• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla olan sorunum

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
merabalar.aslında bunu neresinden tutup nasıl anlatıcam .bazen insan anlatmaya bile üşenir ya artık öyle oluyorum.nişanlımla aramızdaki gerginlik bi garip oldu.2.5 yıldır nişanlıyız ve üniversiteyi de beraber okuduk yani çook uzun yıllar oldu tanışalı.şimdi burda anlatmak ne kadar doğru olur bilemiyorm ama içim sıkıldı paylaşmak istedim.çünkü belki size saçma gelebilir yapılnlar ama birikim denen şey ve uzun yılllar süren beraberlik biraz daha tahammülsüz gibi.hayırlısıyla evlenecez bkaç ay sonra bu konuşuluyor ama gerçekten herşeyin hayırlısını diliyorum.
nşanlım çalışıyo bikaç yıldır ,ben çalışmıyorum .aramızda bu bil sorun oluyo gerçekten ki ben de istiyorum .üniversite bitirdim ama olmadı hrneyse.ben boşum ve o çalışıyo .ilk aramızdaki fark bu ouyo çünkü çalışan insan daha düzenli ve zamanı kısıtlı oluyo.anlamaya çalışıyorum onu.saat 7 ye kadar çalşıyo.bu arada işyerinde hiç konuşamıyoruz gii bşey nedese.öğlen yeme yiyip işe dönüyolarmış.eski işinde hep arardı .bu şirket daha disiplinli.herneyse hadi işteyken olabilir diyorm .eve gelnce yemek ,dinlenm derke snra uykusu geliyor ilan yani uyumadan i 20 dk filan konuşuyoduk.bi de kedisi vardı 1yıldır çok düşkündü.bi de onunla çok oynardı kafasını dağıtırdı..maalesef kedi öldü:(ben de çok üzüldüm ama onun kadar olamam tabiki.kediye çok düşkündü ve alışkanlık olmuştu her eve geldiğinde onu kapıda karşılarmış,ayağının yanında yatarmış. bundan 1ay öncesinde 6.kattan düşmüş kedisi ve ayağı kırılmış derken 1 aydr sürünüyou kedi.nişanlımın da psikolojisi iyice bzulmuştu.ve bi arkadaşı işte çıkarılcaktı.:(tamam ben de üzgünüm ama ne yapabilirim .herkesin kendine göre derdi var.ben de evde sıkılıyorum .üniversite mezunu işsizim ve de anksiyete(kaygı) bozukluğum var yani üzülürüm herşeye ama yine de gülmeye güçlü olmaya çalışırım.öyle psikopat sanmayın:)
herneyse yani aradığım zamanlar hiç ulaşamıyorum nişanlıma ve zaten az konuşuyorz.ani benim beklenim daha çok haftaonları vea akşam eve geldiğinde oluyo .yani rahatsz etmemeye çalşıyorum yoruluyor tabiki haklı olarak.ama ilgisi azaldı.iş ev kedi ailesi .ben kendimi dışarda hissettim.ha buarada güvenirim öl aklıma kötü bişe gelmez yani okonud hakkını yiyemem.ailesine düşkündür sdece.
ve biz şimdi yazlıktayız.görüşemiorus da.haftasonu görüşrdük biz buraya gelmede önce.hem uzaklık hem de telefonda da konuşmayınca bi garip hissettim kendimi:((zaen ben de ilgi bekliyorum .sonuçta yalnızım ben de burda pek arkadaşım yok.ya hiç sıkıntın olmasa bile ilgi beklemezmisin.işe girseydin anlardın diyo ama ben anlayışsız iri dğeilmdir ki.sakinimdir anlayışlıyımdır.
yani birikimler varken böyle.2 afta önce istanbuldan arkdşı geldi ve akşam aradım meşgul yaptı açmadı.insan msj çekebilir yani ben biliyorum arkdşn yanında uzun uzun sohbet etmeyiz ama ben de yemicemki yani 2 dk açacak kapatck.neyse bi gün sonra oldu ne gündüz ne öğlen msj yok arama yok.diğer günün gecesine kadar.yuh dedim yani insan bi msj çekere.çok sinirlendim yani .tabiki birikimden .daha sonra bi küs bi barış konuşmaya başladık .ve geçen hafta cmtsi öğlen işten çıktı beni 12:44 te aramışp .duymadım ben o dakika geri aradm yok açmıyor.sonra meşgul.sonra tlf kapanıyo.sonra sinirlendim üstüste kaç kere aradm açılmadı o tlf bi türlü.yani cmtsi öğldn sonra tatil.taki akşam 6 buçua kadar.uyudum ,tlf sesszdeydi,ben kötüyüm çekecek halim yok .kedim ölecek ,arkdşm işten çıkacak,ablam evde durumlar kötü falan filan derken .ben öyle sinrilendiğimi hatrlmaıyorum ya.:(
bunlar bahane yani bir yaparsın iki yaparsın .ben hep arayan ve meşgule düşürülen taraf olarak sıkıldım ya.:(ben aramicam dedim bi haftadr aramıyodum küstüm gibi bişeydi .tam küsemem de.bi de kusura bakma beni çok aramışsın özür dilemek yok yani.bi de üste çıkmaya çalışıyo .ya teselli olim de sen benim tlfu açmassan nasıl olcm telepati yöntemiylemi dedim yani .dün bize geldiler .suratım düştü .hiç konuşmuyoduk çünkü birazcık düzelseydik.konuşmadım da pek .kaynanam neyin var durgunsun dedi hiç bişeyok şişkinlik var dedim .anlatamam da.her an ağlcak gibi oldm .baktım o konuşuyo sohbet muhabbet gülüyolar.tamam ikide bir ağlamasınlar yas tutmasınlar da ben niye herkesten kötü oldm onu anlamadım:(herkes gülüyo ediyo ben kötüym gözüm doluyo tutuyorum kendimi.kızgınım .şimdi beni dün öyle görünce daha ii anladı nekadar bozulduğumu.aramaya konuşmaya çalışıyo ama ben eskisi kadar aramicm sormicm .herkes neyi hakediyosa o.bakalım hakkmzda hayırlısı olsun:53:

allah başka dert vermesin...

evet çok şükür yani ne dertler var.bu da bi sıkıntı yani ama belki saçma gereksiz gelmiş olabilr size ve detaylı anlattığım için .aslında boşanmalar ayrılmalar da küçücük sebeplerden değilmidir.bizde de ayrılık lafları geçti.sevdiğin insanla aranın kötüleşmesi ,çabalamak ve insanın kendi sorunları birleşince anlatınca da küçük bi şey gibi görünüyo ama iç sıkıntısı denen şey sanırım tahammülsüzlük.:(Allah yardmcımız olsun insanlardaki bu huzursuzluk ,iç sıkıntısı düzelir inş.hakkımızda hayırlısı olsun.
bu arada klavyem bazı harfleri arada bi yazmıyor.bazı kelimeler anlaşılmıyor olabilir kusura bakmayın..

Bu da onemli bi sorun bence. ciftlerden biri digerinin ihtiyacina cevap vermiyor.

Ayy su tel vakası bızdede var. Her aradgmda bı ınsanın ısı olur mu yaaa alıstm ama artk :) Ama cdden calısan ınsanın halı zor ama bu sızle konusmasına engel degıl. Öğle arası evıne gderken vs arayabılır hep. Konusmak ısteyen frsat yaratır

Ne kadar alttan alıyorsun ya
Nişanlın o senin ilgilenmek zorunda!
O göstermeyecek bu ilgiyi de kim gösterecek sana?
İşteyken falan hadi tamam olmayabilir, anlaşılır da arkadaşının yanında iki dk telefonu açmak çok mu zor
Ya da arkadşaımlayım canım diye mesaj atmak çok mu zor
Sen eşi olacak insansın hayatındaki yerin bu kadar küçük mü olmalı ya
Bence al bir karşına konuş
Kedisine gösterdiği ilgiyi göstersin bari sana
Kızdım valla :ssz:

