ayrılık acısından ölmeyeceğimi biliyorum ama benim bulunduğum yer küçük bir yer herkes hakkımda bişeler söyliycek altında değişik şeyler arayacaklar ben bunları kaldıramam sanırım. ama birde şu var biz yanyanayken hiç bir sorunumuz yok ayrılınca tüm sorunlar başlıo çekilmez oluyo hayat...
emin ol herkes yaptığının cezasını görecektir.allaha havale et.bu saatten sonra benimde tek istediğim tek dileğim birgün bana bu yaptıkları için pişman olduğunu görmek başkada bir isteğim yok , yaşanmış o kadar güzel günün ardından elveda sözünü bu kadar kolay söylemesi sanki yaşananlar basit şeylermiş gibi ben hakkımı helal ettim sende helal et bunu rahatlıkla söyleyen nasıl bir vicdandır nasıl bir yürektir böyle birini nasıl sevmişim nasıl değer vermişim kendime kızıyorum. Senin yorumlarınıda tek tek okudum hatta gözlerim bile dolduğu oldu. Benim bugün bir hafta oldu bazı gün çok güçlü hissediyorum kendimi üstesinden gelirim diyorum bazende içimde bir yangın oluyo sanki tutamıyorum kendimi saatlerce ağladığım oluyo herşeye rağmen hayat devam ediyor zaman herşeyin ilacıdır derler elbet bizim yaramızada merhem olacaktır
canım tabiki herşeyin eksileri artıları olur.
allah yardımcın olsun.çokta düşünüp kendini karamsarlaştırma.
içindeyken insan olaya daha karamsar bakıyor.
saolun canlarım.
haklısın müjdeci.zaten gerçekten adam akıllı aşık olsaydı şimdi bitmesine izin vermezdi.
ya benim gibi ayrıldığı nişanlısı ile aynı işyerinde çalışan yok mu? ben onu gördükçe kahroluyorum.Allahım dayanma gücü versin diye gece gündüz dua ediyorum.Çok zor durumdayım arkadaşlar.Görmesem hergün aynı serviste gidip gelmesek daha rahat olurdu.ama benim de kaderimde bu varmış demekki?
arkadaşım, ben 4,5 yıllık ilişkinin ardından 1 ay sözlü kaldım ve sözden ayrılalı da 3 ay oluyor. Çok zor dönem geçirdim, hala atlatmaya çalışıyorum. Hatta sevgiliyken bir dönem aynı işyerindeydik. Ayrılık acısına garip ki gün geçtikçe alışılıyor. Unutmak zor ama zamana ihtiyacın var. Sabret sadece.ya benim gibi ayrıldığı nişanlısı ile aynı işyerinde çalışan yok mu? ben onu gördükçe kahroluyorum.Allahım dayanma gücü versin diye gece gündüz dua ediyorum.Çok zor durumdayım arkadaşlar.Görmesem hergün aynı serviste gidip gelmesek daha rahat olurdu.ama benim de kaderimde bu varmış demekki?
arkadaşım, ben 4,5 yıllık ilişkinin ardından 1 ay sözlü kaldım ve sözden ayrılalı da 3 ay oluyor. Çok zor dönem geçirdim, hala atlatmaya çalışıyorum. Hatta sevgiliyken bir dönem aynı işyerindeydik. Ayrılık acısına garip ki gün geçtikçe alışılıyor. Unutmak zor ama zamana ihtiyacın var. Sabret sadece.
