- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Ama dalga geçmeyin daha bilmiyoruz bu işleriiii
Yok ben sizinle geçmedim, genel. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama dalga geçmeyin daha bilmiyoruz bu işleriiii
Az da olsa nasıl olacak o azı çoğu yok bu işin...hem sizin görümceniz yanınızda kalmayacak mıydı 4 yıl ? Bu şartlarda evli de olsanız zor her gün her günYani can çeksede ben geri duran tarafım o da evlenene kadar azda olsa sevişelm diye nabız yokluyor ..baya konuştuk bu konuyu Yani
Yurtta kalıcakAz da olsa nasıl olacak o azı çoğu yok bu işin...hem sizin görümceniz yanınızda kalmayacak mıydı 4 yıl ? Bu şartlarda evli de olsanız zor her gün her gün
Eğer öyle olursa ki inşallah olmaz. Zaten ten uyumu yoksa o evlilik kolay kolay ayakta kalmaz. Cinsel bi haz yoksa evlilikte 'kanka'lıktan farkı nedir?Ten uyumu yakalayamazsak nasıl ayrılıyım seviyorum bu durumdanda korkuyorım
Bu konuda sıkıntı yaşamadıktan korkuyorum isteksiz olmaktan falan...inş orta yol olurBakma her gun dediğine alışınca tv kumandayla daha cok sevisir orta yolu rahat bulursunuz dert etmeye degmeyecek bi konu
Evlendiğiniz ilk zamanlar belki istekler hergün yanaşabilir ama 2 3 ay sonra nisanlım hergün birlikte olmalıyız diyordu şimdi haftada 2 kez bile zor yanaşıyor. Acaba istemiyor mu diye konu açabilirsin.Hanımlar merhaba nişanlımla biraz özel konulardan bahsettik cinsellikten...işte ne sıklıkla olur gbi bende duruma göre bilmiyorum ki haftada 1 -2dedim o da öyle şey mi olur her gün olması lazım sen böyle isteksiz olursan bu evlilik nasıl yürür falan dddi ...bende Yani hoşumuza giderse yaparız nasıl olucagı hakkında fikrim Yok dedim ..Benim için bu çok önemli konu dddi bozuldu biraz ...nasıl yaklaşmalıyım bu konuya ? Birde nişanlıyken biraz yakınlaşsak diyor ilişkiye girmeden bende gerek Yok diyorum
Psikolojik olmadigindan emin olursan doktora gidip hormonlari kontrol ettirirsin oyle bi sey olursaBu konuda sıkıntı yaşamadıktan korkuyorum isteksiz olmaktan falan...inş orta yol olur
Ten uyumu nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ama çok seviyorum öpüşünce falan güzel oluyoruz ...hadi benlik ten uyumu oldu onun hoşuna gitmezse hayal kırıklığı ...bilmiyorumEğer öyle olursa ki inşallah olmaz. Zaten ten uyumu yoksa o evlilik kolay kolay ayakta kalmaz. Cinsel bi haz yoksa evlilikte 'kanka'lıktan farkı nedir?
Ön sevişme yaşayın o zaman. Deneyimleyin :)Ten uyumu nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ama çok seviyorum öpüşünce falan güzel oluyoruz ...hadi benlik ten uyumu oldu onun hoşuna gitmezse hayal kırıklığı ...bilmiyorum
Sizin dediğiniz gibi yapayım teşekkürler :)Evlendiğiniz ilk zamanlar belki istekler hergün yanaşabilir ama 2 3 ay sonra nisanlım hergün birlikte olmalıyız diyordu şimdi haftada 2 kez bile zor yanaşıyor. Acaba istemiyor mu diye konu açabilirsin.
Şaka bir tarafa eşimde nişanlınız gibiydi ama şimdi haftada 3 kez falan oluyo. Iş güç ve en önemlisi kışın banyo sorununda dediği gibi olmayacak emin olun.
Şimdilikte konuyu pek açmayın akışına bırakın herşeyin en güzeli olur inşallah hakkınızda.
Hanımlar merhaba nişanlımla biraz özel konulardan bahsettik cinsellikten...işte ne sıklıkla olur gbi bende duruma göre bilmiyorum ki haftada 1 -2dedim o da öyle şey mi olur her gün olması lazım sen böyle isteksiz olursan bu evlilik nasıl yürür falan dddi ...bende Yani hoşumuza giderse yaparız nasıl olucagı hakkında fikrim Yok dedim ..Benim için bu çok önemli konu dddi bozuldu biraz ...nasıl yaklaşmalıyım bu konuya ? Birde nişanlıyken biraz yakınlaşsak diyor ilişkiye girmeden bende gerek Yok diyorum
Benim de tam böyle oldu..Evlilikte korktuğum şeyler başıma gelmezken hiç aklımın ucundan geçmeyecek şeyler başıma geldi.