Son düzenleme:
Ayy su tel vakası bızdede var. Her aradgmda bı ınsanın ısı olur mu yaaa alıstm ama artk :) Ama cdden calısan ınsanın halı zor ama bu sızle konusmasına engel degıl. Öğle arası evıne gderken vs arayabılır hep. Konusmak ısteyen frsat yaratır

bu tlf hem insanları yakınlaştırıyor hem de arasını bozuyo işte.aynen ben de öyle düşünüyorum .isteyen bi şekilde arar yani.ya olmadı bi msj bile o anı geçiştriyo yani ama msj çekmeyi de pek sevmez.msj da olmayınca ne konuşuyosun ne görüşüyosun .uzaklık soğukluk oluyo ya işte..napacağmzı şaştık valla en iyiisi çok ilgilenmemek üstün edüşmemek gibi geliyor çünkü sinir oluyo insan ulaşamayınca ben neyim diyosun.:(
ha bu arada öğle aram da yok diyo yemek yiyip direk çalışmaya başlıyoruz diyo nasıl bişeyse.bazen çayım soğuyo içemiyorum diyo .yalan da söylemez ama hadi ben işi geçtim tatilken sinir oluyorm ulaşamyınca..:24::4::14:

Bu da onemli bi sorun bence. ciftlerden biri digerinin ihtiyacina cevap vermiyor.

çok can sıkıcı bişey yani..beni anlayan birilerini görmek çok güzel ..:38:abartıyomuşum gibi oluyo ama böye düşüünnce insan kendini değersiz hissediyor .

Ne kadar alttan alıyorsun ya
Nişanlın o senin ilgilenmek zorunda!
O göstermeyecek bu ilgiyi de kim gösterecek sana?
İşteyken falan hadi tamam olmayabilir, anlaşılır da arkadaşının yanında iki dk telefonu açmak çok mu zor
Ya da arkadşaımlayım canım diye mesaj atmak çok mu zor
Sen eşi olacak insansın hayatındaki yerin bu kadar küçük mü olmalı ya
Bence al bir karşına konuş
Kedisine gösterdiği ilgiyi göstersin bari sana
Kızdım valla :ssz:

ya bi de Türk toplumu alttan al diyo ya kızlara,annem bile alttan al kızım diyo .yani ya rest çek ayrıl ya da alttan al olmaz böyle diyo.napim ayrılmak da istemiyorum .kendimi ezdirmek de.kedisi öldü zaten .ya ona da üzüldm tabi o da bi can.ama gerçekten herkesin hakettiği bi değer var.ben hakettiğimin daha azını gördüğümü hissettm .söyledim zaten ona daha önce ama şimdi acısı tazeyken söylemedim.ya işte biliyomusun insanlar anlamıyo alttan aldığını sessiz kaldığını taki sesin çıkıp ona bi ders veerene kadar.bugüne kadar gösterdiğin ilgiyi göstermeyene kadar.ilgisiz davranırım ben de aramam bu hiç zor değil ama o zaman nasıl bi nişanlılık oluyo kafam karışıyo yaa.valla şu zamanda çok zor anlaşmak biriyle.

Bence sen de çalışsaydın böyle düşünmeyecektin.
İşteyken ben de sevmiyorum sürekli tel elimde annem bile arardı meşgule atardım.
Ama onun dışında işten çıkar çıkmaz arayacaklarımı arardım asıl takılman gereken nokta zaten iş çıkışındaki tavrı.
Konuşun bence açık açık ama anlatmana göre biraz sıkıntılı bi'süreçten geçiyo o:44:

missblue

evet ben de zaten işyerindeki tlf açmamasını sabırla ,anlayışla karşılıyorum .bekliyorum onu akşama kadar .kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum .öyle ısrarla aramam onu işteyken ama öğle arasında ya da arada bir aramasını da isterdim ya da msj..
benim takıldığım nokta da haftasonu veya iş çıkışı.o zaman beni sallamıyomuş gibi oluyo.bekkiyorum da yemeğini dinlenmesini filan işte sabret sabret nereye kadar.bi de canı sıkkkın olduğu için yine sabır.ama ben de insanım işte bi yere kadar oluyo o sabır.daha doğrusu yapabileceği şey yapmadığını gördüğümde ,saf gibi hissettiğimde patlıyo işte böyle..:(:55::10:
[/FONT][/QUOTE]

bana kalırsa da bunlar birikim eseri takmamaya çalış nişanlılık süreci de uzun sürünce insan bunalıyor o yüzden üst üste gelmiş senin için her şey bir de sürekli evdesin aklında nişanlın tek bir noktaya odaklanıyor insan ben de zamanında bunun bunalımını yaşadım seni çok iyi anlıyorum emin ol yalnız değilsin bu konuda biraz zaman ve sabır.. kırıcı olmadan anlatmak en güzeli varsa fırsatınız yüzyüze bunun için görüşün derim hani diyosun ya ben artık eskisi gibi olmam artık daha az ararım işte az görüştüğünüzde yüzyüze görüşmemiz şart dediğinde olayın ciddiyetini daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum erkekler olaylara yüzeysel bakıyorlar oysa biz çok irdeliyoruz.. :34: canını sıkma sağlığından önemli değil hiçbişey..