Unutma ki sen onu kalbinin baş köşesine oturtmadan önce , aynı işyerinde çalışırken büyük ihtimalle senin için sıradan biriydi. Ne zaman ki sevgili oldunuz herşey değişti, zamanla hayatının büyük bölümünü belki de hepsini kapladı. İşte o zaman, onun da seni kaybetmek korkusu ortadan kalktı ve seni terketti. Üzülme güzelim, senin en iyi ilacın eski günlerine, onsuz ve onu tınlamadan çalıştığın günlerine geri dönmek. Seni terkeden adam için bir de niye işinden olasın!!! Bu dönem zaten kriz falan çok kötü dönem. Sakın öyle bir hataya düşme. Ha ama bu arada iş arayışında olursun da karşına daha iyi şartlarda daha iyi bir mekanda iş fırsatı çıkar o zaman zaten uça uça gidersin oradan. Ama daha iyi iş fırsatı karşına çıkana kadar sen sen ol güzelim, yerinden kıpırdama. Hiiiiç sallama onu. İşyerindeki arkadaşlarınla iletişimin her zmanki gibi olsun, rahat ve mutlu olduğuna dair izlenim vermeye çalış. Kudursun. Zaten o senin onu sallamadığını gördükçe "terkeden benim, takmayan o, nasıl iş, " diye şüpheye kapılacak-senin ne yaptığını merak edecek. Sana inat hareketler de yapacak. (Hatta benimkinin bana inat facebookuna, sinir olacağımı bile bile hiç hoşlanmadığım, kendisinin de "zaten uyuz olyorum ona, o.. teki" demesine rağmen birkaç uyuz kızı eklemesi gibi!) Sırf senin tepkini ölçmek için yaptığı şeyler olacak. Üzülüyor musun, kızıyor musun suratın nasıl bir hal alıyor görmek için yapıyor. Kanma canım! (Hatta bak çikolata tavsiye ediyorum. Mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor. Kendini mutsuz hissettikçe çikolata ye :)) Hayattan tat almaya bak güzelim. Onsuz da çok ala yaşayabildiğini göster. Onlar bizleri terkedebilecek kadar zayıf yüreğe sahip olduklarını ortaya koydular, sen de hakkı olmayarak hayatından çaldığı dönemi, onsuz, onu takmadan çalışmaya, işinle gücünle uğraşmaya çalışarak telafi etmeye gayret et. Seni terkeden birinin artık senin için sıradan biri olduğunu düşün. Senin hayatında olanlar sana değer verenlerden oluşuyor değil mi? Eee demek ki o seni terkettiğine göre sana değer vermiyormuş, sen de hala hayatını ona göre düzenlemeye devam ederek yani işten ayrılmayı düşünerek hala ona değer verme. Güçlü ol!
Önemli olan sensin. Haksız yere terkedip de böyle gencecik yaşta bizleri gözüyaşlı bırakanların Allah hakkından gelsin.
Canım benim bende 4 yıllık birliktelik sonunda 9 ay nişanlı kaldıktan sonra ayrıldım ve ben onun için ailemi karşıma almıştım çok üzüldüm bir haftada 7 kilo verdim hastanelik oldum sonra bi öğrendim o gününü gün etmeye başlamış nette kızlarla konuşup buluşuyormuş facesinde 180 tane kız vardı o biçim kızlar şimdi evliyim ve diyorumki herşeyde bi hayır varmış şuanda çok mutluyum allahıma çok şükür şimdi ağladığım günlere gülüyorum omu napıyo o hala yerinde saymaya devam ediyor herkese beni soruyormuş değmez güzelim allah bu çektiğin sıkıntıların karşılığını veriyor merak etme her ne yaşamıl olursanız olun seninde bi yerde nasibin vardır benim için mutluluk hayaldi yapamam diyodum bütün hayallerimi onun üz<erine kurmuştum düğünüme 2 ay vardı ayrıldığımda gelinliğim hazırdı salonlar tutulmuştu ama bak şimdi başkasıyla evliyim ve inanılmaz mutluyum onunla harcadığm günlere üzülüyorum boooşşşşveeeeerrrrrrrr demesi kolay deme yapmasıda kolay eve kapanma gittiğin heryere aklında onuda götürme boşversene bulunmaz hint kumaşımı senin bi verdiğin karşı gelmiş sana seni kurtarmış allah onların elinden allah sabır versin tatlım
kızlar özlemişim sizi.
bugünler kötü günlere geri döndüm yine.
ben kötüyken o napıo biliomusunuz faceler açmış.geceleri takılıo.gezio eğlenio.kızlarla birlikte.ama ben ağlıyorum.benim ahım çıkmıcak bu adamdan ya.ben kötüyüm o iyi.ben düzelemedikçe o düzelio.nasıl bir dünyadır anlamadım.canım yanıo yine.beterim.allahım nasıl geçcek hiç bilmiom.sürekli aynı yere geri dönüom.lanet olsun o adamı tanıdığım güne.lanet olsun onu bukadar sevip hala unutamadığım için.rabbime sürekli dua ediom.geçmio kızlar nie bilmiom.siz bilionuz nasıl uğraştığımı.daha napim allah aşkına.çok üzgünümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?