Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

cnm okudum yazdıklarını çok zor Allah dayanma gücü versin, hakkıında hayrlısı olsn cnm :Saruboceq:
eger herşyi göze alıp dönebilckse tekrardan olabilir ama göze alamzsa unutmak en doğrusu cnm sölemesi kolay diosn belki ama 40 kere üzülecgne 1 kere üzüleceksin..
kendini yıpratma cnm..

olmuyor be canım.
deniyorum inan.
unutmayı gerçekten isteyip kaç kere denedim
halime üzülüyorum bende.mutsuzluk canımı yakıyor.nolcak böyle nasıl düzelcek hiç bilmiyorum.
artık tam çıkmazdayım.napcam hiç bilmiom.yapcak bişeyde yok.

anlıorm cnm ama tabiki senin kadar bilemem bu duyguyu severk ayrılmak nasıl bişey bilmiorm ama çok zordur eminim umarım kalbnden geçen şeyler hayatına dahil olr ve çok mutlu olrsn başka ne diyeblrm ki cnm ..

SONU YOKMUŞ BEKLEMENİN
RESİMLERİ SAKLAMANN..
pisiqocum dinle ali kınık son şarkıyı çal kemancı..
ben bunu dinliyorum ağlıyorum.bidaha dinleyip bidaha ağlırum

kusura bakma ya ne güzel moral verdim demi (((((((

Kuzum okudum sarsıldım çok duygulandım...İnşallah artık her geçen gün daha güzel alır..Dualarım seninle...Eminim çok zor günler geçiriyorsun ama sabır güzel insan..Azıcık sabır..İnanıyorum bir gün burada mutluluğunu duyuracaksın hepimize

ya kuzum benim.moral versende zati öyle bi haldeyimki.düzelmiyor bir türlü moralim.
bütün gün uyumak istiyorum.ancak uykuda huzur buluyorum.
şükür yine herşeye.ailemiz sağ.sağlığımız yerinde.
bak bir arkadaşımız bana msj göndermiş 4 senedir unutamamış.çocuk evlenmiş.
korkum bu benimde acıyı çekelim çekmesinede bi gün geçsin bugünler.hatırlamayalım.
4 sene sonunda hala bu halde olursam ne olur halim bilmiom:S

saol bitanem saol.inş dualarınızı rabbim duyar.inş herşey düzelir.
öyle isterimki burda mutluyum diyebilmeyi.
sabrediyorum.çok zor oluyor.aylardır böyle.ama yinede sabrediyorum.

mrb canım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm .en son 4 sene sonunda bu halde olursam ne olur halim demişsin.şuna inan herşey çok güzel olacak ve sen dimdik ayakta olacaksın.ben 5 senelik evliyim ve evliliğimden önce başka bir şahısla nişanlı idim olmadı bitti çok seviyorduk bitti.şimdi diyorumki gerçekten çok sevseydik bitmezdi.insan sevdiği şeyleri kaybetmeyi göze alamaz.o dönemde giden hep benden gitti sonra zor toparlandım ama karşılarında dimdik olmalıydım.oldumda HERKES KAYBETTıĞıNE YANSIN...sonra eşimle tanıştım ve evlendik şuna inan iyiki ben bu adamla evlenmişim .RABBıMDEN HER KONUDA HAYIRLISINI ıSTEDıM.ÇOK ŞÜKÜR ÇOK MUTLUYUM.NASıBıNDE O ıNSAN VARSA DÖNER DOLAŞIR SENı BULUR.ZAMANLA UMARIM HERŞEY DÜZELECEKTıR.ZAMAN HER ŞEYıN ıLACI BUNU SAKIN UNUTMA.böyle bir acıyı yaşayan olarak dualarım seninleeeeeee.....

allah razı olsun.böyle örnekleri duymak biraz da olsa su serpiyor içime.
evet çok sevdim.değer verdim.istedim olsun diye.çok zor günlerde geçiriyorum.
ama hayatın devam ettiğini biliyorum.oyüzdende korkuyorum hep aynı acıyla yaşamaktan.
inş bende sizin gibi olabilirim.bir gün mutlu olup iyiki diyebilirim.
rabbimden bende hayırlısını diliyorum.
çok üzgünüm.çok acı çekiyorum.ama bi gün geçcekse bugün çektiğim acıya razıyım.
inş hepimiz için herşey güzel olur.
desteklerinizden dualarınızdan ötürü çok tşk ederim.
iyiki varsınız.bu foruma girip iyi dileklerinizi okumak bile bana güç veriyor.

