• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla barıştım ama eskisi gibi değiliz...

Sabretseydiniz belki daha iyi olurdu
Günde 9 saat haftada en az 1 gün 13 saat çalışıyorum kasiyerim sabit çalışmak zorundayım bu yüzden hareket etmeden ve ayakta mola dışında oturmak dinlenmek yasak ayaklarım ağrıyordu evde çay demlerken bile ayak üzerinde duramıyorum psikolojik siddet baskı birde bunu tek kişi yapıyor ama altindaki kişilere bir alt müdürlere dik gittiğim için ezdirmeye calisiyordu

Günde 9 saat haftada en az 1 gün 13 saat çalışıyorum kasiyerim sabit çalışmak zorundayım bu yüzden hareket etmeden ve ayakta mola dışında oturmak dinlenmek yasak ayaklarım ağrıyordu evde çay demlerken bile ayak üzerinde duramıyorum psikolojik siddet baskı birde bunu tek kişi yapıyor ama altindaki kişilere bir alt müdürlere dik gittiğim için ezdirmeye calisiyordu

Olabilir. Ama kendinizi erken nikah yaparak zor duruma soktugunuz gibi gözüküyor burdan bakinca. Az cok diger konulariniz da aklimda.

Neden birlikte yaşamak istemiş soyleyim dilekçe resmi attı bana bende aradım ben baskı görüyorum iki taraftan da dedim yani şöyle annem hayatta değil bu yüzden bizim tüm aile bireyleri karışıyor buyuklerden kayınvalidem de farklı bir yapıda inatçı dediğim dedik bir kadın asla geri vites yapan biri değil esimde bazı yönlerden annesinden şikayetçi zaten annesi birşey istiyorsa benim teyzemde bizde öyle adet yok diyor mesela ben iki arada kalıyorum demek istedim sebep bu
E bi zahmet anasına söz geçirsin de dediğim dedik olmasın. Böyle bi fikre ihtiyacim yok de sende. Erkenden nikah yapmamamiz gerekirdi ama yaptik tazminat icin senin icin. Ama Bizimkiler düğün olmadan birlikte yaşamamıza dogal olarak sicak bakmiyolar. Ben de onları çiğneyemem nikah kıymasaydık da haziranda düğünümüz olacaktı. Fark eden bi şey yok. Sen sadece anneni yumuşat ben de bu tarafi bu süreci kolay atlatalim deyiver.madem birlikte yaşamak istemiyorsan düğünden önce.o zaman iki arada kaldigin mesajını verme. Ha kabul etmezse yine de annemden haberleşelim derse seni değil kendini düşünüyor demektir.

Tazminat alabilmek için nikah kıydınız, nafaka alabilmek için nikah bozuyorsunuz. Siz neden para için belediyeyi, mahkemeleri, işyerinizi ve bütün bir sülaleyi zahmete sokuyorsunuz? Eliniz ayağınız mı sakat, para kazanmanın başka yolunu mu bulamadınız? Onurunuzla evinizde otursanız keşke.

Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
İslam Hukuku mu asdfghjkl

Zaten işten de ayrılmadın mı madem barıştın kıyın imam nikahınıda git yaşa birlikte... Ne kadar sorun çıkarmaya meraklısınız ikinizde

Hani burada nafaka ile ilgili konu açmıştım linç yemiştim.Ama niyetim nafaka değil hirsti sonra olaylar şu şekilde gelişti nisanliyken resmi nikah asla önermiyorum bizi manevi açıdan yordu.Bunu nişanlımla barıştık oda söyledi kavgalarimiz benim hatam birazda tahammulsuzlugumden oldu nişanlımın annesi teyzesi ve kızkardeşi ağır eleştirilere maruz kaldım.Onlari uyardım sen aramadan konusmucaklar diyo ama ben gorusmeme taraftarı değilim sadece bazı şeylerden rahatsız olduğumu söyledim nişanlım bu arada babasını yeni kaybetti onun psikolojisi de bu yüzden bozuk anne ve baba boşanmış baba eziyet vs. O yüzden babasına soğuktu üzüldüğünü kabullenemiyor.Bana dedigi su oldu düğüne kadar yanımda yasa imam nikahı da olsun dedi kabul etmedim bu sefer madem İslam hukuku düğüne kadar gorusmucez dedi annemden haberlesicez diyor.Bu insanla nasıl konusabilirim.Ayrilmayi da düşündüm ama hersey bu ayın başında gelişti ve ben neye uğradığını şaşırdım hastalandım paniklemeye kaygı bozukluğu yaşamaya başladım sürekli kafamda senaryolar kurup ağlıyorum mümkün olduğunca telefon kullanmayı da azaltmaya çalışıyorum çünkü depresyona giriyorum.
Ateşle oynuyorsun, yazık...

1. Kv den abisinin eşinden çok etkileniyor.Ve yengenin oğlu da nişanlı devamlı görümce ile benden daha çok samimiler .
2.Asla aramızda edepsizlik , laf sokma vs. olmadı.Daha önce paylaştığım konudan bana tavirlilar.
3.Kizim diyen kv gitti.Artik masraf yaptık dedi saydı telefonu yüzüme kapattı.Bugun tekrar aradım konuştu tekrar konuşacak birşey kalmadı.Yapti.
4.Esimi çok seviyorum.Esim ailesiyle kavga etmis.Benim için asla böyle birşey istemezdim.Dedigim gibi dayının gelini bana örnek gösteriliyor eşimde oda daha nişanlı düğünden sonra görürüz diyor.

