- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
merabalar.aslında bunu neresinden tutup nasıl anlatıcam .bazen insan anlatmaya bile üşenir ya artık öyle oluyorum.nişanlımla aramızdaki gerginlik bi garip oldu.2.5 yıldır nişanlıyız ve üniversiteyi de beraber okuduk yani çook uzun yıllar oldu tanışalı.şimdi burda anlatmak ne kadar doğru olur bilemiyorm ama içim sıkıldı paylaşmak istedim.çünkü belki size saçma gelebilir yapılnlar ama birikim denen şey ve uzun yılllar süren beraberlik biraz daha tahammülsüz gibi.hayırlısıyla evlenecez bkaç ay sonra bu konuşuluyor ama gerçekten herşeyin hayırlısını diliyorum.
nşanlım çalışıyo bikaç yıldır ,ben çalışmıyorum .aramızda bu bil sorun oluyo gerçekten ki ben de istiyorum .üniversite bitirdim ama olmadı hrneyse.ben boşum ve o çalışıyo .ilk aramızdaki fark bu ouyo çünkü çalışan insan daha düzenli ve zamanı kısıtlı oluyo.anlamaya çalışıyorum onu.saat 7 ye kadar çalşıyo.bu arada işyerinde hiç konuşamıyoruz gii bşey nedese.öğlen yeme yiyip işe dönüyolarmış.eski işinde hep arardı .bu şirket daha disiplinli.herneyse hadi işteyken olabilir diyorm .eve gelnce yemek ,dinlenm derke snra uykusu geliyor ilan yani uyumadan i 20 dk filan konuşuyoduk.bi de kedisi vardı 1yıldır çok düşkündü.bi de onunla çok oynardı kafasını dağıtırdı..maalesef kedi öldü ben de çok üzüldüm ama onun kadar olamam tabiki.kediye çok düşkündü ve alışkanlık olmuştu her eve geldiğinde onu kapıda karşılarmış,ayağının yanında yatarmış. bundan 1ay öncesinde 6.kattan düşmüş kedisi ve ayağı kırılmış derken 1 aydr sürünüyou kedi.nişanlımın da psikolojisi iyice bzulmuştu.ve bi arkadaşı işte çıkarılcaktı. tamam ben de üzgünüm ama ne yapabilirim .herkesin kendine göre derdi var.ben de evde sıkılıyorum .üniversite mezunu işsizim ve de anksiyete(kaygı) bozukluğum var yani üzülürüm herşeye ama yine de gülmeye güçlü olmaya çalışırım.öyle psikopat sanmayın:)
herneyse yani aradığım zamanlar hiç ulaşamıyorum nişanlıma ve zaten az konuşuyorz.ani benim beklenim daha çok haftaonları vea akşam eve geldiğinde oluyo .yani rahatsz etmemeye çalşıyorum yoruluyor tabiki haklı olarak.ama ilgisi azaldı.iş ev kedi ailesi .ben kendimi dışarda hissettim.ha buarada güvenirim öl aklıma kötü bişe gelmez yani okonud hakkını yiyemem.ailesine düşkündür sdece.
ve biz şimdi yazlıktayız.görüşemiorus da.haftasonu görüşrdük biz buraya gelmede önce.hem uzaklık hem de telefonda da konuşmayınca bi garip hissettim kendimi (zaen ben de ilgi bekliyorum .sonuçta yalnızım ben de burda pek arkadaşım yok.ya hiç sıkıntın olmasa bile ilgi beklemezmisin.işe girseydin anlardın diyo ama ben anlayışsız iri dğeilmdir ki.sakinimdir anlayışlıyımdır.
yani birikimler varken böyle.2 afta önce istanbuldan arkdşı geldi ve akşam aradım meşgul yaptı açmadı.insan msj çekebilir yani ben biliyorum arkdşn yanında uzun uzun sohbet etmeyiz ama ben de yemicemki yani 2 dk açacak kapatck.neyse bi gün sonra oldu ne gündüz ne öğlen msj yok arama yok.diğer günün gecesine kadar.yuh dedim yani insan bi msj çekere.çok sinirlendim yani .tabiki birikimden .daha sonra bi küs bi barış konuşmaya başladık .ve geçen hafta cmtsi öğlen işten çıktı beni 12:44 te aramışp .duymadım ben o dakika geri aradm yok açmıyor.sonra meşgul.sonra tlf kapanıyo.sonra sinirlendim üstüste kaç kere aradm açılmadı o tlf bi türlü.yani cmtsi öğldn sonra tatil.taki akşam 6 buçua kadar.uyudum ,tlf sesszdeydi,ben kötüyüm çekecek halim yok .kedim ölecek ,arkdşm işten çıkacak,ablam evde durumlar kötü falan filan derken .ben öyle sinrilendiğimi hatrlmaıyorum ya.