evet anlamanıza sevindim gerçekten moral oluyo .teşekkür ederim böyle güzel bi msj için.yalnız değilim galiba.nişanlılık uzun sürünce ve evde olunca oluyo.benim de aklım dolu olsaydı bişeylerle bu kadar beklemezdim dde kızmazdım da belki bilemiyorum .ama anlayışlıyım anlayışlı olmasına iyiniyet su istimal edilince kızıyorum yani illa cin gibi mi olmak lazım .illa kaybetmesi mi lazım değerini anlamak için bi insanın. birazcık sessiz kalmak gerekiyor .o zaman aklına geliyor aa bu kız beni arardı bi derdimi var sesi çıkmıyor acaba bana mı kızdı diye.arkadaşlarda da olur ya bazen böyle..
yüzyüze olmak ve tlf çok farklı oluyo gerçekten biz de yüzyüze gelince genelde kavgalarımza güleriz beraber gülerdik daha doğrusu da bunu aşamadık henüz.bu uzun sürdü bi de ramazan filan olunca sanırım pek görüşemiyoruz ben yazlıktayım.
gerçekten sağlık hepsinden önemli.midem bi garip ,iştahım kaçtı,kalbim çarpıyo.bilmiyorum ne yaşıyorum şu an ama psikolojisi bozulmasın kimsenin .kötü oluyo:(geçmesi gerekiyor ama hemen geçmio ve olan zamanımıza oluyo.geçip gidiyo ..
:18:
bana kalırsa da bunlar birikim eseri takmamaya çalış nişanlılık süreci de uzun sürünce insan bunalıyor o yüzden üst üste gelmiş senin için her şey bir de sürekli evdesin aklında nişanlın tek bir noktaya odaklanıyor insan ben de zamanında bunun bunalımını yaşadım seni çok iyi anlıyorum emin ol yalnız değilsin bu konuda biraz zaman ve sabır.. kırıcı olmadan anlatmak en güzeli varsa fırsatınız yüzyüze bunun için görüşün derim hani diyosun ya ben artık eskisi gibi olmam artık daha az ararım işte az görüştüğünüzde yüzyüze görüşmemiz şart dediğinde olayın ciddiyetini daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum erkekler olaylara yüzeysel bakıyorlar oysa biz çok irdeliyoruz.. :34: canını sıkma sağlığından önemli değil hiçbişey..

Bencede is yerinde aradiginda mesgule atmasi,aramamasi biraz normal cunku benim esimde nisanliyken cok uogun bir iste calisiyordu ve pek aryamazdi ancak aksamlari felan arardi ama isini degistirip daha sakin bir ise gecince daha cok arayabiliyor (su 4 yillik evli olmamiza ragmen) sizde isinden dolayi biraz sabirli olun ama hafta sonu aramamasi biraz tuhaf ailesiyle felan biseyler yaptigi icin aramiyo olabilir belki unutuyodur a
ma suda varki sizin iliskiniz cok uzun zamandir suruyor sanirim buda ilgisinde azalmaya sebep oluyor olabilir ama evlenince emin olun iyi yonde bir gelisme olur bence

yani nişanlılık garip bişey ya.tehlikeli olduğunu duymuştum ya çok uzatmak iyi değilmiş.belki de bizim aramızda sorunlar çıkmaya başladı tam bi karar aşamasındayız.gerçekten hayırlısını istiyorum.yüzyüzeyken sohbet ederiz anlaşırız.telefon konuşmasını abartmayı da sevmez ama yüzyüze göz göze daha kolay oluyo anlaşmak.
evli olsak akşam gelince görüşürs hiç olmazsa.evlenince düzelir inşallah.:( böyle olunca evlilik de korkutuyo beni.haftasonu da ailesi akrabalarıyla görüşüyo ,dinleniyo .biz şu anda uzaktayız da .yoksa haftasonları görüşürdük.görüşemeyince tlfla da konuşmayınca ':31:yok' gibi bişey oluyo.

