ölede insan birini sevince o elliyi görmüoki:)

sağolsun arkadaşlar.allah hepimize hayılrısı veriri inşallah.okadar zor duruyorumki.ya bi insan nasıl duru aramadan sormadan.tamam biti ayrıldık ama hani 1 saat bile aramasan sesimi duymasan ölürdün.bukadarmı kolay tutar insan kendini.benim ayrılmammda daha çoka ailem istedi.nie sormadın ne oluyo neden öle istediler gelim konuşalım die.hak verdim aileme demekki onalr gördü benim göremediğimi.sahip çıkmadı bana.sormadan susu ve giti.okadar kısgınımki.bekliyolarmış demekki ayrılığı çünkü hiç kimse sormadı .ne oldu 2 yıldır arkadaştın.sizinde sevigi anlayışınız falan diyolar.ay soruyolarya çok eziliyom.bide oakdar heveslenmiştimki.nişanda kart bastırdım abiyem herşey mükemmelken.ama allah içimizin sızını alsın bi an önce.

sen giderken en çok hayallerimi götürdün .. önemli değil diğer aldıklarında umutlarımı götürdün .. hiçbi değeri yoktu kalbimin belki ama sen bendeki seni götürdün..boşverdm gidişini ama üsüyen ellerimi boşveremedim giderken.

gulumsecım psıqocum allah yardımcınız olsun.sıze gercek degerı verselerdı eger sımdı uzakta degılde tum dunyaya karsı bıle olsa yanınızda olurlardı.nerden mı bılıyorum esımden.cok sukur.aılesı benı hıc ıstemedı ama esım hep yanımdaydı.darısı basınıza.rabbım yuzunuzu hep guldursun...

gülümse siz bohçaları yolladınızmı?
onlar yollladımı?
biz yolladık ama onlar yollamadı hala.bide gönderdiklerinde yüzğü yollıcakmı çok merak ediyorum.çünkü yüzüğü yollamam o bende kalcak ölene kadar diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…