Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

Yok ne kusuru, haklisin. Seven iki insan yok degilmi, tek tarafli bir sevgi sadece ben kendimi kandiriyordum.
Evet cok uzattik, insan icindeyken pek goremiyor hatalari yada gormezlikten geliyor ama bi yere kadar demek ki.
Sevgisine inandim daha dogrusu inanmak istedim galiba.

Cok dogru dusuncen, zaten aynen oyle olmustum, suratsiz, mutsuz, hircin.
Hemde nasil bir kotuluk.
Inshallah.
Acikcasi erkeklerden sogudum, uzun bi sure baska bi iliski dusunmuyorum.
Sagol☺hepimiz degerliyiz.
Yorumun icin tesekkurler.

O yüzden canım seni mutsuz eden kimseyi hayatına alma .kendine kötülük etme .Biraz kafanı dinle. uzun bir müddet kimseyle bir ilişkiye başlama zaten .Şuan kafanı dinlemeye ihtiyacın var .

bence sen gayet hoş bi kızsın seni bi şekilde birşeylerini çekemedikleri için böyle ulu orta çirkin olduğunu söylüyorlar.gerçekten çirkin olsan emin ol demezlerdi ,heleki yüzüne hiç kimse demezdi.

asıl konuya gelince,e be arkadaşım azbi satır bıraksan paragraf yapsan gözlerimiz mahfoldu. sürekli aynı benzer şeyleri yazıp durmuşsun. özetleyebilirdin.

sorun olarak gördüğümse ne çok akrabası varmış ne yüzsüz ailesi varmış başka diyecek birşey bulamıyorum.ayağına kapansa bile bu adama asla dönme

Sakin biri olmamdan yararlandi, oyle seyler soyleyip durdu.

😃Herkes bunu soyluyor, yazdiktan sonra tekrar okumadim gonderdikten sonra okudum, kitap yazmisim resmen ve tekrar ayarlanamiyor da galiba. Kusura bakmayin.

😊Yorumunun icin tesekkurler.

