Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

Ayrildim da bende oyle dedim, allahin sevdigi bir kulmusum ki aklim basima geldi ama sonra da ne olduysa uzuldum.
O yuzden bende supheliydim sevgisinden, yani seviyor diye inaniyordum ama oteki yandan seven bir insan bunlari soylemez diye dusunuyordum.
Evet kendime olan oz guvenim yok oldu zaten, ne aynaya bakabiliyordum ne de resim cektirmek istiyordum, ama Ben yine de boyle bir insanla olmaya devam ettim.
Bazi Insanlarda verecek vazladan kalp var demek ki.

yazinin sonunu okuyamami$tim ben
$imdi son satirlari okudum

seviyorum diyorsun

Alalh yolunu açik etsin ..

Ay yoruldum okurken ama bi yandanda sinirden deli oldum !!! Kendisinin tipini cok merak ettim valla sana cirkinsin cirkinsin deyip durmus kendisi kesin cirkindir ! Bide kac yasinda bu yaaaa?? Cocuk gibi ay cok kötü hep onun bunun lafiyla hareket etmis ! Seni sevdiginede pek inanamadim ben ! Bence o kendine güveni olmayan zavallinin teki.. Aileside terbiyesizmis valla cok siz yine iyi dayanmissiniz , ben olsam sayar sayistirir yüzügü suratlarina atardim! Pislik insanlar ay cok sinir oldum yaaa !!! Sende üzülme güzelim ya sen bunla evlensen bile mutlu olmazdin bence seni hep ezerdi ezdirirdi kesin, korumazdi yani. E sende sessiz sakinsin garibim olmazdi yani kafayi yerdin zamanla piskolojin bozulurdu... Bosver kurtulduguna dua et bence... Baska birisiyle tanisir mutlu olursun insallah sevgiler..

😃Evet haklisin oyle oldu, sonra okuyunca bende oyle dusundum ama godermistim bi defa.
Tek tarafli bir sevgi diyelim ozaman😃
Yani, oyle seyler soylememeli en azindan...oda ayri bir gercek, seven insan ayrilir ayrilmaz baska iliski pesinde kosmaz.
Hic de bile, cirkin felan degilsin, fazla kilon var diye dusundugun icin cirkin degilsin, kimse cirkin degil. Ne guzel cok sanlisin, insanin beraber oldugu kisi oyle olmali, inshallah hep olur o bakislari sana 😊...senin haline ne olmus kendine hakaret etme. Ayrildiktan sonra Psikolog'a gittigim de egosundan soyledigini soyledi, oyle galiba bilmiyorum, cunku biz beraber ciktigimizda baska erkeklerin bana baktigini goruyordu.
Ben gecen yillarima uzuluyorum, bir gun karsima oyle biri cikarsa dedigin gibi ozaman daha iyi anlarim.
Yorumun icin tesekkurler.

Sonuna kadar okuyamadim ama okudugum kadariyla su sonuca vardim. O cocuk seni sevmemis. Birine gercekten aşıksan onu dunyanin en guzeli gorursun. Ayricada hediyeler aldirmalar laflari hemen ogluna yetistirmeler falan cok sacma geldi bana dogru duzgun bir aile degiller gibime geliyor. Kisaca kurtulduguna dua etmelisin derim.

Sevdigine Inanmak istiyordum galiba, bilmem. Evet oyleydi, ama onlarin istememe sebebi de kendisi, birini durmadan karalarsan, kim olsa o istemez.
Normal bir insan zaten seviyorum dedigi insana cirkinsin demez.
Yokmus demek ki, bu kadar cabuk baska iliski pesinde olmasi zaten anlatiyor herseyi.
Bende sasirdim, cok tuhafima gitti..bisey diyemedim ki ayip olur diye.
Zaten en buyuk hatali benim oyle bir iliskiyi surdurmekle.

Evet oyle oldu kusura bakmayin😊.
Ilk ayrildigim da oyle dusunmustum, allahin sevdigi bir kulmusum ki aklim basima geldi dedim, sonra da dedigin gibi uzun bir iliskiden sonra bi anda ayrilinca bosluga dustum.
Sevgi olan yerde oyle lafla olmazdi.
Umarim oyle olur.

Tabi ki degilim, sadece nisanlim oldugu icin bunu yaptim ama hak etmiyen biri icin.
Aptalliktan galiba cnm, evet guya adam..
Yani kendimi cok seven biriydim derken, kendimle barisik biriydim demek istedim, ama dogru hangi insan bu laflara katlanir.
Evet uzucu ama hata bende onu en basinda terk etmedigim icin.

