• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlınıza düğün gününe kadar gelinliğinizi gösterir misiniz?

1.Nişanlınıza düğünden önce gelinliğinizi gösterir misiniz?

• Evet, gösteririm. Onun ne düşündüğü benim için önemlidir.

OY: 26 76,5%
  • Hayır, tabi ki de göstermem. Büyüsü bozulur.

OY: 5 14,7%
  • Göstermek isterim ama ya beğenmezse?

OY: 0 0,0%
  • Gösteririm ama beğenmezse ne düşündüğü pek de önemli değil, benim beğenmem önemli.

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34

Prettygirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
312
338
103
Merhaba tüm gelincikler ve gelin adayları.:KK3:
Nişanlınız gelinliğinizi görmek isterse ne yaparsınız?:KK60:

Ben göstermemiştim.
Evlendiğimiz gün hazır bir şekilde görmesini istedim.
Gerçi kurabildiği cümle 'gelin gibi olmuşsun' idi.:rolleyes:
Ama çoğu nişanlı çift gidip beraber seçiyor, tercih meselesi.

Ben göstermek istemiyordum aslında zaten istediğim modelin resimlerine sürekli bakıyoruz
Ama hala göstermek istemiyorumi batıl inançtan değil de beni düğün günümüzde gelinlikle görsün istiyorum ondan önce görmesini istemiyorum :KK200:

benim sözlüm direk üzerimde hazır olarak görmek istiyor. o gün o an saçım makyajım yapılı tam olarak ...
benim için farketmez ama o öyle istediği için muhtemelen görmeyecek :KK55:

Ben göstermek istemiyordum aslında zaten istediğim modelin resimlerine sürekli bakıyoruz
Ama hala göstermek istemiyorumi batıl inançtan değil de beni düğün günümüzde gelinlikle görsün istiyorum ondan önce görmesini istemiyorum :KK200:

aynen ben de tam bu yüzden göstermek istemiyordum :KK16:hep hayalimde beni düğün günü beyazlar içinde görmesi vardıama gelinliğimi aldığımzda ablam fotolarını çekmişti. telefonumda bir şey bakarken fotoları görmüş :mad: ve hiç beğenmediğini söylediii:oops: daha doğrusu çok sade buldu.:KK51::KK23:

Biz gelinlik almak için birlikte gezmiştik. Mağazalarda o gün herkes annesi ile geziyordu.Gelinlerin anneleri beğeniyor,kızlar deniyor sonra da kızlarına bayılıyor sonra da kızlar da ayy ağır geldi diye nazlanıyor:D Ben de mağazada çalışan bayana nişanlısı ile gelinlik bakan yok mu diye sordum. Gülerek"yanii" dedi. Sonuçta bizim düğünümüz, nişanlımla gelinlik bakmaktan daha doğal ne olabilir, annemle baksam o kadar mutlu olamam.
Neyse o gün gelinlik bulamadık.Bir hafta sonra annemle şehir dışına çıkmıştık. Annemle bir gelinlikçiye girdik.Gelinliği gördüm ve bayıldım. Hemen nişanlıma foto attım.O da benim gibi çok beğendi ve aldık. Düğünden önce gelinliğimi görmesinde bir sakınca yok. Bunlar bana göre batıl inanç.

Batıl inanctan ziyade orada bakimsiz ve üstüme göre olmayan bir gelinlikle beni görmesi sıkıntı olan. Gelinlikcilerde hep gördüm, kız giyiyor gelinliği orasi burasi firtlamis, boyu uzun, gelinligin arkasi kapanmamis sonra soruyor nisanlisina nasıl oldu diye, ee ne desin adam, saf saf bakıyor garipler :KK48: Ama arkadaş ve annelerle gidildiginde onlar bilir ki o arka kapaninca o etek boyu kesilince, içine korse giyilince fıstık gibi duracak.

Gelinlik denerken o kadar şekilden şekile girdim ki nisanlimin beni öyle görmesini hayatta istemezdim. Düğün günü süslü puslu halimle görsun :KK60:

Son düzenleme:
ben göstermemiştim ogün kuaföre geldi beni almaya öyle gelinlikler içinde görünce sarılıp ağlaşmıştık :110:

Evet. Beraber bakmistik gelinliklere. Boylesi daha zevkli. Gordu ama bi degisim halini. Dimtirirken bazi degisiklikler yaptirmistim.

Valla esim beni kinaligimla ne gelinligimle gordugunde etkilendi ama nisanimda gordugunde gorur gormez dusuyordu neredeyse arkaya :)) o anki saskinligini unutamam asla. Cok begenmisti. Ama hakliydi en guzel nisanda olmustum. Kina ve dugunde bende begenmedim.kendimi :) gelinligimin provalarinda bile okadar yakistirdigim ve buyusu olduguna inandigim gelinligim dugunumde gozume sonuk geldi. :)
Gorsun tabi ya...

Back