Merhaba arkadaslar, Bir dugunde tanismistik eski nisanlimla, orda numarami istemisti sonra da zaten mesajlasmaya basladik. ben 20 yasindaydim o da 22, o sehir disinda oturdugu icin ilk siralar hep telefonla konusuyorduk, bir gun yine telefonda konusurken sesliye verdi ve akin diye bir arkadasi da dinliyormus, tanistirdi bizi telefon da, onunlanda konustuk, sonra bunlar aralarinda konusmaya basladilar bende telefon da bekliyorum oyle, onceden tanidiklari bir kiz varmis ve eski nisanlim da la gordun mu o kizi nasil guzel olmus dedi, arkadasi da onu uyarmak zorunda kaldi siisst siisst diye yani sus gibisinden, ve ben hic bir tepki vermedim biliyormusunuz. sonra surekli beni gelip gormeye basladi ama tanistigimiz ilk seneden ihtibaren surekli beni ona yakistirmadiklarini soyler dururdu. Tanismamizin ilk aylariydi ve gelip bana dedi ki benim bir arkadasim dedi ki o kiz guzel degil ve sayre, uzuldum kendi kendime dusunur dururdum bu arkadasi kim diye. Erdal diye bir arkadasi var, bir gunde geldi dedi ki Erdala seninle konustugumu soyledim o da dedi ki la o kiz guzel degil la bula bula onu mu buldun dedi, cok uzuldum tabi ki. eski nisanlimla ayni cevreden oldugumuz icin, arkadasi erdal'i onceden biliyordum yani tanismisligim yoktu ama ayni cevreden oldugumuz icin dugunlerde filan goruyordum. Ayni sene o arkadasi Erdal'in dugunune bizde ailecek gitmistik, tabi eski nisanlim da ordaydi, onun anne ve babasi da gelmisti turkiyeden, onlarda dugundelermis, ben sonradan ogrendim bunu, eski nisanlimla bulustugumuzda soyledi babamlarda dugundelerdi ve babam bula bula o kizi mi bulmus demis dedi bana. Bir gun de dedi ki Erdallarin dugun kasetini izledik Gul'e ( Erdal'in esi) seni gosterdim, guzel kiz dedi, kimse seni begenmedi birtek Gul begendi dedi, bunlar soylenmesi gereken seyler mi sizce? Bir gunde eski nisanlimin amcasinin kiziyla ucumuz yemege gidiyorduk, ilk tanismamizdi amcasinin kiziyla. Amcasinin kizi saclarin ne kadar guzel dedi ve eski nisanlimda zaten birtek saclari var guzel olan dedi, saka filan degildi biliyorum hem saka kaldiran biriyim. Iliskimizin ikinci senesiydi, annemle tanistirdim ve bizim eve gelip gitmeye basladi. Bizim evde bi gun ben aynaya bakarak goz kalemi suruyordum ve eski nisanlim da sen kendini guzel mi saniyorsun dedi durduk yere, bende uzuldum tabi AMA bisey demedim herzamanki gibi. Surekli tartisirdik, galiba onun dedikleri yuzunden cok hircinlasmistim, kufur hakaret etmeye baslamistim, sesiz sakin biriyken sinir topu olmustum resmen, aynaya bakmak istemiyordum, resim bile cektirmek istemiyordum, ailem farkindaydi bize karsi cok degistin dediler, bende kabullenmeyip sinirleniyordum. Ucuncu sene de evlilik teklifi etti ve bende Kabul ettim sevdigim icin, burda ki iki ablasiyla tanistirdi, bir kac ay sonra da nisanlandik, diyer ablalari abisi filan hicbiri arayipta hayirli olsun demedi, kirildim haliyle, istemeye Anne ve babasi turkiyeden gelmisti, Bizde kaldilar bi gun, babasi babamla cikti, annesini ablasina birakacaktik, siz ne yapacaksiniz dedi bizde alisverise gidiyoruz dedik, bende sizinle gelim dedi, gittik ve kadin bana neler aldirdi, ben zaten hediye alacaktim anne ve babasina, AMA nerden bileyim kadinin oyle oldugunu, kadin obur yeni gelini icin bile neler aldirdi, takisindan tut corabina kadar artik olmadi annem geline yeter dedi kendin icin bak kadin ic camasirina kadar bana aldirdi ve normal yerlere de gitmiyordu pahali dukkan nerdeyse oraya gidelim dedi, turkiyede ki ogluna spor ayakabisi da alacakti neyse ki spor dukkani yoktu gittigimiz yerde. o aralar calismiyordum bile hem de ogrenciydim, daha yeni taniyor kadin beni istemeye gelmis, yaptigina bak, cok ayip degil mi sizce? Cok kes ayrilip baristik, ve her seferinde ayrilmak istiyen de bendim, ailesiyle tanistikdan sonra, onlar ne derse desin gelip bana soylerdi, hep hos olmayan seyler tabi ve bizim aramizda ki sorunlari da gidip ailesi ve arkadaslarina anlatirdi, onlara karsi sogumama sebeb oldu dedikleri, yine ayrilma noktasina gelmistik ve iki ablasini bize gonderdi, sorunu hal etmek icin. Annem yine herzamanki gibi hazirlik yapti cesit cesit, yani yemegin lafi olmaz AMA yaptiriyorlar, nisanlandik erkek tarafi olarak bir gun davet etmediler, ben pek anlamam boyle seyleri AMA oyleymis, biz annemle ablasina iki sefer gittik sadece bir cay ictik evinde, annesiyle hep geliyor demisler, onlar konuyu acti ve bende dedim ki siz ne deseniz gelip bana soyluyor kizmama ragmen yine de hep yapiyor dedim, normal bi ses tonla ve onlar giderken de kusura bakmayin bu sebebten