çalışıorum inan.unutmak için olaganüstü bir çaba sarfediyorum.İyi düşünmeye çalışın n'olur. allahım döktüğünüz her damla gözyaşının hesabını sorar inşallah...
pınarım canım arkadaşım.inan dediğin gibi düşünüyorum.canım arkadaşım
nolur başka şeylere kanalize ol . dua et evlenmeden çoluk çocuk olmadan nihayete erdi. senin için hayırlısı böyle demekki.. biliyorum bunları yüzlerce kez duydun , sana yüzlerce kez unut gitsin dediler.. ama sende azıcık gayret et arkadaşım
kpss var bak ,, yeni kurslara yazıl .. dans yabancı dil makyaj kursları
oyala kendini.. gün gelecek hatırlamayacaksın inan.
kendine bunu inandır ve toparlan nolur
kızlar çok kötüyüm bugün
bi türlü atlatamıyorum.
durup durup ağlıyorum.
çok gücüme gidiyor.
canım öncelikle çok saol.psiqo canım sen aslında unutmak istemiyosun diye bu kadar acı çekiyorsun cnm.ve her unut gitsin diyen senin yaranı bir kere daha deşiyor.sana daha öncede söylemiştim Allah yardımcın olsun.bir de yukarda bir arkadaş demiş ya kurslara yazıl diye inan bana uğraş gerektiren bir kursa yazılırsan senin için çok iyi olacağına inanıyorum.zmanla kendiliğinden her şey rayına girecektir.resim kursu olabilir bak.yağlıboya resim çok zman alır.güzel yapıp yapamaman önemli değil kursta sana tekniğini öğretirler.bir de böle şeyler dene cnm.bu ara en azından boş vaktin kalmasın.sürekli bi koşuşturmaca içinde ol ki akşam kafanı yastığa koyduğunda hemencecik uyuyabil...bedenin yorulunca pek düşünmezsin zaten cnm....daha fazla nasıl yardım edebilirim bilemiyorum artık canım ama burda birçok arkadaşın da dediği gibi yaparsan ; canın acımayacak demiyorum ama canını daha az acıtmanın yolunu bulursun.sen yaşadığın hasara değil ;en az hasarla nasıl kurtulabilirime bakacaksın cnm.kendine çok iyi bak.ara ara durumunu kontrol edicem.kendini iyi hissettiğinde de iyiyim diye yaz tamam mı canım.benim kızkardeşim yok ama sanki bu olayı kardeşim yaşamış gibi hissettim kötü oldum...olumunekankayizsmile
canım öncelikle çok saol.
hepiniz öyle güzel destek oluyorsunuz ki.
fikirlerin içinde tşk ederim.aslında verdiğiniz bütün fikirleri biliyorum.
ama şöyle bi durum var.
öncelikle resim kusu işine cvp verim:)ben zaten resim öğretmeniyim.ve kpss hazırlanıyorum atanmak için.kursa öğrenmek için değilde kendimi geliştirmek için bende gitmek istiyorum fakat bu evrede olmaz bu.çünkü önce mesleği elime alıp hobilere daha sonra yönelmek istiyorum.hem rahat bi gelirle.
şu evrede rabbimden tek istediğim toparlanıp ders çalışmak.zaten kendimi derse versem günlerin nasıl geçtiğini anlamıcam.hemen temmuz gelicek.
ama bi türlü kafamdan çıkmıyor.belki yeni diye böyledir.bilmiyorum.sabrediyorum.
bazen çok içim acıyor.o yüzden paylaşıyorum.belki acım azalır diye.
ona kızgınlığım çok fazla.bi türlü yapılanları sindiremiyorum.çok sevdim çok.şimdi yeniden sıfırdan başlamak çok zor.
dün ilk tanıştığımızda msnde konuşmalarımız denk geldi.
ona demişim ki birine güvenmek çok zor.gerçektende 4 senede çocuk beni mahvetti.
