Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

1-Aileni nasıl ayaklar altına aldın?
2-Ailen, ayaklar altına alınmana nasıl musade etti?

Ayrıca, baskasının hesabından yazısma hakkın yok senın.
Sen, baska seyler ıstemıssın..tutarsızlıgının sebebı bu.
Ya da sureklı hakaret ısıttıgın kapıya, kendını ıspatlamaya calısmıssın.
Olmadıkca hırslanmıssın..vs.. yanı hıc normal degılsın
Dıger taraf daha anormal olabılır ama bızden sen yardım ıstedın.

bunlar sahte hıkayeler mı dıyorum...sonra kım bu destanla ugrasır dıyorum...

mesaim bitiyor sonuna kadar okuyamadım ama eve gidince girer okurum.
sana güzel değilsin demesine/demelerine takma, kompleksli olmasalar sana bunu söylemezlerdi
ona bakarsan banada çirkin diyolardı ama ben peri kızı kadar güzelim :

Ben onlari soyleyenlere kizmiyorum, sonucta begenen olur begenmeyen olur ama sevdigimin gelip bunlari soylemesi beni cok kirdi, yani insan nasil sevdigine bunlari soyler anlamiyorum. 😃 Ne guzel takmiyorsun, yuzune mi soyluyorlardi?

Eski nişanlının, yeni kız arkadaşına koca avcısı diye mesaj yazman çok gereksiz bir davranış.
Bence siz bu ilişkiyi tüketmişsiniz artık bir araya gelseniz bile uzun sürmez.Onun için bırakın
herkes kendi yoluna gitsin.Yazdıklarınız anlattıklarınız çoluk çocuk işi 'la kız güzel la bu kız çirkin' bune.
Aranızdaki konuşulanlar ailelerin dilinde,küfür var ,hakaret var.Kişiliği oturmamış ergen çocuk halleri.
Hayat sadece aşk, meşk, evlillik değil.Kendinizi,genel kültürünüzü geliştirecek uğraşlar edinin.Evlenmek
için acele etmeyin.Artık çoğu evliliğin sonu hüsran.

çok uzun yazmışsın.buna rağmen hepsini okudum.
yorumum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
ama ohhh be iyiki bırakmışsın.
sana o kadar hakaret eden biriyle ne yapacaktın? o ilk önce kendisine baksın.acaba o ne kadar yakışıklı ki seni güzel değilsin diye söylüyor.hiç haz etmem öyle insanlardan :47:
sayıp sövücem o essskiiiii nişanlına ama ortam müsait değil :47:
sen hayatına bak güzelim.ohh bak üzerinden yükde kalkmış.daha ne istiyorsun?
boşver sen onu

Cok mu kufur eden birisin ki ailesi seninle muattap olmadi?? Merak ettim gercekten en buyuk kopma noktasini.
Ayrica 4 sene uzun bi zaman size cirkin maymun diye hitap eden birine nasil bu kadar bagli kaldiniz.
Ayrica yazidiginiz gibi bi aileyse kurtuldugunuza sevinin. Evlenince hersey daha zor olurdu

Yok kufur eden bir insan degilim. onun o laflarindan sonra kufure basladim, hircin, sinirli biri olmustum ve kimseyede anlatmiyordum. Ayrildiktan sonra bende kendimi sucluyordum. Sonra bir gun psikologa gitmeye karar verdim, anlattim herseyi, nisanlimin dediklerini, yaptiklarini ve benim hatalarimi, kufur, hakaretlerimi anlattim. psikolog da cok normal dedi onlari yapman, o senin kendini savunman dedi, oyle sevgi olmaz, insan sevdigini kirmaya korkar ama o senin ruhunu incitmis, kirmis, oz guvenini bittirmis. Oyle bir insanla nasil 4 bucuk sene olmaya devam ettin dedi, kendine guvenin mi yoktu dedi. Mutlu olmalisin kurtuldum diye dedi psikolog.