dolayi geldiniz dedim, bi ablasi da siz de bizi karistirmayin dedi. Bunlar gider gitmez eski nisanlimi arayip yalan yanlis seyler anlatmislar, tabi herzamanki gibi oda hemen beni arayip senle annen ablami hedef almissiniz, onlari ne gormussunuz ne takmissiniz, annenle bagirip cagirmissiniz, hic saygi gostermemissin ablamlara, annene bile saygisizlik yapmissin, ablam Ben o eve bidaha adimimi basmam diyor dedi ve daha neler dedi de neyse, anneme soyledim sasirdi kizdi, uzuldu kadin bisey yapsak zoruma gitmez dedi, yalan yanlis seyleri soyleyen ablasini degil de obur ablasini aradi annem, geldiniz ne guzel konustuk, ayip yani gidip boyle demisseniz biz boyle bisey yaptik mi dedi, ablasi da beni karistirmayin, bizim kiz alingan, ben zaten ailemden darbe gordum demis. Nisanda cekilen resimleri eski nisanlim Facebook'a eklemisti, sonra bir gun yemekteyiz durduk yere fatma ablamlar (fransada oturan ablasi ve biz nisanlaninca zahmet edipte aramayanlardan biri) nisan resimlere bakmislar ve kiz guzel degilmis dediler dedi bana, niye bunlari bana soyluyordu anlamiyorum, cok uzuluyordum bisey de demiyordum. Bir gunde durduk yere agzin maymunlarinkine benziyor dedi, okadar uzuldum ki anlatamam, cevresinden ve kendisinden sogumama sebeb oldu. Eski nisanlim dukkan alacakti, fransada ki fatma ablasindan 20 bin borc alacakti ama banka yoluyla degil birinin gidip getirmesi gerekiyordu ve o giden Ben oldum, Kim icin onun icin, fransada iki ablasi var, biri evinde kalacagim ve oburu de en buyuk ablasi ayse, daha fransaya gitmeden ayse ablami git gor, ayse ablamlara git kal felan filan, fransaya gittim yine ayni ayse ablami git gor su bu, evinde kaldigim fatma ablasina hediye almistim kadin ne bir tesekkur etti nede baki hediyeye, fransada yasayan teyzemlere gittim iki gunlugune, ablasinin evine dondugumde hediye ayni yerde duruyordu acilmamis. 5 gun kaldim fransada ayse ablasi zahmet edipte yanima gemedi onu gectim telefon bile etmedi, Ben parayi aldim geldim ve eski nisanlim hosgeldin canim sagol benim icin kendini riske attin demek yerine ayse ablami niye gidip gormedin ve sayre diyip durdu artik olmadi annem kizin sucu yok dedi ablan gelip gormeliydi o onlarin yasadigi ulkeye gitti dedi, annem oyle konusunca sustu, yoksa bagirip cagiriyordu annemde evde olmasina ragmen. Ailen neden bana karsi boyleler dedim, onun verdigi cevapta suydu, ailem biliyor senin bana kotu davrandigini nasil iyi olsunlar dedi, Ben biliyordum ailesine herseyi anlattigini tabi kendisini hakli gostererek anlatmistir, arkadaslari ve ailesi hepsi hep biliyorlardi hep haberdarlardi aramizdaki sorunlari, tartismalari, ayriliklari, acikcasi hos bi durum degil insanlarin senin problemlerini bilmesi, benim cevremdekiler hicbiri bilmezdi, en yakin arkadasim bile, sadece annem herseyin farkindaydi oda kac defa onun yaninda tartisdigimiz icin, kimseye anlatmazdim ben. Nisanlimda inkar ederdi anlattigini, nasil biliyorlar ozaman derdim oda anliyorlar derdi.
Anneler gunu oldugu icin ben annesini aradim anneler gununu kutlamak icin ama kadinin bana ilk dedigi sey sen aysemi gidip gormedin aysem uzuldu dedi, Ben dondum kaldim bisey de demedim. Turkiye'ye gittim annemle gelinligimi almaya, ordaki yasananlar da ayri bir hikaye, eski nisanlimin kucuk kardesinin dugunu de vardi, ailesinin gorusmedigi amcasi da ordaydi ailesiyle, dugunden once bunlar kanli bicakli birbirine girmis, Ben ilk evlerine gittigimde konustuklari tek sey oydu, beni gormediler bile, biri bile sormadi nasilsin iyimisin, kendi kardeslerini bile sormadilar hadi ben el kiziyim onu bile sormadilar, butun ailesi ordaydi dugun icin bi tek eski nisanlim gidemedigi icin o yoktu. Dugun gunuydu, Ben evlerine gittigim icin ailesinin hepsiyle tanistim ama annemi bilmiyorlardi, dugunde biri de gelip annemle tanismadi, bi hosgeldin bile demediler, annemin zoruna gitti tabi benimde, dugundeki diyer insanlar da fark etmis kendi aralarinda konusuyorlardi yeni gelin annesiyle geldi, biri de gelip ilgilenmedi ne ayip felan diyorlardi. Eski nisanlimin ailesinin dugunden once tartisdigi amcasi ve ailesi de dugundeydi, amcasinin kizlarini Hollandadan tanidigim icin, onlar gelip yanima oturdular, ve eski nisanlimin bi ablasi nisanlimi arayip demis ki bizim dusmanlarimizla oturuyordu bizim dedikodumuzu yaptilar, eski nisanlimda herzaman ki gibi arayip Boyle boyle yapmissin dedi, onlarla oturmasaydin felan dedi. Ben evlerinde 3 gun kaldim, eski nisanlim olsaydi 1 hafta da kalirdim ama acikcasi bi ilgide gormedim onlardan. Ben turkiyedeyken eski nisanlim gitmene bile gerek yok bizim eve, git gez eylen oturmaya mi gittin felan dedi ama dondukten sonra 360 derecede degisti, yok gittin evimde bile kalmadin, ailemle gezmedin ve sayre. 