Bencede is yerinde aradiginda mesgule atmasi,aramamasi biraz normal cunku benim esimde nisanliyken cok uogun bir iste calisiyordu ve pek aryamazdi ancak aksamlari felan arardi ama isini degistirip daha sakin bir ise gecince daha cok arayabiliyor (su 4 yillik evli olmamiza ragmen) sizde isinden dolayi biraz sabirli olun ama hafta sonu aramamasi biraz tuhaf ailesiyle felan biseyler yaptigi icin aramiyo olabilir belki unutuyodur a
ma suda varki sizin iliskiniz cok uzun zamandir suruyor sanirim buda ilgisinde azalmaya sebep oluyor olabilir ama evlenince emin olun iyi yonde bir gelisme olur bence

Pehey yakın zamanda ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Bayram sonrası kısmetse nişanlım olacak, halihazırda sevgilim olan odundan hallice herifle aynı problemleri yaşadık.

1 ay öncesine kadar çalışıyordum. İşten o kadar yorgun geliyordum ki adamla hiç konuşmasak serçe parmağımı bile üzmeyecek modda oluyordum. O dönemlerde sürekli "beni sev" içerikli mesajlar ve konuşmalar geçiyordu aramızda. Derken ben işten ayrıldım. Evde bütün gün oturunca ağaca hasret koalaya dönüştüm. Lakin benimki henüz odunluktan ağaçlık mertebesine ulaşamadığından, evdeki sehpaya sarılıp kendimi avuttum. 1 ay boyunca adamdan ilgi bekledim ancak işten yorgun gelmesi, çeşitli sıkıntıları olması sebebiyle beklediğimle kaldım.

Sonra kendi kendime çok kızdım. Kendime yetemiyormuş, ondan medet umuyormuş gibi hissettim. Çok zorlansam da ağaçtan vazgeçip kadın anama sarılmaya meyleden koala olmaya karar verdim. Kadın ananın karşılığı da malum bulaşık, çamaşır ve ütü. Boş kalan zamanlarda da yazı yazdım bol bol. Ağaç türleri hakkında tez hazırlayacak kadar birikmiştim neticede.

Ben böyle ilgi beklemeyen moda girince karşı taraf tutuştu tabi. "Sen niye değiştin?" "Ne yapıyorsun şu anda?" "Mesaja niye geç cevap verdin?" Gibi sorular gelmeye başladı. Amacıma nail olmuştum niahah (Aliye rona gülüşü bu)

Neyse sonuç itibariyle diyeceğim o ki, bu halinin sebebi çalışmıyor olmandır. Yorgunluktan ayak tabanların imdat diye bağırırken kim takar sevgiliyi. Ancak evde oturdukça kurmak ve üzülmek için sebep arıyoruz sıkıntıdan. Hani adam uykum var dese, "sen zaten beni eskisi gibi sevmiyosuuuğğnn" moduna giriyoruz anında. Üstüne düşmemeye ve umursamıyormuş gibi yapmaya çalış. Karşılığını göreceksin :)

yani nişanlılık garip bişey ya.tehlikeli olduğunu duymuştum ya çok uzatmak iyi değilmiş.belki de bizim aramızda sorunlar çıkmaya başladı tam bi karar aşamasındayız.gerçekten hayırlısını istiyorum.yüzyüzeyken sohbet ederiz anlaşırız.telefon konuşmasını abartmayı da sevmez ama yüzyüze göz göze daha kolay oluyo anlaşmak.
evli olsak akşam gelince görüşürs hiç olmazsa.evlenince düzelir inşallah.:( böyle olunca evlilik de korkutuyo beni.haftasonu da ailesi akrabalarıyla görüşüyo ,dinleniyo .biz şu anda uzaktayız da .yoksa haftasonları görüşürdük.görüşemeyince tlfla da konuşmayınca ':31:yok' gibi bişey oluyo.

