canım inş geçer benimkidecanım seni çok iyi anlıyorum 1 hft önce bende senın gibiydim
gece yatagıma yattımda hıçkıra hıçkıra aglardım sesim çıkmasın diye kendımı sıkardım
çok kötü günler geçirdim
allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inş.
daha çok yenı acın
bak benımde bi tanıdım vardı aılesı sevdiğine vermedi çok kötü günler geçirdi ama geçti şimdi o kişi anmak bile istemiyorum inş. geçer canım
zor tek kelime ile hatırlamamaya çalış onu hatırlatcak birşeylar yapmamaya çalış bahsetme ondan
aaa çok sevindim canım.demek meslektaşız.psikocum ne güzel bak meslektaşmışız:)
kpss çalış o zman tatlım...zamn her şeyin ilacı.kimi için bir ay kimi için bir yıl kimi için bikaç yıl ama eninde sonunda geçiyo.birçok insan aynı yollardan geçti eminim.ama herkesin acısı kendine tabi.artık neti açtığımda önce buraya bakmak istiyorum.psiqo bugünnasıl die:))) deli kız iyisin iyi.en azından ailenle aran iyiyse hayatta en büyük kazancın odur tatlım bi de bu taraflardan bak.onlarla her zamnkinden fazla vakit geçir çok iyi geliyo.
ayrıca bu zmanlarda yapılan resimler en iyi resimleri oluyo ressamların...öyle değil mi ki canım vangogh,rodin,frida...belki de sırada psiqo vardır:))
umarım biraz gülümsetebilmişimdir seni....iyi geceler canım...
Kaç gece boyunca sanki ayrılmamışız gibi, kendimi avuttum. Kaç karanlık sabaha vardı, içimdeki çocuk bir türlü susmadı.
Ben Büyümüşüm Sevgili!
Ben Büyümüşüm Sevgili!
Şimdi aynaya bakıyorum ve gördüğüm sadece yorgun bir yüreğin yansıması. Zaman geçtikçe daha çok acıyor canım. Hepsi vakit sorunu biliyorum. Akrep ve yelkovan kol kola yürüdükçe dinecek sızım ama yol çok mu uzun, onu tahmin edemiyorum.
Hepsi bir saçma tartışmanın sonucu ve anlamak mümkün değil. Neden ayrıldık, neden şimdi başka kollarda bu kadar yabancılık çekerek savruluyoruz? Biz olmak için o kadar da uğraştıktan sonra üstelik…Ayrılık! Ne hüzünlü kelime, değil mi? Bu kadar sözcüğün arasında en çok neden bu yaralar ki kalbimi? En büyük derdim sen değilsin mutlaka ama bu sızı var ya, bu sızı çok acıtıyor yüreğimi.
Sayfalar dolusu şiir yazdım. Her şarkıda seni hatırlatacak bir cümle buldum. Sen kokuyor hala yastığım, çok sinir bozucu! Ne kadar kaçsam, o kadar yakalanıyorum.
İnsan ayrılığın o yakıcı karanlığında boğulurken, yıldızların parlaklığından da, güneşin cıvıldayan ışıklarından da, denizin huzurundan da tat alamıyor. Her şey hüzün rengine bürünüyor, her şey griye dönüyor.
İlk başlarda dostlar arıyorlardı. Dışarı çıkartmak için uğraşıyorlardı. Artık onlar da vazgeçti, telefonum hiç çalmıyor. Kapımı zaten bir sen açardın akşam saat sekizi vurunca, şimdi her şey sessizliğe büründü.
Bazen seninle konuşuyorum, acaba duyuyor musun? Elbette duyamıyorsundur ama en azından hissediyor musun? Adını sayıkladığımı, seni özlediğimi hissediyor musun?
Elim kaç kere telefona gitti, aramadım. Dayanıyorum! Ayrılığın onurunu kurtarmak için en azından, sana dair ne varsa uzak duruyorum. Sadece anılarımıza sahip çıkıyorum. Onları korumak gerekiyor. Acaba sen de hatıraları cebinde saklıyor musun?
“Resimleri yak!” diyorlar, yakamam! Sadece sen olduğun için değil, geçmişimi yok sayamam. Bir dönemin izlerini kaybetmek, hayatımın o kısmını yaşanmamış saymakla eş değerdir. Yapamam!
Büyümüşüm! Bunu yeni yeni fark ediyorum. Ayrılmayı öğrenmişim. Zor iştir, bilir misin? İnsan nasıl ayrılacağını bilmiyorsa, ayrılığa bile sahip çıkmayı beceremiyorsa, hala yaşamayı öğrenememiş demektir.
Yaşamak dediğin büyük bir macera, nerede neyle karşılaşacağını bilemezsin. Hazırlıklı olacaksın! Sevmeyi, sevilmeyi, öfkeyi, nefreti, kavga etmeyi, saygıyı, dokunmayı, sevişmeyi, özlemeyi, paylaşmayı öğreneceksin. Bütün hepsini hakkıyla öğrenmek için, bir şeyi iliklerine kadar, ruhunu sarsacak kadar ağır yaşayacaksın; ayrılığı…..
alıntıdır...
Merhaba,
hayatımda hiç bu kadar ellerimle herşeyi mafetmedim bu bölümü geçen haftaiçi baştan sonu okudum konuya çok üzüldüm allahım dedim ne acı ne kadar zor psiqo sana yorum yapmak istedim o zaman ama yapmadım nişanlıma sarıldım ve sanki ayrılığı kendim çağırdım cuma günü nişanlım beni terk etti bugün 4. gün ve ben hiçbirşey yiyemiyorum aramıyor sormuyor konuşmuyor hatalı ise benim herşeyi mahfettim
ahh canlarım aileler ne yapsınki eminim onun ailesi daha bilmiyordur bile durur durur aylar sonra söyler iş işten geçince benim ailemse çıldırıyor bu duruma çağırıp konuşmayı düşünüyorlar ama istemiyorum bekliyorum şuan herşey o kadar kötü ki düğünümüz haziranda tarih belli yer belli eşyalar hazır cumartesi günü gelinlik randevum vardı sonra tek bir yalanımı yakaladı ve bana senden nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum dedi ne yalvarmalarım ne gel konuşalım demelerim fayda etmedi aramadı gelmedi konuşmadı bu şekilde nişan bozulurmu bunudamı haketmedim bu arada 1,5 senedir nişanlı toplam 4. senenin içindeydik
ozaman kızgındır sana üstüne gitmeee
büyük bir yalan değilseee eğer ubir süre sakin ol sende onuda kendi haline bırak bir süre geçsin sonra unutulur zaten sevgi o hatanın üstüne çıkar sen ozaman araaarsın hatalıyım dersin ve düzgünce konuşursunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?