Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

Evet oyle oldu malesef, kusura bakmayin😊, sonra okuyunca bende oyle dusundum ne uzun yazmisim diye.
Cok dogru bir yorum bence.
Ilk ayrildigimda bende oyle hissetmistim ama sonra bosluga dustum galiba yoksa bir insan neden oyle biriyle olmak istesin ki.
Yani hic kimse kimsenin yuzune cirkinsin dememeli.
Mutlu ediyor beni boyle yorumlar, cunku ben mi abartiyorum diye dusunmeye baslamistim.
Sagol canim oyle yapicam bundan sonra😉

arkadaşım o kadar çok detay vermişsin o kdar karışık yazmışsın ki fatma kim ayşe kim fransa türkiye karıştırdım ben :)) ben de şahsen burda aşk ta göremedim severek ayrılma da göremedim... gerçekten seven aşık olan adam sevgilisini dünyanın en güzel kızı görür... o adam seni sevmemiş... sevseydi 8-9 kıza yazıp kız peşinde koşmazdı arayışa girmezdi... walla şuanda çirkin varsa o da benim... 20 kilo fazlam var ve herşeyi salmış durumdyım...bu durumda bile sevgilimleyken sevgilim bana mankenmişim gibi hissettiriyo beni beğendiğini dile getiriyo...bakışlarından anlıyorum aşkını... bana bile şu halimle sevgilim güzel diyosa senin sevgilinin hiç affı yok niye çirkin olacakmışsın ki madem çirkinmişsin neden seninle çıkmaya başlamış gözü yokmuymuş!!! bşver hiç üzülme böyle bi adama... seni sevmediğini ve severek ayrılmadığını, eğer birgün gerçekten sevilirsen anlarsın...o zaman farkına varırsan aşık adamla aşık olmayan adam arasındaki farkı...

Evet cok uzun oldu biliyorum.
Zaten en buyuk hata bende, onun o laflarini yiyip yuttum ve bir defa olsun birsey demedim.
Yani en azindan onu soylemeliydim, madem guzel degilim niye benimle berabersin demeliydim.
Ilgi, dusunce gosterince seviyor diyordum bi yandan da seven insan bunlari soylemez diye dusunuyordum.
Aynen oyle insanin kisiligi cok onemli.

Cok uzun yazmisim evet😁.
Evet dogru her firsatta soyluyordu, ama ilgi, alaka da vardi, sevdigini de soyluyordu bende inandim iste.
Ayip olmasin diye birsey diyemedim.

verilmis sadakan varmis ucuz kurtulmussun . evlenip ne yapacan be yasa hayatini. erkeklerin hepsi ayni b...k .kendini hirpaladigina degmez.

Herkes soyluyor cok uzun yazmissin diye😊, icimi dokmek istedim galiba, bunlar yarisi bile degil yasadiklarimin.
Turkiye'ye gittigim de mutlaka kesicem bi kurban.
Sessiz bir yapim var ve oda bundan yararlandi, soyledikce soyledi, tabi ki en buyuk hata bende, o laflarini yiyip yutmak yerine terk etseydim belki kafasina dank ederdi, Ben ne yaptim diye.
Ailesi zaten cok degisik insanlar, hayatimda oyle insanlar gormedim, gorgu denen birsey yoktu hicbirinde.
Ailem basindan beri istemediler, ne eski nisanlimi ne de ailesini sevmediler ama Ben seviyorum diye ses etmediler.

cocuk sana her seferinde hakaret etmis sen hala seviyordu diyorsun dua et verilmis sadakan varmis kurtulmussun mutlu olmayacaginiz belliymis kimse seni istemiyormus nisanlinda zaten normal gelmedi bana bence ALLAHA sukretmelisin kurtuldugun icin...sen sevmis olabilirsin ama senden baska seven yok ortada,o nasil aileymis ki sana donuna kadar aldirmaya kalkmis ayip diye birsey var ay sinir oldum okurken ama sanada cok kizdim...

cnm ya çoook uzun yazmışsın inan sonuna kadar okuyamadım yarısında kasıldım kaldım.
ama bence allah'a sükür etmelisin böyle bi dengesizden ayrıldığın için hem dedikoducu laf taşıyan hemde patavatsız lafını sözünü bilmeyen kaba bir erkek miş..
boşluğa düşmenin sebebi bence uzun süren bi ilişki olduğu için
ve inan bana aranızdaki sevgi dedğil sadece alışkanlık..
ve zamanla bu da geçecek...

sevgiline ait parayı alıp getirmek için başka ülkeye gitmişsin. pess

kurye misin canım sen?

bir erkeğe bu kadar yüz vermek neden? ağzını maymun ağzına benzeten adam bi de bu dimi?

bir yerde kendimi çok seven bir insandım demişsin, asla inanmam, kendini sevsen böyle yerlere sermezdin gururunu.

çok üzüldüm ve kızdım okurken...

