Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

canım benim cok üzüldüm yaa ndn ayrıldınıgınızı anlayamadım ama inş.barışmışsınızdır bu msjları yazdıktan snraaa((

Canım sızın ayrılma nedenınız tam olarak nedır bende uzun surelı bır ılışkı yasamıstım
ama olmayınca olmuyor onu cok sevıyorum ama onunla bırlıkteyken cok tuhaf bı ınsan oluyorum ayrıldık
bakınca cok bos nedenler gıbı gelıyor ama

canım benim cok üzüldüm yaa ndn ayrıldınıgınızı anlayamadım ama inş.barışmışsınızdır bu msjları yazdıktan snraaa((
yok canım barışmadık

haklısın canım olmayınca olmuyor.nasip
banada öle diom şöle davransaydık iyi olsaydık.ayrılmaya değermiydi.

ah ahhhh .dün bizi tanıştıran arkadaşı gördüm .nasıl gidiyo nişanlılık dedi.ayrıldık duymadınmı dedim şok oldu hayır dedi.onun iş yerinden arkadaşı idi.aramızı o yapmıştı.onu bile aramaış.bi ara bakalım dedim.geçmiş olsun de.aradı be sonra konşuruz dedi kapattı teli.kabuğuna çekilmiş.okadar sinirliyimki.gene kedimi zor tutum. bakın ne yazdım yollamadım ama içimde bunlar.

bi gün biri çıkıyor karşına;hiç beklemediğin bir anda.yüzüne ilk baktığında içinden bişiler akıp gidiyo ona doğru;sen farketmeden.sesini duyduğunda heyecanlanıyosun;kalbin titriyo sanki.bi bakıyosun hayatının merkezine oturtmuşsun...aldığın her nefes onla geçireceğin dakikalar için önemli olmuş.sevmişsin.dünyaya seni korumak için gönderilen bir melek olduğunu söylemiş sana;inanmışsın.hep yanında olucam demiş;inanmışsın.seni çok seviyorum demiş; inanmışsın.ya çok salakmışsın ya da gerçekten çok sevdiğin için inanmak istemişsin..sonra bi bakmışsın yaşanılanlar söylenenler hepsi yalanmış..verilen sözler unutulmuş çünkü sana özel diilmiş ..
Sen suskun bakışlarının ardında gizlerken kimliğini Ben; ihanetini hazmetmeye çalışıyordum kendimce
Suçlu susuşunun ardından münasebetsiz tutanaklar geldi ellerime Birde senin yalanların Benim yerim değilmiş senin yanın.

Sen miydin sevecek olduğum erkek?
Haykıracak çok şey varken sustum. Pişmanlıklar can yoldaşın olacak,haberin olsun
En sonunda öğrendim aklımı kullanmayı. Verdiğim değeri hak etmeyen insanları silmeyi ve dönüp arkama bakmamayı.
sana daha ne denirki. allahından bul desem.sana verilen en büyük ceza mutluluk olsun.
ben mutluyum silbaştan başladım hayata.ama hiç olmadığım kadar kırgınn ve kızgınım sana ömür boyuda öle olcak.senden hep nefret edicem ,

offf çok etkileyici ben çok etkilendim..Bence birine edilecek en büyük beddua AŞKSIZ KAL dır...

gülümsecim öncelikle şuna sevinmelisin.benim düşüncem tabi bu baştan belirtim.
o aranızı yapan arkadaşınıza telde gülerekte konuşabilirdi amannn bitti konuşmaya bile değmez diyebilirdi.
demekki oda içinde üzülmüşki sesi çıkmamış.haa bu onu haklımı yapar aslaaa.ama sinirlenme bence.

ayrıca duygularını çok güzel ifade etmişsin.sakın gönderme ona.böyle bi kaç bişey daha yaz.burda dök içini.zaten 3,5 gün sora sende göndermek istemicen.gerek yok dicen.bak ben ayrılalı bir ay olacak.eşyalar hala gelmedi.ama sanki içim soğuyor.eskisi kadar hışımlı değilim.ya da nasıl anlatim ara ara kötü oluom.bu aralar allahın izniyle giderek açılcak.benim hala ümidim var.ne yalan sölim bekliom.kafamda bi süre koydum eğerki o süreye kadar gelmezse.bende sil baştan bi hayat kurcam.ve kendime söz vercem bida arkama bakmıcam.
eğerki senin ümidin yoksa ve kararlıysan sevin.rabbine sığın ve ümitli ol.
hiç kimse aşk acısından ölmemiş bizde ölmicez.üzülcez evet ama bi gün geçicek.bunu bilioz en azından.gün geçtikçe güçlencez.

Selam kızlar.kaç günlerdir girmiyordum foruma.nasılsınız diye sormicam gerek yok biliyorum.
Gülümse çok güzel yazmışsın ama ne gönder ne gönderme diyemem.
Psiqo demiştim ya sana eşyalara takılma boşver eline geldiğinde napcaksınki.tekrar görmek bile üzüntü verir

nasıl topsrladnmı biraz kimo
yokmu hiç arayan soran
benim hala ümidim olduğu için bekliom eşyaları canım
evet üzcek ama yine de bekliom iştee...

hayır arayan soran yok anlamındamı yoksa toparlanamadım anlamındamı yoksa ikisidemi

ndrcn saol canım benim
ya hep konuyu okuyanlarda sukuneti görüom:S
ama bişi yazmıo ne iş anlamadım

Unuturdum giderdim izlerini silerdim
Acıtırdı kalbimi anlardı anlatırdı
Belki yalan söylerdim kendimide kandırırıdım
İnanırdım inanmak isterdim unuturdum

Şimdi sil baştan yaşanırmı hayatım
Yoksa sonuna varıp noktayımı koysaydım
Bu gece çok karanlık olmaz olası bir zamandayım
Kaybolsam bulunmasam bir daha

Sormasa kimse seni anlatmasam kimseye
Bana yaptığın herşeyi
Silebilsem seni daha öncekiler gibi ah çok zor
Yandı gönlüm yandı yandı hem hiç yanmadığı gibi
Kül olupda savruldum ama o son sözün kafi geldi

Şimdi sil baştan yaşanırmı hayatım
Yoksa sonuna varıp noktayımı koysaydım
Bu gece çok karanlık olmaz olası bir zamandayım
Kaybolsam bulunmasam bir daha

Sormasa kimse seni anlatmasam kimseye
Bana yaptığın herşeyi
Silebilsem seni daha öncekiler gibi ah çok zor
Yandı gönlüm yandı yandı hem hiç yanmadığı gibi
Kül olupda savruldum ama o son sözün kafi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…