• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

psiqo

...........
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.513
18
116
40
Diğer
evet kızlar bitti..ne denirki ayrılığın üstüne
anca 3 ay nişanlı kalabildik.
4 senelik bir ilişki 3 aylık bir nişanlılık süresi ve sonunda gözyaşı..
nasip böleymiş diyorum.
rabbime sığındım.
hayırlısı böleymiş.
bu süreci yaşayan yada yaşamış olanlar varsa sohbete bekliyorum.

canım çok şaşırdım ama üzülme sakın şuan belki yıprandığın için farkına varamıyosun ama ileride bunda varmış bi hayır iyiki böyle olmuş diyeceksin. zaten o senin kısmetinse nişan atılsa bile bi şekilde sana dönecektir.. hakkında hayırlısı olsun..

saolun canlarım.
haklısın müjdeci.zaten gerçekten adam akıllı aşık olsaydı şimdi bitmesine izin vermezdi.

canım bende çok üzüldüm hayırlısı olsun senin için

saolun canlarım.
haklısın müjdeci.zaten gerçekten adam akıllı aşık olsaydı şimdi bitmesine izin vermezdi.

cnm hakkında hayırlısı olsun oncelıkle.sımdı uzuluyorsun ama zamanla anlaycaksın degmedıgını.bende zamanında cok acılar cektım cok sevdım yada oyle sandım psıkolojık tadavı bıle gordum.ama sonra esımı tanıdım.anladımkı gercek sevgı buymus.o kadar mutluyumkı sukurler olsun rabbıme.bıde bebegımız olcak kısmetse ocakta.bıde soyle dusunhayırlı degılmıs hakkında oyuzden olmamıs.daha neler ne guzellıkler cıkacak karsına umıdını kaybetmemen dılegıyle....

Ben hiç dahil olmamıştım ama uzaktan okuyordum yaşadıklarını.
Öncelikle sabır ve güç diliyorum senin için.
ılişki süresince görülmeyenler görülüyor galiba işler ciddiye bindiği zaman.
Bende 1,5 aylık nişanlıyım inan şaşırdığım şeyler oluyor,3 yıldır bu adamı nasıl tanımamışım ben diye.
Her işte bir hayır var diye düşünüyorum hep bir şeyler canımı yaktığında.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun,bu adamla mutlu olmayacaksan umarım ömür boyu bir daha karşına çıkmaz.
Ama eğer senin kaderinse eminim yollarınız asla ayrılmaz.
Bundan sonra yapacağın güçlü ve kendinden emin durmak canım.

çok üzüldüm psiqo
nasip kısmet değilmiş demek ki
bundan sonra seni hakeden ve seni çok seven birini bulursun inşallah.

psiqom, tüylerim diken diken oldu topici görünce ,

ne diyeyim hayırlısı olsun arkadaşım, nasip değilmiş , belkide senin için en doğrusu buydu, gelinliğinle çıktığın eve geri dönecektin belkide, allahım hayırlısını nasip etsin, hiç üzme kendini ,artık sorgulama, yeterince düşündün tarttın ölçtün biçtin, artık böyle olsaydı şöyle olsaydı falan diye düşünme, herşey olacağına varır , vardı da..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün arkadaşım , seviyorum seni biliyosun. ne zaman istersen konuşuruz gene

Bende ayrıldım 9 ay oldu nerdeyse, zerre kadar pişmanlığım yok iyiki bitmiş diyorum.. Tabi züldüğüm şeyler oluyor hatırladıkça zaman zaman nasıl beni incitmesine izin vermişim? Neden bu kadar şans tanımışım? diye.. Verdiğim emeklere düzelir diye bekleidğim zamana hala acıyorum.. Öncelikli sebep kişilik olarak çok farklı oluşumuzdu, daha öncede yamıştım başka topicte bunları.. Ben kendini rahat ifade edebilen sorunlarıyla yüzleşmesini bilen biri iken o inanılmaz içe dönüktü önceleri sorun gibi görmedim seviyordum, ama zamanla o sessizliğin altından korkunç bir adam çıktı inanılmaz kıskançtı, herşeyden bi şey çıkarıyordu, yemek yediğimiz yerdeki garsonu, otobüste yanına rastgele oturduğum adamı kıskanıyor ve o kıskançlığın acısını benden çıkarıyordu..Bu sorunların üstüne bir de ailesi çıktı, abisinin eşi bana nişanda takılanları kıskandı, abisi karısının dolduruşu ile nişanımda olay çıkardı bana hakeret etti,şok geçirdim nutkum tutuldu kabutu sanki, hatırlarken tüylerim ürperiyor hala, herkes halay çekiyor bunlar bana hakeret ediyor tabi aileme de o an bişey diyemiyorum olay büyür rezillik çıkar? Bizimki naptı biliyormusunuz o an? Hiç bişey beni suçlamaktan başka hiç birşey.. Günlerce ağladım, özürler vss. ama bu sorunları ilerleyen zamanlarda da aşamadık.. Kıskançlıkları arttı, kendinin ve ailesinin ayıbını düşünmek yerine beni sorguladı!!! Herneyse sonuçta bitirdim ama keşke o an bitirseymişim neden o kadar şans vermişim ona diye üzülüyorum hala? Ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı, takip etti iftira attı, namusuma dahi dil uzattı.. Sevgi namıma zerre yok olamazda ama nefretim bitmedi içimde hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum..