Acikcasi bende anlamadim ama ailesi oyleymis gelinlerine karsi, diyer iki gelinleriyle konustugum da onlar da biz de ayni durumdayiz dediler. Neden ayrildigimi mi?

Onun icin okadar hircinlastim ya, gercekten bende bilmiyorum, sevdigim icin galiba.

Severek ayrılmak bunun neresinde onu anlayamadım?

Nişanlın birini sevmişse şayet bu sen değilsin.

Ha yok sen onu sevmişsen kusura bakma pek normal değilsin, bu adamn nesini sevdin Allah aşkına. Bırak evleniyor mu nişanlanıyor mu ne yaparsa yapsın, evlendiği kıza üzül sen.

Haklisin.

Dusunceli yanlari da vardi galiba ondan, ne bilim sevgisine inandim ya da inanmak istedim bilmiyorum.

ALLAH ın sevdiği kuluymushsun canım
Yol ver gitsin sana o kadar hakaret eden insanla nisanlanman hataydi zaten
Bu arada nisanlinizla severek ayrildiginizi da düşünmüyorum siz sevmishsiniz sadece

Ilk ayrildigimda bende oyle demistim, allahin sevdigi bir kulmusum ki ayrilmisim ama sonra yalnis kaldigim icin uzuldum galiba, cunku surekli biri sizi ariyor ve sayre, ayrilinca bosluga dustum galiba. Dogru haklisin, seven insan sevdigine onlari soylemez

sonuna kadar okudum vallah, sırf meraktan :34:
Ben senın sorununu anlayamadım?
Senın yerınde olsam kurban felan keserım bu adamdan kurtulduğum ıçın
nıye yenı manıtasına mesaj atıyorsun sen facebookdan? O kısım çok gereksız ve saçma olmuş
kendı kendını rezıl etmışsın mesajın ıçerığıde gereksız bence..
Çoook gereksız detay vermışsın, çoğu üye okumaz bıle söylıyım sana,
sen sorununu net bı şekılde 1-2 cümle şeklınde yaz yardımcı oluruz

Ailem de kurban keselim dedi.
Dogru, sonradan pisman oldum zaten, onun pesinde kostuguma zaten cok pismanim.
Evet bende fark ettim yaziyi gonderdikten sonra😁 ve silinemiyor da galiba?

paragraf yapsaydınız daha kolay olurdu en azından okuma niyetiyle konunuzu açan sonunu getirebilirdi..

Bence hata sizde bula bula bunu mu buldun lafını hep sineye çekmişsiniz.

Siz bir eşya değilsiniz kimsenin sizi yargılamaya, eleştirmeye hakkı yok.

Ayrıca madem sizi güzel bulmuyor çıkmasaydı sizinle.

Ne perhiz ne lahana turşusu misali.

Ama adam kendi egosunu tatmin etmek için sizi kullanmış bir demiş iki demiş bakmış ki siz razısınız kendinize çirkin denmesine adamın canına minnet olmuş egosunu tatmin etmeye devam etmiş.

Bu lafları söyleyen bir şahıs da sizi seviyor olamaz zaten.

Bir de ne güzellik kraliçesi seçilen kişileri gördük biz uyuşturucu desen, para için beraber olmak desen.

O yüzden en önemlisi karakter, güzellik gelip geçici.

Boşuna üzülmeyin..

canım o kadar uzun yazmışssın ki sonunu getiremedim canım kendi tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum ki ben bu yüzden nişanı attım çok şükür ki şimdi huzurluyum canım bana kalırsa hiç kimsenin lafına bakma ağzı olan konuşuyo bende senin gibi düşünüyodum ama değmiyo bide bana sorarsan eğer bu adam beş para etmez seni üzen biri şimdi üzüyosa ilerde daha çok üzecektir ayrıca kimsenin senin özgüvenini kırmasına müsade etme herkes kendine baksın önce sen evlenirken onun ailesiyle de evleneceksin zaten anladığım kadarıyla seni önemsemiyodu seni umursamayanı sende umursama bunları erkenden görüp anlamışssın hiç değilse ya evlenip boşansaydın daha mı iyi olacaktı?

