Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

Sen sevmişsin, seni seven adam falan yok ortada. Hatta sana o sözleri söyleyebildiğine göre çoktan bitirmiş olman gerekliydi senin. İyi sabretmişsin, Allahın sevdiği kuluymuşsun ki evlenmeden bitmiş.

sen yine de iyi dayanmışsın, ne kadar seversen sev sana ağzın maymuna benziyor diyen biriyle olmaz, olmamalı. şakası bile hoş değil emin ol. senin güzel olup olmaman seni ilgilendirir, sen kendini beğen yeter. kaybettiğin bişey yok, gitsin o dünya güzeli (!) nişanlısıyla evlensin ama unutma keser döner sap döner gün gelir hesap döner :47:

sen yine de iyi dayanmışsın, ne kadar seversen sev sana ağzın maymuna benziyor diyen biriyle olmaz, olmamalı. şakası bile hoş değil emin ol. senin güzel olup olmaman seni ilgilendirir, sen kendini beğen yeter. kaybettiğin bişey yok, gitsin o dünya güzeli (!) nişanlısıyla evlensin ama unutma keser döner sap döner gün gelir hesap döner :47:

Ben aptalliktan dayandim galiba...:(
Haklisin.
Insallah diyelim

okurkeeeen her kelimeede yuhh diye diye okudummm arkadasım sen bu adamı hala nasıl sewiyorum diyebiliosun yaa ? nişan bile olmadan ben bu adamdan çooktan ayrılmıştım.... ßenim ailemin yanında bana bağırcak ağzın maymuna benziyor dicek her kelimesinden biri çirkinsin olucak... ablalarına zaten ne desek boş Allahlarından bulsunlar...
yoluna bak sen herkez hakettiğini yaşar sana yasattıklarını belki oda o kızdan çekicek vede ailesi.... Allaaah büyük köpek gibi pişman oldunu umarım görürsün ve umarımm hayatına gerçekten adam gibi birini alırsın

kusura bakma yeni goruyorum bazi yorumlari....
cok haklisin sevilecek bi yani yok, okudukca ben kendime kiziyorum.
benim de ilk ba$ta yapmam gereken oydu ama aptallik i$te bide ustune kalktim bu ki$iyle ni$anlandim.
kendisi bi yandan ailesi bi yandan soguttular beni ama suclu yine bendim....ailede gorgu denen birsey yoktu.
in$allah diyim, umarim oyle olur.
aminnn canim.
yorumun icin te$ekkurler

Bence sevmemiş. İnsan sevdiğine nasıl işte seni böyle böyle buluyorlar der de o diyenlere bir şey diyemez.
Kendini güzel mi sanıyorsun falan.
Bana diyecek var ya. Of. Sinirlendim.:47:

Ayyyy fıtık oldum okurken... bir insan gerçekten sevdiği bir insana çirkinsin kelimesini kullanamazzzzzz. mecnun'a da sormuşlar leyla'nın neresini sevdin diye o da ''siz kadehle ilgileniyosunuz ben içindeki şarapla'' demiş:31: gerçekten seven insan sevdiğinin yüzüne bakmaya doyamaz. üstelik yaşadığınız her sıkıntıyı gidip ailesine anlatmasıda daha olgunlaşamadığının göstergesi. seni arayıp ağladıktan sonra seni istememeside dengesizliğinin göstergesi.
şükret Allaha sonsuz kere şükret seni böyle birinden korumuş. evlenseydiniz ne olacaktı... çok daha mutsuz olacaktın. yüreğinin acısı elbet birgün diner. Allahım yardımcın olsun...

terbiyesizz,ahlaksız
bir insanı ALLAHIN yarattığı bir insanı maymuna benzeterek ne kadar da günaha girmiş
demek ki güzelsin ki çekememişler ailece seni ve çirkinsin diyip durmuşlar
eminim çok güzelsindir canım
evet öyle oluyor sevyoprum diye herşeye katlanıcağımızı sanıyorlar ama hiç ummadıkları bir anda poff diye içinde ki sevgi herşey bitiyor
soğuyorsun bir anda anlıyorum seni
boşver canım o kaybetmiş emöinim seni seven ve değerini bilecek biri çıkacaktır karşına
belkide senin için hayırlısı böyledir
RABBİM herşeyin hayırlısını verir şer vermez ki ,RABBİM gümüş kapıyı kapatır altını açarmış
eminim senin için de daha mutlu olacağın ve hayırlı bir kulunu eş seçmiştir
biraz sabır
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım AMİN