psigo cum ya valla bi fena oldum okuyunca. hakkında hayırlısı olsun.üzülme diyicem ama üzülüosundur muhakkak. ama ilerde görüceksin gerçekleri. canım benim annemin bi lafı var hayırlısa beri hayırsızsa geri...aynen öyle canım. senin nasibinse zaten geri dönücektir. hayırlısı diyelim

psigocum çok şasırdım hayırlısı olsun kuaför arayısından sonra konusşma fırsatımız olmadı ama hayırlısı olsun zor bir durum ama nasip değilmiş.her ne sebeble ayrıldınız bilemiyorum ama belki de bir ümit vardır.

saolun canlarım.

canım illaki aşk vardır yaşanan kaç yıl var ortada ama işin içine aile ve ciddiyet girince çark ediyo erkekler sorun ne niye bitirdin bilmiyorum ama bunlar fixtir zaten ya bilmediğin huyları çıkar ortaya ya da aile ile ilgili problemler çıkar. sen içini ferah tut allaha tevekkül et ve bekle ailesi bişeyleri düzeltmeyi isterse arayacaklardır zaten hiç bişey öyle bi çırpıda bitmez. ama sana bi tavsiyem var böyle bi olayı yaşayan biri olarak arkadaş tavsiyesi gör bunu; içinde söylemek istediğin hiç bişey kalmasın hiç içine atma yüzüne karşı herşeyi söyle yoksa seneler boyunca bunu da söylemeliydim ah salak kafam dersin çünkü bazen gidenler gittiklerinden değilde söylenemeyen sözler yüzünden acı verir insana. ister mail döşe ister telefon aç ama içinde bişey bırakma. rabbim karşına daha hayırlısını çıkarsın canım..

psiqo canım ya:((
ben bilmiyorum neler olup bittiğini tam olarak ama ne diyim ki hayırlısı olsun.
evlenip döneceğine evlenmeden bu aşamada ayrılmak daha iyi.
Allah mutlu olmanı nasip etsin başklarından yüzünü güldürsün.

psiqom yeni gördüm ya canım çok şaşırdım.
inan üzülme kısmet değilmiş demekki.
umarım bundan sonra hayatında herşey çok güzel olur.
değerini bilen ve seni çok seven insanı bulursun.
rabbim herşeyin hayırlısını versin.

canım bende çok üzüldüm hayırlısı olsun senin için
SAOL CANIM
cnm hakkında hayırlısı olsun oncelıkle.sımdı uzuluyorsun ama zamanla anlaycaksın degmedıgını.bende zamanında cok acılar cektım cok sevdım yada oyle sandım psıkolojık tadavı bıle gordum.ama sonra esımı tanıdım.anladımkı gercek sevgı buymus.o kadar mutluyumkı sukurler olsun rabbıme.bıde bebegımız olcak kısmetse ocakta.bıde soyle dusunhayırlı degılmıs hakkında oyuzden olmamıs.daha neler ne guzellıkler cıkacak karsına umıdını kaybetmemen dılegıyle....
RABBİM İNŞ BANADA SENİN GİBİ DEDİRTTİR BİGÜN.bunu canı gönülden istiyorum.
çok emekler verdim çok sevdim ama olmadı.nasip böleymiş
Ben hiç dahil olmamıştım ama uzaktan okuyordum yaşadıklarını.
Öncelikle sabır ve güç diliyorum senin için.
İlişki süresince görülmeyenler görülüyor galiba işler ciddiye bindiği zaman.
Bende 1,5 aylık nişanlıyım inan şaşırdığım şeyler oluyor,3 yıldır bu adamı nasıl tanımamışım ben diye.
Her işte bir hayır var diye düşünüyorum hep bir şeyler canımı yaktığında.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun,bu adamla mutlu olmayacaksan umarım ömür boyu bir daha karşına çıkmaz.
Ama eğer senin kaderinse eminim yollarınız asla ayrılmaz.
Bundan sonra yapacağın güçlü ve kendinden emin durmak canım.
saol canım benim.ya ben nişana çok büyük ümitler bağlamıştım.etrafımdfa nişanlananlar burda okuduklarım herkes güzeldi.ama rüyadan uyanır gibi uyandım.
çok zor.nasıl ifade etsem bilemiyorum.şimdi bi arkadaşımın nişanından geldim.orda mutsuz gözükmemeye çalıştım.herkes soruyor düğün nezaman diye.bitti diyemedim.kelimeler düğümlendi boğazımdamafoldumben
herşeye rağmen bigün geçicek biliyorum.evet zor günler bekliyor.bunuda atlatcam.insanğolu neleri atlatıyor.bütün teselli sözlerini kendime sölüorum.
ama ah etmeden duramıyorum.rabbime teslim oldum.ama bana sahip çıkmadı diede içten içe ona nefret besliyorummafoldumben
çok üzüldüm psiqo
nasip kısmet değilmiş demek ki
bundan sonra seni hakeden ve seni çok seven birini bulursun inşallah.
inş canım inş

