- 23 Ağustos 2018
- 29
- 12
- 41
- Konu Sahibi -ceren-su-
ah biz bu kadınlar. kimimiz yalnızlıktan kimimiz evliliğimizden kimimiz sevgilimizden kimimiz nişanlımızdan ama aslında bir çoğumuz erkek illetinden şikayetçiyiz. kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözüne inat hepimiz burada kadın kadına toplanmış birbirimize dert yanıyor, yanan yüreğimize bir damla dahi olsa su arıyoruz. eh hadi çaylarda benden olsun :) ben de düğün arefesinde nişanlısı tarafından terk edilenlerdenim. ev tutulmuş, eşyalar alınmış, gün alınmış davetiyeler dahi basılmış artık gelinlik damatlık işine gelmişti ki sıra nişanlımın her şeyi nikaha daha bir buçuk ay varken beni sıkıştırması sonucu aramızda çıkan minik ama gerçekten minik hatta minicik bir sorun nedeniyle başta saydığım her ne varsa hepsini geri sardı geri sardı diyorum çünkü bunu tek taraflı yaptı bana bile sormadı ayrılalım mı diye seni terk ediyorum dedi ve gitti bildiğiniz p*ç gibi kaldım ortada yarı yol da. Derler ki at gibi giden it gibi gelirmiş yok ters psikoloji işe yaramış arama sorma iletişimini kes bak nasıl dönecek? yahu bende zaten kapısında yatmıyorum saygılarımla deyip yol veriyorum. evet inişlerim çıkışlarım oluyor kendimi oyalamak istiyorum bazen çok mutluyum bazende çok mutsuz. ben on aydır nişanlıydım dolu dizgin geçen nişanlılık sürecim oldu. ama merak ediyorum nişanlısı tarafından terk edilenler siz de oluyor mu? sanki o 10 ayı hiç yaşamamışsınız gibi ya da o hiç hayatınıza girmemiş gibi hissettiğiniz oluyor mu sadece adını bildiğiniz biri gibi. mesala ben öyle yastığa yorgana sarılıp ne olur dön diye ağlamıyorum ama biliyorum hak etmedim. gerçi bir çok hemcinsim ayrılığı hak etmiyor. benim vicdanım çok rahat çünkü ona her zaman saygı duydum. Allah var o da bana ama sanrım bitmesi gerektiği için bitti. Biz kadınlar çok vericiyiz biliyorum aman üzülmesin kırılmasın paşaların kendisini kaf dağında falan sanmalarına hep sebep bizleriz. şu bensiz yapamaz zihniyetini kafalarına kazıyan da bizleriz (yani ben öyle yaptım) çok ciddi bir tecrübe edindim bundan sonra ki aşk hayatımda ki eğer dönerse ve barışsak bu onun içinde geçerli olacak. Aşkımın patronu ben olacağım. ne güzel iş hayatına bir bakıyoruz adamlar bizi işe alıyor 2 ay deneme süresi verip geçici sözleşme yapıyor o 2 ayda devamsa sorun yok ama eğer tamamsa işverenler buyrun size kapı diyor ve sen olmazsan başkası olacak elbet diye bu çarkı çeviriyor. bundan sonra bende öyle yapacağım baktımolmuyor sen olmazsan başkası diyip yoluma bakacağım. ama öyle yapmıyorum hatta bir çoğumuz yapamıyor terk edilince sanki ondan başka kimse olmayacak başkasını sevemeyecek ve asla mutlu olamayacak gibi hissediyoruz. başkası için üzülmekten içimizde ki insana haksızlık ediyoruz sonra yıllarım gitti şarkısıyla oturup ağlıyoruz. bu ara da bazen buraya sevgilim döner mi nişanlım döner mi diye sorunlar oluyor ya ben şahsi fikrimi söyleyim evet bu ters psikolojiye bende inanıyorum bir kere boşandım eşimle çok kavga ettik bana seninle mutsuz olacağıma sensiz mutsuz olmak istiyorum dedi bende eşyaları topladım geldim bu süreçte hiç aramadım, iletişim kurmadım (ters psikoloji) aradı beni üç ay sonra "beni neden aramıyorsun" diye deli misin nesin bunu sen istedim dedim. sonra boşandık falan lisede ki sevgilim geldi buldu beni yani altı sene sonra falan o köprünün altından çok sular geçmiş mümkün mü geri dönmek ve işte şimdi ki eski nişanlım bakalım o kaç ay ya da kaç yıl sonra dönecek :) dönerler kardeş canlar ben hiç dönmeyeni görmedim ama sevdiği için döner ama özlediği için ama daha iyisini bulamadığı için döner ters psikoloji iyidir yani. yıllar sonra döndü diye bir başlığın altında güncelleme yapıp bir şeyler hala mümkün ama artık mühim değil diye bir not yazarsam şaşırmam. seviliyorsunuz canlar