3 ay kalmisti dugune, telefonda konusuyorduk ve hic dusunmeden, Ben bu adami seviyorum, ayrilirsam donusu yok, dugunumuzu, nisanli oldugumuzu hic ama hic dusunmedim birden yapamiyorum dedim, tukenmistim herseyin patlamasiydi galiba, nisanlim da 6 ay zaman ver bana dugunumuzu uzatalim felan dedi ama hic birini dinlemedim bile, artik yapamiyordum sogumustum ondan, 4 bucuk senelik iliski oyle bitti. ben nisanlima kufur hakaret ettim, ona karsi iyi olamadim, buda onun soylediklerinden kaynaklaniyor, cunku cok sakin, olumlu, herkeslen anlasabilen, insanlari seven, hayati seven, kendimi seven, biri bisey diyince tepki vermeyen, hayati boyunca kimseyle tartismamis, mutlu, kendisiyle barisik biriydim, ayrildiktan sonra bana ne kadar zarar verdigini anladim, insan severken gormezlikten duymazliktan gelmeye calisiyor ama bi yere kadar demek ki.
Altinlarini almaya geldigi gun, guzel konusmak yerine beni suclayip durdu, senin ailene bile saygin yok dedi, sinirlerim bozuldu agladim, annemde uzulme kizim herkes cocugunu biliyor dedi. Gelinlik de alindigi icin annem gelinligide vermek istedi, Ben yok dedim ama annem verdi ve nisanlimda aldi gitti, baska erkek olsa almazdi bence. Ne ailesinden biri nede kardesim dedigi arkadaslarindan biri arayipta niye ayriliyorsunuz demediler sanki ayrilmamizi istiyorlarmis gibi, biraz tuhaf degilmi?
Ayrildigim ilk ay cok iyidim, mutluydum sanki uzerimden agir bi yuk kalkmis gibiydim, cevremde ki insanlarda yuzunde guller aciyo, eskisi gibi mutlu gorduk dediler. Ikinci ay eski nisanlim bana beni suclayan bi mesaj atti, sonra biz bulustuk iki sefer bununla, beni nasil ozledigini, cok sevdigini soyledi ve agladi neden bunu bize yaptin dedi, bende cok sevdigim icin herseyi unutmaya hazirdim, fatma ablasi gelmis gitmis fransadan, baska biri olsa bizi bi araya getirir, aranizdaki sorun ne derdi, bi kac hafta sonrada annesi gelmisti turkiyeden, oda ayni sekilde hic aramadi sormadi, sonra ne olduysa beni seven, tekrar bi araya gelmek isteyen nisanlim beni istemedigini soyledi. Hem bana umit vermisti, birbirimize zaman verelim demisti hatta annemi de arayip aynisini soylemisti, sonrada istemedigini soyledi, surekli arayip durdum, bi arkadasini bile aradim belki anlar diye oda konusmama bile izin vermedi, sen sucunu biliyosun cok iyi biliyosun dedi, annesi istemiyor bende istemiyorum dedi, bi kizla konusuyor, kiz cok iyi nisanlanacaklar dedi. Facebook sifresini bi sekilde buldum, mesajlari felan okudum ve bi kizla konustugu dogruymus, ayni zaman da benden onceki kiz arkadasindan da ikinci sans istemis, oda kabul etmemis, kendisinin bi akrabasiyla da konusmaya calismis ama o kizda kabul etmemis ve 8/9 kizlarla daha arkadaslik kurmaya calismis kimse kabul etmeyince bu kizla konusuyor. kizi da fransada ki ablasi fatma bulmus, kiz almanyada ve konustuklar ilk haftadan ihtibaren evlilikten konusmuslar yani bukadar acizler ikiside, birbirini gormeden evlilikten konusmuslar, kiza ben ablam cok istedigi icin seninle konusuyorum diye yazmis, kizin verdigi cevapta hmm. Ben bu kiza bide eski nisanlimin Facebook adresinden mesaj attim, iste ne kadar aciz oldugun orta da, sana ablam istedigi icin konusuyorum demesine ragmen halen konusuyorsun, gormedigin etmedigin biriyle, sadece biri tavsiye etmis diye konusuyorsun koca avcisi dedim, daha cok sey yazdim ama neyse. Eski nisanlim da beni aradi, kiz arkadasima mesaj atmissin felan bende suratina kapattim telefonu, sonra gece 12 de evi aramis anneme sevdigim kizi rahatsiz ediyor ne hakki var felan demis, annemde kizimin karsisina ciktigin gune nalet olsun, hayallerini kirdin demis, o da o benim hayallerimi kirdi beni o birakti demis, annem biraz kizmis kendisine kapatmis. Simdi de ogrendim ki, kizi gormeye almanyaya gitmis, aileside tanismis kizin ailesiyle ve nisanlanacaklarmis, bunu da bana kendisi soyledi. 3 ay olmus biz ayrilali ve bukadar kisa surede baskasiyla nisanlanacak, ben hala onu seviyorum beni cok kirmis olmasina ragmen ama o hicbir zaman kendini hatali gormedi sadece beni sucladi hala da sucluyor. Beni cok seviyordu ilk asik oldugu insan benmisim, ve ilk defa bana seni seviyorum demis, her birakmak istemem de benim icin aglayan, bensiz yasayamiyacagini soyleyen, bir gun benim onu birakacagimdan korktugunu soyleyen, senin icin olurum diyen adam nasil olurda bu kadar kisa surede baska sevdalar pesinde olur anlamiyorum.