Haklisiniz cnm bi kac kisi daha soyledi cok uzun yazmissin diye.
Evet oyle agzi olan konusuyor ama sevdiginin gelip bunlari soylemesi cok yanlis.
Onunla beraberken aklim yoktu diye dusunuyorum, yoksa bir insan neden onlari diyen bir insanla beraber olsunki, boyle birini nasil sevdim bilmiyorum.

Ailem de kurban keselim dedi.
Dogru, sonradan pisman oldum zaten, onun pesinde kostuguma zaten cok pismanim.
Evet bende fark ettim yaziyi gonderdikten sonra ve silinemiyor da galiba?

Cok guldum, dogru vallah

Boşver tatlım uğraşma yazdıklarınla sıtede konu sılmek yasak zaten boşuna ceza alma şımdı..
Senın bundan sonra yapabılceğın tek bırşey var oda hayatına devam etmek,
o yokmuş gıbı
hıç olmamış gıbı....
İlk zamanlar özlersın belkı canın yanar ama unutursun, bırak kımınle nışanlanırsa nışanlansın yeterınce üzmüş senı
müstakbel nışanlısına yazık ama olsun, hıç karışma sen sakın bıdaha ıletışımede geçme olur mu, bu herıf hepınızı bı arada ıdare etmeye çalışıyor daha fazla üzmesın senı

Yarısını okuyabildim de severek ayrıldık demişsiniz ben sevgi falan göremedim:26:Adam her fırsatta tipinize laf söylemiş ben mi yanlış anladım:44:Ayrıca adamın annesinin alışveriş parasını niye siz veriyorsunuz bıraksaydınız kendi alsaydı parasıyla:44:

bu adam seni sevmemiş canım, unut bu konuyu gitsin üstüne sünger çek
zaten bu adam birini sevebilir mi ondan da şüpheliyim :ssz:

tamamını okudum
ne nısanlın ne aılesı asla senı hak etmemısler ozellıkle kv nın sana bır dunya sey aldırması ne kadar sacma ve absurd bunu neden yaptın kı ayrıca nısanlının her guzel degılsın dedıgınde guya etrafdakı herkes oyle soylemıs ya sende dıyemedın mı senı de bana hıc layık gormuyorlar dıye sende uydursaydın su gordu senı ay bula bula bunu mu buldun dedı bana dıye kaldı kı ben hıckımsenın bunları soyleyecegıne ınanmıyorum tek yaptıgı sey kendı komplexınden dolayı sana bunları uydurmak olmus ve sende tepkı vermeyerek hata etmıssın bır hatanda onun facebook sıfresını kırman olmus sen ondan kurtulduıguna sukret ne kadar tutarsız aılesı desen felaket verılmıs sadakan varmıs kardesım bosverrr sakın oyle sevıyorum falan dıye dusunme bence sevmek degıl senınkısı bır nevı tercıh edılmeme durumu tepkısı kacan balık buyuk olurmus ama buna balık bıle demeyecegım rabbım senı esırgemıs ınan bana karsına cok daha ıyılerı cıkacak dahası sen bu uzuldugun gunlere uzuleceksın bence kapında yalvarsa bıle yuzune bakma ınan degmez

Evet cok ayip buldum kadinin yaptigini, ayip olmasin diye birsey diyemedim.
Hicbisey demedim hep yiyip yuttum ama sonrada butun herseyin patlamasini yasadim, dayanamadim ve ayrildim. Seviyorum ama oyle birini hayatimda istemiyorum bunu anladim cunku onun sayesinde hep mutsuzdum. Uydurmama gerek yoktu ki cok kisi bana soyledi sana yakistirmadik diye, hatta kendisinin akrabalari bile soyledi, kendisinin bi akrabasi geldi dedi Ben onun yuzune soyledim, o kiz cok guzel nasil seni aldi diye ama Ben hicbirini ona soylemedim, onun bana soylemesine ragmen, hata bende de var tabi cok sesiz durdum.
Haklisin, sonradan onun pesinde kosman sacma oldu, kendi degerimi dusurdum, pisman oldum ama is isten gecti. Benim onu terk etmem cok buyuk bir darbe oldu ona ve ailesine ama sonra pesinden kosarak onu yucelttim.
Dogru ve kendimi yalniz hissetmem galiba.