bunlar bahane yani bir yaparsın iki yaparsın .ben hep arayan ve meşgule düşürülen taraf olarak sıkıldım ya. ben aramicam dedim bi haftadr aramıyodum küstüm gibi bişeydi .tam küsemem de.bi de kusura bakma beni çok aramışsın özür dilemek yok yani.bi de üste çıkmaya çalışıyo .ya teselli olim de sen benim tlfu açmassan nasıl olcm telepati yöntemiylemi dedim yani .dün bize geldiler .suratım düştü .hiç konuşmuyoduk çünkü birazcık düzelseydik.konuşmadım da pek .kaynanam neyin var durgunsun dedi hiç bişeyok şişkinlik var dedim .anlatamam da.her an ağlcak gibi oldm .baktım o konuşuyo sohbet muhabbet gülüyolar.tamam ikide bir ağlamasınlar yas tutmasınlar da ben niye herkesten kötü oldm onu anlamadım herkes gülüyo ediyo ben kötüym gözüm doluyo tutuyorum kendimi.kızgınım .şimdi beni dün öyle görünce daha ii anladı nekadar bozulduğumu.aramaya konuşmaya çalışıyo ama ben eskisi kadar aramicm sormicm .herkes neyi hakediyosa o.bakalım hakkmzda hayırlısı olsun
nşanlım çalışıyo bikaç yıldır ,ben çalışmıyorum .aramızda bu bil sorun oluyo gerçekten ki ben de istiyorum .üniversite bitirdim ama olmadı hrneyse.ben boşum ve o çalışıyo .ilk aramızdaki fark bu ouyo çünkü çalışan insan daha düzenli ve zamanı kısıtlı oluyo.anlamaya çalışıyorum onu.saat 7 ye kadar çalşıyo.bu arada işyerinde hiç konuşamıyoruz gii bşey nedese.öğlen yeme yiyip işe dönüyolarmış.eski işinde hep arardı .bu şirket daha disiplinli.herneyse hadi işteyken olabilir diyorm .eve gelnce yemek ,dinlenm derke snra uykusu geliyor ilan yani uyumadan i 20 dk filan konuşuyoduk.bi de kedisi vardı 1yıldır çok düşkündü.bi de onunla çok oynardı kafasını dağıtırdı..maalesef kedi öldü
herneyse yani aradığım zamanlar hiç ulaşamıyorum nişanlıma ve zaten az konuşuyorz.ani benim beklenim daha çok haftaonları vea akşam eve geldiğinde oluyo .yani rahatsz etmemeye çalşıyorum yoruluyor tabiki haklı olarak.ama ilgisi azaldı.iş ev kedi ailesi .ben kendimi dışarda hissettim.ha buarada güvenirim öl aklıma kötü bişe gelmez yani okonud hakkını yiyemem.ailesine düşkündür sdece.
ve biz şimdi yazlıktayız.görüşemiorus da.haftasonu görüşrdük biz buraya gelmede önce.hem uzaklık hem de telefonda da konuşmayınca bi garip hissettim kendimi
yani birikimler varken böyle.2 afta önce istanbuldan arkdşı geldi ve akşam aradım meşgul yaptı açmadı.insan msj çekebilir yani ben biliyorum arkdşn yanında uzun uzun sohbet etmeyiz ama ben de yemicemki yani 2 dk açacak kapatck.neyse bi gün sonra oldu ne gündüz ne öğlen msj yok arama yok.diğer günün gecesine kadar.yuh dedim yani insan bi msj çekere.çok sinirlendim yani .tabiki birikimden .daha sonra bi küs bi barış konuşmaya başladık .ve geçen hafta cmtsi öğlen işten çıktı beni 12:44 te aramışp .duymadım ben o dakika geri aradm yok açmıyor.sonra meşgul.sonra tlf kapanıyo.sonra sinirlendim üstüste kaç kere aradm açılmadı o tlf bi türlü.yani cmtsi öğldn sonra tatil.taki akşam 6 buçua kadar.uyudum ,tlf sesszdeydi,ben kötüyüm çekecek halim yok .kedim ölecek ,arkdşm işten çıkacak,ablam evde durumlar kötü falan filan derken .ben öyle sinrilendiğimi hatrlmaıyorum ya.
bunlar bahane yani bir yaparsın iki yaparsın .ben hep arayan ve meşgule düşürülen taraf olarak sıkıldım ya.