okurkeeeen her kelimeede yuhh diye diye okudummm arkadasım sen bu adamı hala nasıl sewiyorum diyebiliosun yaa ? nişan bile olmadan ben bu adamdan çooktan ayrılmıştım.... ßenim ailemin yanında bana bağırcak ağzın maymuna benziyor dicek her kelimesinden biri çirkinsin olucak... ablalarına zaten ne desek boş Allahlarından bulsunlar...
yoluna bak sen herkez hakettiğini yaşar sana yasattıklarını belki oda o kızdan çekicek vede ailesi.... Allaaah büyük köpek gibi pişman oldunu umarım görürsün ve umarımm hayatına gerçekten adam gibi birini alırsın

ben tamamen hatanın sizde olduğunu düşünüyorum
4.5 sene böyle bir insanla birlikte olduğunuz için
adamın çizgisi karakteri belli
nasıl bu kadar taviz verir bu kadar kendini ezdirirsin
bu tarz bayanları anlamıyorum anlayamıyorum
sakın sevgi aşk demeyin,özür dilerim ama bunun adı aptallık
mazoşistmisiniz nesiniz niye zorla acı çekmek istiyorsunuz
halada bu insanla barışmak istiyorsunuz vallahi pes:47::47::47:

Cok haklisin hata bende, bastan beri o laflarini yiyip yuttum ve 4 bucuk sene gibi bi sure bu insana katlandim.
Bilmiyorum, yani seviyordum ama sevdigim icin de kendimi okadar ezdirmemeliydim.
Dogru aptalliktan baska bisey degil, Ben cok ayrilmak istedim bundan ama her seferinde beni kandirdi sozleri ve aglamasiyla.
Bosluga dustugum icin oyle hissediyorum galiba, yoksa boyle bir insana donulmez.
Yorumun icin tesekkurler😊

sonuna kadar okuyamadım , ama sana hakeret eden bırısı ıcınn uzulme ...

seviyordu demişsiniz ,sizi sevgisine inandıran hangi davranışıydı merak ettim? çünkü ben gerçkten eski nişanlında hiç bi sevgi kırıntısı göremedim. acaba maddi durumun iyiydide bundan mı faydalanmak istiyordu. çünkü seven asla öyle davranmaz

Dusunceli, ilgili yanlari oldugu icin, belki de Ben oyle gormek istiyordum, bilmiyorum.
Yok degil, hem o harciyordu hep ben degil..ama yaptigini da soyluyordu.
Bence onun ailesinden kaynaklaniyor, ailede sevgi gormemis cunku ailede gorgu denen bisey yok...bu iliskide bunu ogrendim ailenin cok onemli oldugunu.

