- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
he de geç. görürüz evlendikten bi kaç ay sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım düzenli ilişki bir gün aktif bir gün pasif olur böyle devam eder buna hazırla önce kendini sağlık li olan bu zaten evlendiğin zaman eşin işinden dolayı yorulur sanmıyorum her gün olacağını o yüzden onu geri itecek olumsuz yanıt verme hiç bir zamanHanımlar merhaba nişanlımla biraz özel konulardan bahsettik cinsellikten...işte ne sıklıkla olur gbi bende duruma göre bilmiyorum ki haftada 1 -2dedim o da öyle şey mi olur her gün olması lazım sen böyle isteksiz olursan bu evlilik nasıl yürür falan dddi ...bende Yani hoşumuza giderse yaparız nasıl olucagı hakkında fikrim Yok dedim ..Benim için bu çok önemli konu dddi bozuldu biraz ...nasıl yaklaşmalıyım bu konuya ? Birde nişanlıyken biraz yakınlaşsak diyor ilişkiye girmeden bende gerek Yok diyorum
ya hayır benim anlamadığım nokta da şu; adam hergün sevişmemiz lazım cinsellik benim için çok önemli diyor,nişanlanma aşamasına gelmiş, hala sevişmemiş (pardon kıyamamış mı desem)Evlenmeden cinsel beklentileri konusmak guzel de sizinki tuhaf bir pazarlik olmus...
cinsel hayata bakisinizin uyusmasi onemli, ben her gun isterken esimin haftada bir istedigini dusunemiyorum mesela, ayni sekilde tam aksini de... sadece iliski sıklığı da degil, cinselligi nasıl yasamak istediginiz, sinirlariniz, fantazileriniz birbirine cok zit olmamali.
Dolayisiyla evlenmeden once bu yonde bir tereddutum olsa evlilik fikrini gozden gecirirdim.evlilikteki en onemli seylerden biri cinsellik, bir sekilde orta yolu bulmalisiniz.
süper bu yaaBknz.dogmamış çocuga don biçmek.