psiqom, tüylerim diken diken oldu topici görünce ,

ne diyeyim hayırlısı olsun arkadaşım, nasip değilmiş , belkide senin için en doğrusu buydu, gelinliğinle çıktığın eve geri dönecektin belkide, allahım hayırlısını nasip etsin, hiç üzme kendini ,artık sorgulama, yeterince düşündün tarttın ölçtün biçtin, artık böyle olsaydı şöyle olsaydı falan diye düşünme, herşey olacağına varır , vardı da..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün arkadaşım , seviyorum seni biliyosun. ne zaman istersen konuşuruz gene
pınarım canım çok saol.bu yolculuğa beraber çıktık ama.nasip değilmiş işte.
inan ne diyeceğimi bilmiyorum.öyle beter bunalımda değilim.içimde bir sızı var.
babam bugün büyük bir kutu getirmiş.bohçaları koyup kargoya vermek için.onu görünce içim burkuldu sadece.

Bende ayrıldım 9 ay oldu nerdeyse, zerre kadar pişmanlığım yok iyiki bitmiş diyorum.. Tabi züldüğüm şeyler oluyor hatırladıkça zaman zaman nasıl beni incitmesine izin vermişim? Neden bu kadar şans tanımışım? diye.. Verdiğim emeklere düzelir diye bekleidğim zamana hala acıyorum.. Öncelikli sebep kişilik olarak çok farklı oluşumuzdu, daha öncede yamıştım başka topicte bunları.. Ben kendini rahat ifade edebilen sorunlarıyla yüzleşmesini bilen biri iken o inanılmaz içe dönüktü önceleri sorun gibi görmedim seviyordum, ama zamanla o sessizliğin altından korkunç bir adam çıktı inanılmaz kıskançtı, herşeyden bi şey çıkarıyordu, yemek yediğimiz yerdeki garsonu, otobüste yanına rastgele oturduğum adamı kıskanıyor ve o kıskançlığın acısını benden çıkarıyordu..Bu sorunların üstüne bir de ailesi çıktı, abisinin eşi bana nişanda takılanları kıskandı, abisi karısının dolduruşu ile nişanımda olay çıkardı bana hakeret etti,şok geçirdim nutkum tutuldu kabutu sanki, hatırlarken tüylerim ürperiyor hala, herkes halay çekiyor bunlar bana hakeret ediyor tabi aileme de o an bişey diyemiyorum olay büyür rezillik çıkar? Bizimki naptı biliyormusunuz o an? Hiç bişey beni suçlamaktan başka hiç birşey.. Günlerce ağladım, özürler vss. ama bu sorunları ilerleyen zamanlarda da aşamadık.. Kıskançlıkları arttı, kendinin ve ailesinin ayıbını düşünmek yerine beni sorguladı!!! Herneyse sonuçta bitirdim ama keşke o an bitirseymişim neden o kadar şans vermişim ona diye üzülüyorum hala? Ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı, takip etti iftira attı, namusuma dahi dil uzattı.. Sevgi namıma zerre yok olamazda ama nefretim bitmedi içimde hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum..
rabbim senin içinde hayırlısını versin.ne güzel şimdi bitirdiğin için mutlu olabilmen.rabbimden dilerim banada iyiki bitmiş iyiki deditrsin