Son düzenleme:
iyi dayanımşsınız bu adama!
ayrılmayı başarabildiğiniz için şükredin
ve sakın geri dönmeyin
ömür geçer mi ya böyle biriyle
evlerden ırak:20:

Ayyyy fıtık oldum okurken... bir insan gerçekten sevdiği bir insana çirkinsin kelimesini kullanamazzzzzz. mecnun'a da sormuşlar leyla'nın neresini sevdin diye o da ''siz kadehle ilgileniyosunuz ben içindeki şarapla'' demiş:31: gerçekten seven insan sevdiğinin yüzüne bakmaya doyamaz. üstelik yaşadığınız her sıkıntıyı gidip ailesine anlatmasıda daha olgunlaşamadığının göstergesi. seni arayıp ağladıktan sonra seni istememeside dengesizliğinin göstergesi.
şükret Allaha sonsuz kere şükret seni böyle birinden korumuş. evlenseydiniz ne olacaktı... çok daha mutsuz olacaktın. yüreğinin acısı elbet birgün diner. Allahım yardımcın olsun...

Benim ilk erkek arkadasim oldugu icin inandim veya inanmak istedim sevgisine.
Yani gercekten seven biri olsaydi hic aklindan bile gecirmezdi bana dediklerini....ama sevgi mevgi yokmus, ben sadece kendimi kandirmisim. Ders oldu benim icin, bundan sonra bukadar saf ve iyi niyetli olmamak lazim. Boyle insanlar iste insanin masumiyetini aliyorlar.
Aynen oyle ama ailesine herseyi yetistirme konusunda olgunlasacagini da hic sanmiyorum cunku o huy ailenin hepsinde var, aninda herseyi birbirlerine yetistiriyorlar, erkek olsun kadin olsun oyleler....hadi kadinlar neyse de (ki oda cok yanlis) erkeklerin de oyle olmasi cok itici, ayip yani ya erkeksin dimi biraz agir ol ama nerdeeee.
Dengesiz hemde dengesizin onde gideni, Adam degil ki, baskalarinin lafiyla oturup kalkiyor....
Cok dogru, Allah'a ne kadar sukretsem azdir. Zaten cok mutsuzdum ama bi tek ben goremedim.
Insallah :), cok tesekkurler.

iyi dayanımşsınız bu adama!
ayrılmayı başarabildiğiniz için şükredin
ve sakın geri dönmeyin
ömür geçer mi ya böyle biriyle
evlerden ırak:20:

Allah iyi sabir vermis diyelim.
Allah'a sukrediyorum, son dakikada da olsa aklimi basima getirdi.
Geri donmeyecegini bildigim icin soylemiyorum ama hayatta ona donmem...aslinda donmesini cok isterim, hic bir zaman yapamadigim bi guzel agzinin payini vermek icin, cunku icimde kaldi ama donmez biliyorum.
Psikolojimi bozdu, bide evlenseydim timarhanelik olurdum. Allah hic kimseye boylesini denk getirmesin.

terbiyesizz,ahlaksız
bir insanı ALLAHIN yarattığı bir insanı maymuna benzeterek ne kadar da günaha girmiş
demek ki güzelsin ki çekememişler ailece seni ve çirkinsin diyip durmuşlar
eminim çok güzelsindir canım
evet öyle oluyor sevyoprum diye herşeye katlanıcağımızı sanıyorlar ama hiç ummadıkları bir anda poff diye içinde ki sevgi herşey bitiyor
soğuyorsun bir anda anlıyorum seni
boşver canım o kaybetmiş emöinim seni seven ve değerini bilecek biri çıkacaktır karşına
belkide senin için hayırlısı böyledir
RABBİM herşeyin hayırlısını verir şer vermez ki ,RABBİM gümüş kapıyı kapatır altını açarmış
eminim senin için de daha mutlu olacağın ve hayırlı bir kulunu eş seçmiştir
biraz sabır
RABBİM yar ve yardımcın olsun canım AMİN

Ona gore o laflarina kirilmam, uzulmem bile abartmakti. Yani soylediginin yanlis oldugunu dusunmeyen insandan ne beklenilir ki.
Sagol canim o senin guzelligini :)) onu soylemen bile gulumsetti beni.
Aynen oyle, bir gun sevginin coktan bittigini ama aliskanliktan dolayi devam ettigini anliyorsun.
Evet dogru ve en hayirlisi bu bence, Umarim canim insallah oyle olur...
Amin canim tesekkurler.

Back