Son düzenleme:
gözlemlerime dayanarak konuşuyorum ki erkekler genç yaşlarında çok hoyrat oluyorlar. kültürümüzün de etkisiyle dış görünüşe gereğinden fazla önem veren, kendine prensesleri layık gören çocukça bir akılla veriyorlar kararlarını. salla gitsin değmez üzülmene...

git kurban kes fukara doyur hatta umreye git kurtulduğun için ne kadar şükretsen azdır. sen de mazoşist misin nesin nesini sevdiysen bu denyonun

O yüzden canım seni mutsuz eden kimseyi hayatına alma .kendine kötülük etme .Biraz kafanı dinle. uzun bir müddet kimseyle bir ilişkiye başlama zaten .Şuan kafanı dinlemeye ihtiyacın var .

Bu iliskiden sunu ogrendim bundan sonra, o tarz hakaretlere sessiz kalmamak, olan sana oluyor...Sakin kisikigimden yararlandi. Kor ve cok aptalmisim ki olanlara katlanmisim.
Sagol canim, uzun bi sure sadece kendimle olmak istiyorum.

okurkeeeen her kelimeede yuhh diye diye okudummm arkadasım sen bu adamı hala nasıl sewiyorum diyebiliosun yaa ? nişan bile olmadan ben bu adamdan çooktan ayrılmıştım.... ßenim ailemin yanında bana bağırcak ağzın maymuna benziyor dicek her kelimesinden biri çirkinsin olucak... ablalarına zaten ne desek boş Allahlarından bulsunlar...
yoluna bak sen herkez hakettiğini yaşar sana yasattıklarını belki oda o kızdan çekicek vede ailesi.... Allaaah büyük köpek gibi pişman oldunu umarım görürsün ve umarımm hayatına gerçekten adam gibi birini alırsın

Aptalliktan galiba bilmem, insan bukadar gor olmamali degil mi..
Bende cok ayrilmak istedim ama sozleriyle ve aglamasiyla hep beni kandirdi, bende inandim.
Gorgu denen birsey yoktu ailede.
Umarim oyle olur ne diyelim...insallah, yani uzun bi sure yeni bi iliskiyi dusunmuyorum ama ilerde olacaksa da umarim iyi biri cikar karsima.
Yorumun icin tesekkurler☺

mesaim bitiyor sonuna kadar okuyamadım ama eve gidince girer okurum.
sana güzel değilsin demesine/demelerine takma, kompleksli olmasalar sana bunu söylemezlerdi
ona bakarsan banada çirkin diyolardı ama ben peri kızı kadar güzelim :

Ben onlari soyleyenlere kizmiyorum, sonucta begenen olur begenmeyen olur ama sevdigimin gelip bunlari soylemesi beni cok kirdi, yani insan nasil sevdigine bunlari soyler anlamiyorum.  Ne guzel takmiyorsun, yuzune mi soyluyorlardi?

görümcem söylüyordu işte, güya şaka yapıyordu
resmen kıskanıyor beni işte :ssz:

gözlemlerime dayanarak konuşuyorum ki erkekler genç yaşlarında çok hoyrat oluyorlar. kültürümüzün de etkisiyle dış görünüşe gereğinden fazla önem veren, kendine prensesleri layık gören çocukça bir akılla veriyorlar kararlarını. salla gitsin değmez üzülmene...

Ve de cahillikten kaynaklaniyor, hangi akli basinda insan sevdigine onlari soyler...
Erkekler icin hic degmez, cok dogru.

görümcem söylüyordu işte, güya şaka yapıyordu
resmen kıskanıyor beni işte :ssz:

Ne ayip, saka olsa insan anlar soylenis seklinden.
Neden bu insanlar boyle anlamiyorum, kendilerine soylense, hoslanirlar mi.
Onunla beraberken kimseye soylemistim bana bunlari soyledigini cunku utanirdim anlatmaya ama ayrildiktan sonra bir iki arkadasima ve anneme soyledim, onlarda kiskancliktan soyledigini soylediler.

Back