3 gün oldu onu aramayalı.
rabbim dayanma gücü versin hiç aramıyım.hatta gün gelsin şu çektiğim acıları unutayım yine eskisi gibi güleyim istiyorum.
iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzz...

canım benim kendine aktivite bulsan arkadaşlarınla vakit geçirsen belki çok iyi gelir sana ne dersin? öyle yorulki onu düşünmeye vaktin kalmasın..çünkü başka türlü unutulacak kaldırılabilecek bişey değil bu gerçekten ağır bir durum ve bunu sadece yoğun bi şekilde çalışarak ya da çok farklı uğraşlarla vakit geçirerek atlatabilirsin bi nebze olsun... Allahım hakkında hayırlısını versin..hergün okuyorum yorum yazamasam da gerçekten aklımdasın arkadaşım. bigün burdan senin için en hayırlı en güzel haberleri almayı umut ediyorum..inş en kısa zamanda Allahım hayırlısıyla bi şekilde güldürür yüzünü...

canım allah razı olsun.arkadaşlığınızı inanın çok içten hissediyorum.
hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim.
haklısın dediğin gibi bir aktivite yada sıkı bir iş iyi gelebilir.
ama ben çalıştığım işten onunla evleneceğm öğretmen olmak için kpss hazırlanayım diye ayrılmadan bikaç gün önce çıkmıştım.şimdi işe tekrar dönemem.
evde kpss hazırlanmam lazım.tabi kafayı toplayı dersin başına geçebilirsem.
şimdi durum böle olunca önümde kpss varken aktivitede olmuyor.evdekiler işten de ayrıldın kpss çalış nap et kazan diyolar.
anlıcağın tam çıkmazdayım.bi gün gerçekten bi kaç ay çekicem böyle acı acı.
gelip geçicek herşey mutlu olup kpss kazanıp yeni bir hayatım olacak.ve ben dicem çok zor günlerdi evdeydim.dibinde yaşadım bunalımı dicem.yada nolcak bilmiom:)
acıdan korkmuom artık.bi nebzede alıştım.ama hep böyle devam etmesinden korkuyorum.bide yenik düşüp onu aramaktan korkuyorum.o hiç bir zaman dönmicek.ve aramıcak.
kendimi toparlayıp şu sınavı kazanabilsem.eyülüldede mesleğe başlasam.benim için zaten.motive olcakta:)düşünüp düşünüp uygulyamıom:)

anladım canım aile büyüklerin seni ne kadar anlasa da derslere ağırlık verirsen unutabileceğini biraz olsun hafifleyeceğini düşünüyorlar haklı olarak.ama evde bu sıkıntınla çalışsan da ne kadar faydalı olur bilmiyorum... kpss kursları var öğrencileri de kalabalık olur yeni ortam yeni arkadaşlıklar ilaç gibi gelirdi sana... bak bi arkadaşım resim kursuna gitmeye başladı o da bayağı toparladı kendini faydasını görmeye başladı.fotoğraf çekmek de çok eğlenceli oluyor kuşları uçarken yakalamak tam dalga vapurun kenarına gelip kabarmışkenki halini yakalamak felan inanılmaz iyi hissettiriyor ya uçtum sanırım örneklerde ama hiç ummadığın farkında olmadan keşfettiğin bi aktivite sana özel ve ummadığın kadar terapi gibi gelebilir..ve her sabah kendini gülmek için zorla..çünkü içinden ne gelirse nasıl hissedersen o günü öyle tamamlarsın..