tamamını okudum
ne nısanlın ne aılesı asla senı hak etmemısler ozellıkle kv nın sana bır dunya sey aldırması ne kadar sacma ve absurd bunu neden yaptın kı ayrıca nısanlının her guzel degılsın dedıgınde guya etrafdakı herkes oyle soylemıs ya sende dıyemedın mı senı de bana hıc layık gormuyorlar dıye sende uydursaydın su gordu senı ay bula bula bunu mu buldun dedı bana dıye kaldı kı ben hıckımsenın bunları soyleyecegıne ınanmıyorum tek yaptıgı sey kendı komplexınden dolayı sana bunları uydurmak olmus ve sende tepkı vermeyerek hata etmıssın bır hatanda onun facebook sıfresını kırman olmus sen ondan kurtulduıguna sukret ne kadar tutarsız aılesı desen felaket verılmıs sadakan varmıs kardesım bosverrr sakın oyle sevıyorum falan dıye dusunme bence sevmek degıl senınkısı bır nevı tercıh edılmeme durumu tepkısı kacan balık buyuk olurmus ama buna balık bıle demeyecegım rabbım senı esırgemıs ınan bana karsına cok daha ıyılerı cıkacak dahası sen bu uzuldugun gunlere uzuleceksın bence kapında yalvarsa bıle yuzune bakma ınan degmez

Evet allahin sevdigi bir kulmusum ki son anda aklimi basima gettirdi, simdi de yanliz kaldim diye uzuluyorum galiba

Severek ayrılma falan değil bu adam resmen evlenecek kız arama derdinde,evlenecek karısını eve koyacak sonraa hoop göz başkalarında.. çünkü adam komplekli belli yani,ezik karakterli..Sen artık bence kafandan sıl bunu kurtulduğuna şükret. Onlarla uğraşıp seviyeni düşürme. Tamam sevmişsin onca zaman çıkmışsın ama güçlü ol,öyle güzel unutuluyor ki. Gez,dolaş ne bilim sevgil falan bul kendine başkalarını sevmeye çalış,ne yaparsan yap ama kafanı meşgul et boş kalma yoksa daha çok sararsın

sevmek,aşk insanı kör eder karşındakinin iyiliğini kötülüğünü anlayamazsın,seni yerden yerede vursa ses çıkartamazsın. Sadece çocuk böyle olsa anlarım ama aileside pek kalitesizmiş evlilik başka şey. evlendiğinde bi tek kocanla evlenmiosun aileside işin içinde olcak. düşünsene nişanlın gibi sana değer vermeyen seni ezen bi sürü insan. çekilirmiydi o hayat sannıyosun
sakın dahada o çouğun adını bile hatırlama derim. az sabret geçecek göreceksin..

Evet haklisin evlenme derdinde, seven bir insan 1 o laflari soylemez sevdigine, ve 2 ayrilir ayrilmaz baska sevdalar pesine dusmez gercekten seven bir insan. Ilk ayrildigimda cok mutluydum sonra da bosluga dustum galiba. Zaten kendimi dusurdum dusurecegim kadar, aptalliktan. Tesekkurler☺onerilerin icin.

Oyle olmustum ama bi yerde patliyor insan demek ki. Zaten ailesini de gidip gordukten Sonra, orda anladim yapamicagimi, iyi ki ayrilmisim ama yine de uzuluyorum kendim icin. Umarim 😊 inshallah.

Back