saol canım.amin canım amin.psiqo
gecmıs olsun her seyın telafısı var hayatta ,Alah dermansız dert verıp derman aratmasın
inşAllah cok mutlu olacagın bırısı cıkar bır an once karsına v eonu unutursun
o mu ıstedı ayrılmak aramadımı tekrar
erkekler gurur yapabılıyor bazen
cok sevmıssın bellı ama bazen kendımızı de kandıryor olabılırız senın canını acıtan hayaller mutlaka ..
sevgıler
canım çok üzüldüm yaşadıklarını tahmin edebiliyorum geçen sene bu tarihlerde bende aynen senin durumundaydım,uzun zaman boş gözlerle baktım etrafa ,herkes sorular sordu cevap vermeye bile takatim yoktu söyleyecek bişey bulamayıp sadece ağlıyodum,hayatımın en kötü senesiydi benim için hep denir zaman gerçekten herşeyin ilacı, öyle şeyler duydum ve gördümki iyiki bitmiş dedim zamanla..Şimdi tek başıma da mutlu olabildiğim bi hayat kurdum kendime 2 kişilik bi mutsuzluktan çok daha iyi emin ol...inş en kısa zamanda kendini toparlarsınn üzme kendinii
psiqo , güzelim bırakma kendini , sana sahip çıkmayan , böyle giderse gider gitmesse biter diyen biri için hırpalama artık , üzülmemek elde değil biliyorum , ama elinden geldiğince sağlam dur , geçecek bu günlerde..
canım yaa hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
vardır bundada bir hayır
allahım karsına iyi insanlar çıkarsın
bu başlığın senin tarafından açıldını görünce şaşırdım açıkçası uzaktan
takip
ediyordum ama hiç bu raddeye geleceğini düşünmemiştm
nolur diinlememeye çalış o şarkılarıda eve çok zor biliiyorum
ALLAhIM karsına senin kıymetini bilecek insanlar çıkarsın inşallahh
:teselli::teselli:
canım hakkında hayırlısı olsun.seni çok iyi anlıyorum.4 senenin ardından bende bir boşluktayım.bazen kızıyorum bazen bi bakıomki özlüyorum.saçmasapan duygular arasında gidip geliyorum.çok zor bu süreç.rabbim sanada banada ve tüm bu durumda olan kardeşlerime dayanma gücü versin.ben hala çok seviyorum ama rabbimden onu içimden çıkarmasını hakkımda hayırlar vermesini diliyorum.--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben nişanlımdan ayrıldım.2 yıldır birlikteydik.2 aydırda nişanlıydık.bana yalan lar sölemiş hep oyun oynamış ailesiyle birlikte .tesadüfen öğrendim şoka girdim.affetmeye meğildendim önce sonra baktım oluyo bitti.çokta seviyoduk.aradı beni biti dedim yüzüğü çıkardım tlf kapadım.ardından msj yazdım eşyalarınızı yarın göndercez die.bi kere bile aramadılar ne o ne ailesi.sormadılar.neden belli yalanlarıı yüzünden ama taş olsa bişiy derdi.zaten 1 aydır ailesi aramıyodu.daha arkamdan ne dolaplar döndü bilmiyom.mutlu oldu demekki bittiğine.bişiy demesmi insan yaa neden die yada hayılrısı olsun tamam die.sustu bende silmeye çalışıyorum.çok zorgünler geçiriyorum.madem düğün yapcak gücünüz yoktu nie gelip beni istediniz.okadar kızgınımki bide hiç aramadıya delircem.msj yazıp yazıp ssiliyom.ama bigün ararsa çok ağır konuşcam kesin.hayatıma silbatan başlamak gibi bişiy.nasıl güçlü olcam bilmiyom herkese güçlü tunlamıyo havasında gözükmeye çalışıyorum ama içim yanıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?