psigo cum ya valla bi fena oldum okuyunca. hakkında hayırlısı olsun.üzülme diyicem ama üzülüosundur muhakkak. ama ilerde görüceksin gerçekleri. canım benim annemin bi lafı var hayırlısa beri hayırsızsa geri...aynen öyle canım. senin nasibinse zaten geri dönücektir. hayırlısı diyelim
canım saol.annen haklı.rabbime hep hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle die dua ediyorum.ben bohçaları göndertirkten sora dönse nolurki canım ya.artık inancımı kaybettim ona.sadece ahım var.
psigocum çok şasırdım hayırlısı olsun kuaför arayısından sonra konusşma fırsatımız olmadı ama hayırlısı olsun zor bir durum ama nasip değilmiş.her ne sebeble ayrıldınız bilemiyorum ama belki de bir ümit vardır.
yok canım.çok seviyorum ama.sanmam artık geri dönüşü yok

canım illaki aşk vardır yaşanan kaç yıl var ortada ama işin içine aile ve ciddiyet girince çark ediyo erkekler sorun ne niye bitirdin bilmiyorum ama bunlar fixtir zaten ya bilmediğin huyları çıkar ortaya ya da aile ile ilgili problemler çıkar. sen içini ferah tut allaha tevekkül et ve bekle ailesi bişeyleri düzeltmeyi isterse arayacaklardır zaten hiç bişey öyle bi çırpıda bitmez. ama sana bi tavsiyem var böyle bi olayı yaşayan biri olarak arkadaş tavsiyesi gör bunu; içinde söylemek istediğin hiç bişey kalmasın hiç içine atma yüzüne karşı herşeyi söyle yoksa seneler boyunca bunu da söylemeliydim ah salak kafam dersin çünkü bazen gidenler gittiklerinden değilde söylenemeyen sözler yüzünden acı verir insana. ister mail döşe ister telefon aç ama içinde bişey bırakma. rabbim karşına daha hayırlısını çıkarsın canım..
amin canım amin.şuan sığındım zaten rabbime.dua ediyorum.içimdekilere gelince düzgünce konuştum kapadım.bu saatten sora ne sölesem boş.söliceklerimi anlıcak adam zaten beni böyle üzmezdi.
en çok verdiği sözlere yanıom.öle büyük laflar etmişki şimdi diom ki way beee.bu saatten sora güvenirmiyim bidaha birine bilmiyorum.
psiqo canım ya:((
ben bilmiyorum neler olup bittiğini tam olarak ama ne diyim ki hayırlısı olsun.
evlenip döneceğine evlenmeden bu aşamada ayrılmak daha iyi.
Allah mutlu olmanı nasip etsin başklarından yüzünü güldürsün.
amin canım.allah razı olsun
psiqom yeni gördüm ya canım çok şaşırdım.
inan üzülme kısmet değilmiş demekki.
umarım bundan sonra hayatında herşey çok güzel olur.
değerini bilen ve seni çok seven insanı bulursun.
rabbim herşeyin hayırlısını versin.
amin kuzum.çok saol.rabbim hepimizin gönülüne göre versin

Çok üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı olsun
umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz :teselli:

allah hakkında hayırlısını nasip etsin duyunca çok üzüldüm hayırlısı deilmiş böyle olması daha iyi oldu belkide evlenmeden göstermiş yüzünü rabbim herkese hayırlını nasip etsin

psıqocum ınsallah dersın bır gun.bunu canı gonulden ısterım.ınsallah karsına senı tam anlamıyla sahıplenecek koruyacak ne aılesıne nede baskasına ezdırmeyecek bırısı cıkar.ben ınanıyorum cıkacak ya.sende ınan.bak ben neler yasadım ne zorluklar ama esım benım ıcın herkesı karsısına aldı.ben kacarak evlendım dolayısıyla pek ıstenmedım.htta ablası demıs resmı nıkahını yapma belkı anlasamazsınız ayrılması daha kolay olur dıye.dusunebılıyormusun?ama esım hep benden yanaydı.dugunn bıle yapmıcaklardı ama esım yaptı.daha ne zorluklar bı bılsen...ama esım dedıkı o nereye ben oraya.kısacası aılesıne rest cektı.dılerım sende benım gıbı cok mutlu olursun tabı benım yasadıgım zorlukları yasamaman dılegıyle.bak sımdı bebegımızın dogmasını beklıyoruz huzurla.neyse canım ya senınde canını sıkmım.guzel gunler goreceksın daha.daha once hıc yasamamısım ben ya neredeydın sen dıyeceksın.sevgıyle kal....

Back