21 yaşındaydım onunla başladığımızda.herşey kolay dı ozaman.ozaman ayrılsam bu kadar kötü olmazdım. ne bilim işte.şimdi çok koyuyor.
dua edin nolur.
bi gün geçermi hayatım nasıl olur hiç bilmiyorum.
ama şu günler gerçekten çok zor günlerrrrr.
bitsin die rabbime yalvarıorum.ya yeniden aşık olayım unutayım ya içimden çıkıp gitsin ne bilim bitsinde nasıl biterse bitsin.içim acıyorrrr
Sizi en iyi anlayanlardan biriyim ben. Aynı acıları çekiyorum 2 haftadır, zaman herşeyin ilacı diyorlar, ben de inanmak istiyorum
canım haklısın.kız ne aşk.aşk acısından ölürken.nerdee aşk meşkpisiqocum herşey zamanla azalıyo inan bana bazen depreşiyo duyguların ama sen onuda atlatıyosun. alışıyosun çünkü.. sen alışmak istemesende zaman alıştırıyo insanı. sakın bu ara aşık olmaya kalkma. kendine biraz zaman ver.. buara aşık olduğunda karşındaki insanda hep onu arayacaksın, onun özlemini gidereceksin. oyüzde şimdilik sadece sınavına yönel. inş. kazanıp atanırsın. atandığın yerde bakarsın birine opuyorumnanaktan
hemde rahat kafayla olur.. inş. hepimizi güzel hayatlar bekliyordur... rzemuszemuszemuszemus
ayy canım.kıyamam.rabbim yardımcın olsunSizi en iyi anlayanlardan biriyim ben. Aynı acıları çekiyorum 2 haftadır, zaman herşeyin ilacı diyorlar, ben de inanmak istiyorum
kuzum 9 ay ben bi geçirsemsiz daha yeniymişiniz ben 9 ay oldu.. acıya alışıyor insan zamanla hepsi bu.. bana 9 ay bunu öğretti..:çok üzgünüm:
evet kızlar bitti..ne denirki ayrılığın üstüne
anca 3 ay nişanlı kalabildik.
4 senelik bir ilişki 3 aylık bir nişanlılık süresi ve sonunda gözyaşı..
nasip böleymiş diyorum.
rabbime sığındım.
hayırlısı böleymiş.
bu süreci yaşayan yada yaşamış olanlar varsa sohbete bekliyorum.
aaa neden ayrıldınz ki dört yıllık bir ilişkinin arkasından nişanlanınca merakımı bağışlayın özel değilse merak ettim
psigom öncelikle senin adına çok üzgünüm canım,aylardır kk üyeyim ama ilk kez bir konu hakkında baştan sona kadar okuyorum pc nin başına saatler önce oturdum ve senin konunu baştan sona ancak bitirebildim sen nasıl yürekli bir kızmışsın yaa onun yanına son kez gidişin öldürdü benii okurken gözlerimden o yaşları durduramadım kalbim nasıl acıdı kıyamam sana ben arkadaşım ne olursa olsun dertleşmeye paylaşmaya varım canım benim
allah yardımcın olsun çok çok üzüldüm.. inş. zaman ilacın olur .... kelimeler bogazımda düğümlendi ... çok kötü oldum ....
canım ne demek herzaman destek olurum herzaman bende nişanlımdan ayrılalı 5 yıl oldu sevmiyordum yani saygı duyuyordum alışkanlıktı ayrıldım üzüldüm tabii ama geçti gitti oda evlendi zaten bazen görüyorum eski nişanlımı.şuanda nişanlıyım 3 yıllık bi birliktellikten sonra 2 aylık nişanlıyım ama inan bana iyiki o insanla bitmişki aşkımı tanımışım onu çok seviyorum çok zor bi insan bir çok şeyden vazgeçtim kendi mantığımdan ödün verdim düşün artık sen ama seviyorumm işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?