Iyi yanlari da vardi, galiba o yuzden katlandim zaten, dusunceli, ilgili taraflari da vardi ama neden oyle seyler soyleyip durdu anlamiyorum.
Haklisin, o da dogru, seven insan birakmayandir.
😊 Son anda diyelim.

Birde özetlenmiş halini yazsaydın canım okuyamadım ama okuduğum kadarıyla baştan beri sorunlar yaşanmış ve biri sana çirkin demiş diye çok takmışsın boşver herkes dünya güzeli değil Rabbimin yarattığı kul ne haddine herkesin çıkardığım bu devamını okuyamadığım için, gerekte yok bunları yapan biriyle ayrılman hayırlı olmuştur belkide.

Hemde hic hak etmiyor, sakin biri olmamdan yararlandi.
Erkeklerden sogudum, uzun bi sure dusunmuyorum baska bir iliskiyi.
Tesekkurler canim yorumun icin😊

Severek ayrılma olmamış pek, en azından karşılıklı severek olmamış..
Ama bence, iyi olmuş. Sevinmelisiniz.

Düzeltme: Ben de tüm yazıyı okuyamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla yurtdışındasın arkadaşım da insan türkçe karakterler kullanamıyorsa bile bir nokta,virgül kullanır.Arada paragraf yapar,okuyana kadar canım çıktı,karınca duası gibi o ne öyle!

Herneyse o nişanlınla ayrılman başına gelen en güzel şey olmuş.Seni sevmiyor,insan sevdiğini güzel görür oysa bu seni yerden yere vurmuş,annenin yanında bile utanmadan hakaretler etmiş sana.Tüm özelinizi ailesiyle paylaşmış.Kusura bakma ama o ilişkinin zaten mayası bozulmuş,cılkı çıkmış.

Siz barışsanız bile,evlenseniz bile mutlu olamazsınız.Yanlış anlama amacım üzmek değil,gerçekleri gör diye yazıyorum.

Siz kız tarafısınız,naz yapacağınıza elin oğlu sizi bi güzel parmağında oynatmış.Sizi bi ton masrafa sokmaları da cabası.Nasıl 4 sene katlanabildin böyle bir ilişkiye.Bu kadar mı acizleştirir aşk insanı?Tamam her fırsatta ayrılmak istemişsin güya ama lafta kalmış hep.Yine bu kişi başka biriyle nişanlanmasa sen onla barışırdın gibi geldi bana.

Ya bırak Allah aşkına,dünyada erkek mi kalmadı,böyle birisiyle nasıl mutlu olacaksın?

Bi de yüzsüzce gelinliği de geri almış.Anlattıkların içinde sadece bunu gülerek okudum,yeni nişanlısına hediye eder artık o gelinliği de.Boşver iyi kurtulmuşsun,verilmiş sadakan varmış.Böyle insanla ve onun ailesiyle ömür mü geçer?

Yok ne kusuru😊, haklisin. Seven iki insan yok degilmi, tek tarafli bir sevgi sadece ben kendimi kandiriyordum.
Evet cok uzattik, insan icindeyken pek goremiyor hatalari yada gormezlikten geliyor ama bi yere kadar demek ki.
Sevgisine inandim daha dogrusu inanmak istedim galiba.

Cok dogru dusuncen, zaten aynen oyle olmustum, suratsiz, mutsuz, hircin.
Hemde nasil bir kotuluk.
Inshallah😊.
Acikcasi erkeklerden sogudum, uzun bi sure baska bi iliski dusunmuyorum.
Sagol☺hepimiz degerliyiz.
Yorumun icin tesekkurler.

Iste en buyuk hatam orda, o laflarini yiyip yuttum, o da sakin kisiligimden yararlandi.
Bende anlamiyorum nasil katlandigima, ve neden katlandigima, yani tamam seviyordum ama sevgi de bi yere kadar demek ki.
Cahillikten, baska neden olabilir ki.
Tesekkurler yorumun icin.

Alalhin yaraddigi kula neler demi$ hemde yuzune
sende gik dememi$sin vallahi pes diyorum .. sen kendine saygi duymazsan ba$kasida duymaz arkada$im
kendine saygi duysan o laflari duyup oturmazdin
senin eski ni$anli egomanyakmiymi$ neymi$ , kendini holywod yildizimi saniyorda yanina yaki$tirmiyor
akil alir i$ deil insan yanina yaki$tirmadigi ki$iyle evlenme hazirligi yaparmi , senin gibi haddinden fazla saf ve temiz kalpli birini bulursa yapiyor demekki..

butun bu kabullendiklerini senin safligin ve iyi kalpliligine vermek istiyorum..
fransada nerdesin
milletin parasini niye ta$iyorsun,ben kocam için gitmem o kadar para ta$imaya kadin ba$ima, çok istiyorsa kendi gitsin

bu ba$likla yazdiklarinin uzakdan yakindan ilgisi yok
inan bana sevmek çok daha farkli bi$ey , en azindan sevilmek farkli deyim sana ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…