Evet cok cok uzun oldu.
Sevdiginin bunlari soylemesi insani kiriyor, ama evet hayirlisi bu galiba.

bence sen gayet hoş bi kızsın seni bi şekilde birşeylerini çekemedikleri için böyle ulu orta çirkin olduğunu söylüyorlar.gerçekten çirkin olsan emin ol demezlerdi ,heleki yüzüne hiç kimse demezdi.

asıl konuya gelince,e be arkadaşım azbi satır bıraksan paragraf yapsan gözlerimiz mahfoldu. sürekli aynı benzer şeyleri yazıp durmuşsun. özetleyebilirdin.

sorun olarak gördüğümse ne çok akrabası varmış ne yüzsüz ailesi varmış başka diyecek birşey bulamıyorum.ayağına kapansa bile bu adama asla dönme

Son düzenleme:
ben tamamen hatanın sizde olduğunu düşünüyorum
4.5 sene böyle bir insanla birlikte olduğunuz için
adamın çizgisi karakteri belli
nasıl bu kadar taviz verir bu kadar kendini ezdirirsin
bu tarz bayanları anlamıyorum anlayamıyorum
sakın sevgi aşk demeyin,özür dilerim ama bunun adı aptallık
mazoşistmisiniz nesiniz niye zorla acı çekmek istiyorsunuz
halada bu insanla barışmak istiyorsunuz vallahi pes

seviyordu demişsiniz ,sizi sevgisine inandıran hangi davranışıydı merak ettim? çünkü ben gerçkten eski nişanlında hiç bi sevgi kırıntısı göremedim. acaba maddi durumun iyiydide bundan mı faydalanmak istiyordu. çünkü seven asla öyle davranmaz

Yazarken hic dusunmedim kusura bakma, degistirme gibi bir sansim da yok galiba?
Ayrilmam iyi oldu da bide unutabilsem cok iyi olacak.
Ben kendi kendimi kandirmisim seviyor diye, neyine katlandim bilmiyorum, o laflari vardi, laf getirip goturmesi vardi, herkese herseyimizi anlatirdi. Yok ne kusura bakmasi, dogru.
Vallah aptalliktan galiba, yoksa bir insan neden boyle birine katlanir ki.
Cidudi ciddi ayriliklar oldu ama bu her seferinde beni kandirdi aglamasiyla.
Barisirdim desem yalan olur, barismazdim desem oda yalan olur..ozaman ki duygularima bagli olurdu. Ama barismamayi tercih ederim.
Zaten mutsuzdum o iliskide, seviyordum ama mutsuzdum onun soylediklerinden dolayi.
😃Evet gelinligi aldi gitti vallah, tepe tepe kullansin artik.
Omur kisalirdi, olacagi oydu.

konunu duzenleyebilirsin sag alt kosede yaziyor mesaj duzenleme paneli diye..
yardimci olmak istedim bi kac kerde sordunda kimse cvp vermedi sanki:26:

rica ederim..
bak sen kendin herseyin farkindasin,
seven insan kotu laflari sana senin laflarini onlara tasimaz arayi iyi yapmaya calisir,
cirkin olsan bile insan sevdigine cirkin dermi oyle gorurmu,
hem guzellik gecici insanda akil olsun yeterki,
o guzellik aramaya devam etsin oyle biri denk gelirki seni mumla arar

Birikti birikti sonra bi yerde patladim. zaten bir gun bitecekti bu iliski cok bile dayandim, biliyordum bitecegini cunku hep oyle bi hiss vardi icimde, ama sevdigim icin zorluyordum galiba.
Bilmiyorum neden yuttum o laflarini.
Ayrildiktan sonra psikologa gittim, anlattim herseyi ve psikolog da o erkek egosuyla bu kiz nasil benden ustun olur demis ve bu laflariyla seni ezmeye calismis ki baskasina bakma diye, cunku ben universite mezunuyum, yabanci dilim var ve o okumamis biri buranin dilini de bilmiyor, acikcasi benim icin onemli degildi, universite veya kolej mezunu olmasi, ama yine de bir insan kendini gelistirmeli.
Fransa degil, Hollandadayim.
Nisanlimdir dedim, esim olacak dedim ama degerini bilmeyen biri icin yaptim bunu.
Dogru haklisin sevgi tek tarafliymis bu iliskide.

Kusura bakma cok karisik ve uzun yazmisim.
Anlam veremiyordum zaten bende hem seviyorum diyor ve agliyor surekli hemde boyle laflar soyleyip duruyordu, bu nasil sevgi diye dusunurdum.
Gorgu denen bisey yoktu ailede, osursalar onu yetistiriyorlardi birbirilerine.
😃Haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…