kuzum gidiom zaten kpss kursuna.şükür onu aksatmıyorum.ama sadece haftasonları.
kendimi zorluom gitmek için.ders çalışmayada işte dediğin gibi bu kafayla başlamam zor oluyor.ama bakalım allah büyük.
resim kursuda eğlenceli oluyor ama ben zaten resim öğretmeniyim:)diceksinki ne güzel resim yap oyalan.ama şimdi kötüyüm ya.inan hiç birşey yapasım gelmiyor.kendimi zorlamam lazım.ama şimdi zorlayıp kpss den iice uzaklaşmakta istemiyorum.
şimdi bikere aktivitelere verdim mi kendimi derslerden iice soğurum.
fikirlerin için çok tşk ederim.
ben bu dönemi acı acı geçirecem:)kaçış yok.ya böle ağlaya sızlaya bir yıl geçcek.seneye yine evde oturan bi kpsszede olacam.ya da en kısa zamanda toparlanıp derslerin başına geçip temmuzda sınava girip kazanıcam.
gelişmeleri bu bir yıl içinde hep bir görcez.temennim çabuk toparlanmak.dualarınızla inş.

psıqom cnm
pazar aksamı oglum ömerim dunyaya geldıı
cok sukur ıkımızde ıyıyız
öpuyoruz senı teyzesııı

uzulme teyse
senı sevmemiş o abiii
ama bırgun çok sevecek bırı olacakk
bak ben çoook sevıyorum seni...

ayyy canım benimmm.nasıl mutlu oldum anlatamam
hoş geldin ömerim.opuyorumnanaktan
allah analı babalı büyütsün.kaderi güzel olsun.
en yakın zamanda fotosunu bekliyorummmm.
seni ve eşinide çok tebrik ederimmmm.benim yerimeee öp güzel bebeğini.

kötüyüm bu gece kızlar
yoruldum
çıksın istiyorum artık.kalbimdende aklımdanda çıksın.

allah yardımcın olsun canımç
bılırım gecelerrı daha cok aklına duser ınsanın....

Psikomm nasılsın canım?
Uzun zamandır okuyamadım yazılarını.
Bi ara düzelir gibi olmuşsunuz ama belli ki yine ailesinin etkisinde kalmış ve sevgisinin arkasında duramamış!..
Yahuu seni sevip sevmiceğine ailesi mi karar veriyo bu çocugun.Anlayamıyorum ne onu ne de ailesini...
Sen yanına giderek yapman gerekeni,son görevini de yapmışsın.O seni haketmiyo bence.
Eminim ki ilerde,senin yüreğinin acısı onunkinin yanında ufacık kalıcak.
Senin gibi aklı başında,mantıklı ve değerli bir kızı kaybettiğine çok pişman olucak!
Birine öbürüne de bakma.Çok mu önemli milletin ne dediği düşündüğü.
Acıncak bi durumda da değilsin çok şükür.Yaradana çokk şükürr ki daha da geç olmadan gerçekleri gösterdi sana.Bunu sende biliyosun.
Kabullenmek istemiyosun belki ama O başkalarının sözüne bakarak hareket eden biri.(cok tanıdık geliyo bana nedense)Emin oll evlenince de sizi rahat bırakmazlardı.
Düşünme artıkk psikomm.
Düşündükçee unutamazsınkii onuu.Yoksa unutmak istemiyomusun.
Anneni bir düşün.Seni bu halde görmek ister mi.
Yüreği paramparça oluyordur kadının.Hadi bitanemm toparlan,yıpratma artık kendiniii.
Hem kendin hem de seni sevenler için..

allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki.kardeşimde nişanlıyken çok kötü şeyler yaşadı ama ayrılmadı seviyorum düzelir dedi.şimdi evli inanki hergün kavga gürültü,ayrılamıyorda hem kardeşime yapmadığını bırakmıyor hem ayrılmıyor.herşeyin hayırlısı boşver üzülmene değmez.

canım çok haklısın söylediklerinde.
düşünmemeye gayret ediyorum kuzum ama çıkmıo aklımdan.
inan istiyorum unutmak.adını bile anmak istemiyorum.
anneme yansıtmıyorum kuzum.onlar üzülünce dahada üzülüyorum çünkü.
nolur dualarınızı eksik etmeyin.
inş geçer bugünlerrrr
amin canım.haklısın.
bende evlensem belki dahada üzülcektim.
ama insan severek ayrılıncada hemen unutulmuyor.
rabbim inş en kısa zamanda unutturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…