Ben cok kisa nisanli kaldigim icin pek sikilma olmadi hemen arkasindan evlilik derken pek bisey anlamadik ama tartismalar kuslukler bizde de oldu yani bu kadar sorun etmeyin hepsi hayirlisiyla gecer ve mutlu olursunuz insallah

iyi maşallah .Allah hep mutlu etsin sizi.. kısa sürmesi nişanlılığın daha iyi oluyo tabi ama kısmet olmuyo bazen gecikebiiyo.hayırlısı herseyin .
Ben cok kisa nisanli kaldigim icin pek sikilma olmadi hemen arkasindan evlilik derken pek bisey anlamadik ama tartismalar kuslukler bizde de oldu yani bu kadar sorun etmeyin hepsi hayirlisiyla gecer ve mutlu olursunuz insallah

valla gece gece güldürüdün beni ya:))ne güzel yazmışsın öyle benzetmelerle filan:))çok teşekkür ederim.
ben desenin gibi düşünüyorum aslında daha önce de böyle şeyler yaşamıştım ,arayıp sormamıştım filan elimi ayağımı çekmiştim.malum uzun bi çıka süresi oldu bizim:)ama sonra düzeldik o da ilgilendi benle normale döndük.son 1yıldır o bana tekrar yapıyo.tabi işin verdiği etkiyle de.önceki işinde arayıp dururdu .o işi daha serbestti.ama gerçekten sen çok güsel layı çözmüşsün.ben de o yöntemi kullanacm zaten bu blöf değil gerçekten sinirlendim .içimden gelmiyor aramak.o meşgul madem ben niye kendimi üzim o meşgul sesini mi dinlicem yoksa sitemmi edecem.poff yaa valla yeter.:()sitem dinlemek zordur da sitem etmek de zor ya.
anneler peşinden koşar ya çocuun ye ye diye.demezse ye ye diye mecbur acıkır çocuk mecbur gelir ya:)ilgiye çok alıştırmamak lazım.istiyorsa kendi arar.yani ben gösterecm tepkimi kesinlikle..belki yüzyüze iyi olabiliriz de telefon beni yoruyor .ya bazen böyle sallamayan arkadaşım oldumu ona da yaparım yani.bir ara iki ara ben enayimiyim ya.müsait olunca değer veren insan bakarki a bu kızın sesi çıkmıyor bi arayim.
kimseyi şımartmamak lazım onu anladım.

QUOTE=yoknaz;31259831]Pehey yakın zamanda ben de aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Bayram sonrası kısmetse nişanlım olacak, halihazırda sevgilim olan odundan hallice herifle aynı problemleri yaşadık.

1 ay öncesine kadar çalışıyordum. İşten o kadar yorgun geliyordum ki adamla hiç konuşmasak serçe parmağımı bile üzmeyecek modda oluyordum. O dönemlerde sürekli "beni sev" içerikli mesajlar ve konuşmalar geçiyordu aramızda. Derken ben işten ayrıldım. Evde bütün gün oturunca ağaca hasret koalaya dönüştüm. Lakin benimki henüz odunluktan ağaçlık mertebesine ulaşamadığından, evdeki sehpaya sarılıp kendimi avuttum. 1 ay boyunca adamdan ilgi bekledim ancak işten yorgun gelmesi, çeşitli sıkıntıları olması sebebiyle beklediğimle kaldım.

Sonra kendi kendime çok kızdım. Kendime yetemiyormuş, ondan medet umuyormuş gibi hissettim. Çok zorlansam da ağaçtan vazgeçip kadın anama sarılmaya meyleden koala olmaya karar verdim. Kadın ananın karşılığı da malum bulaşık, çamaşır ve ütü. Boş kalan zamanlarda da yazı yazdım bol bol. Ağaç türleri hakkında tez hazırlayacak kadar birikmiştim neticede.

Ben böyle ilgi beklemeyen moda girince karşı taraf tutuştu tabi. "Sen niye değiştin?" "Ne yapıyorsun şu anda?" "Mesaja niye geç cevap verdin?" Gibi sorular gelmeye başladı. Amacıma nail olmuştum niahah (Aliye rona gülüşü bu)

Neyse sonuç itibariyle diyeceğim o ki, bu halinin sebebi çalışmıyor olmandır. Yorgunluktan ayak tabanların imdat diye bağırırken kim takar sevgiliyi. Ancak evde oturdukça kurmak ve üzülmek için sebep arıyoruz sıkıntıdan. Hani adam uykum var dese, "sen zaten beni eskisi gibi sevmiyosuuuğğnn" moduna giriyoruz anında. Üstüne düşmemeye ve umursamıyormuş gibi yapmaya çalış. Karşılığını göreceksin :)
[/QUOTE]

Back
X