5.Kayinvalidem yengenin dolduruşuna çok gelip bana talimat veriyor.Ben aynı fikirde olmadığımı eşime soyledigimde söylüyorum diye bana tavır yapıyor ne yapmalıyım ?
Görümcemde babasız büyüdüğü için bana mesafeli abisini baba olarak görüyor nasıl sevdirebilirim bu aileye kendimi ?

Ya neden böyle yapıyorlar diye eşimle kavga ediyorum sonra kayınvalide bana düşman oluyo eşimle kavga etmiş düğününuze gelmem sırf mobilya bakmaya gelen kuzeni neden bağırdı dediği için o cocukmis 18 yaşında dediklerine itiraz hakkım yok dayının gelini düğün masraflarını paylaşmış yari yarıya bizim adetimizde yok yarı yarıya paylaşmak erkeğin masrafı yaptığın bir kısmı kadar gelin tarafı yapar bizde zaten iki tarafta aynı eve girince borç ortağa döner zaten kadından düğün takıları istenir onlarda takılar kadının haklıymış mesela ama ben isteyeceklerini düşünüyorum

Eklemeyi unutmuşum bu insanla nasıl iletişim kurulur. Sürekli açığımi arıyor ve başka gelinle beni kıyaslıyor.Ben biriyle konuşurken dayanamayıp sesimi yukseltebiliyorum.Nasil davranmam gerekir iki gecedir uyku uyuyamıyorum.Takinti haline geldi eşimin annesi bana.

Eşimin anne babası eşim 11 yaşındayken bosaniyor tekrar evleniyorlar 14 yaşındayken erkek kardeşi doğuyor kız kardeşi o ara 6 yaşında 14 yaşındayken tekrar görüşüyorlar baba ilgisiz anne babaya kin gutturmus eşimin babası 2 ay önce vefat etti annede başkalarının aklıyla hareket ediyor.

Alışverişte kusmedik sadece başkası yüzünden tartıştık sonra kv bana demedigini bırakmadı yeğenini savundu bana 3 tane kızımız var laf soyletmeyiz diye bende esimle kavga ettim

Haklısın ama özellikle nisan döneminde sesini yükseltme ofkeni koru kendini ezdirmeden bende nişanlıyım resmi nikahı erken yaptım işi birakmak için bir yandan pişmanım Nisan'da olunca hepten kayınvalidem değişti sapıttı bana eşim anneme birşey dersen kötü gelin olursun dedi ben birşey dersem biz gene barisiriz dedi bu sefer eşimle tartıştık beni haklı buldu ikinci kavgada tabi kaynana su olacak diyo hep ben dinliyorum 5 aydır sessiz buldu beni hep tamam diyorum en son eşime sikayet ettiğimde ikinizin arasında kaldım dedi bundan sonra eşimi aracı yapmayıp rahatsız olduğum ne varsa kayinvalideye ben söyleyeceğim

Bundan daha önce konu açmıştım.Esimin annesi sunu almanız gerekiyor bunu almanız gerekiyor dedi ve kendisi de almak istemedi karşılığı olanları ben eşimle ikinci kez kavga ettim rest çekti isteyen gelsin hesabı birkaç gün konuşmayalım dedim.3 gündür konusmuyoruz.Kahve story si attım.Koyde dağda yürürken nispet sayılacak şeyler değildi pek. Kuzenim istedi kahve story sini. Eşim 18 aydır tanıyorum ailesi ile pek fotoğraf paylaştığını görmedim.Benimle birlikteyken.Daha önce paylastigi resimler var.
Kv nin doğum günü bugün hediyemi erken gönderdim.Kaynana tşk için aradı laf sokarak düğün konusuna geçti kutlamadim.Esimle kavga ettik.Oda bugün wp a annesi ve kardeşleriyle doğum günü fotosu atmış sinir oldum.Ben annesini tatlı dille uyarsın istiyorum.Bagirarak kavga edip tekrar bana kötü gözle bakıyorlar.Bu adama nasıl davranmalıyim ?

Siz daha çoook konu açarsınız buraya. Şöyle eski konuları ve yorumları okuyun. Çirkef insanlar siz hala ailesini suçlayıp adama toz kondurmuyorsunuz daha düğün olmadan adamlar iğrençliklerini göstermişler. Düzelmezler hiç bir şey düzelmez

Siz daha çoook konu açarsınız buraya. Şöyle eski konuları ve yorumları okuyun. Çirkef insanlar siz hala ailesini suçlayıp adama toz kondurmuyorsunuz daha düğün olmadan adamlar iğrençliklerini göstermişler. Düzelmezler hiç bir şey düzelmez
Aynı eve girse bile bu işin sonu boşanma, konu sahibi nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım...

Aynı eve girse bile bu işin sonu boşanma, konu sahibi nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım...

Mihrimah level atlıyor oyunda haberi yok. Mesajlarda aramızda laf sokma edepsizlik yok diyor sonra 2 haftaya yazmış aradı laf soktu küstü ağzına geleni saydı. Kayınvalidesine hak verdim kadın bir şey saklamamış, ne yapsa oğlu da bu kızda yutuyor, kabul ediyor.

Allahım ben ne yaşıyorum? Neden böyle insanlarla zaman kaybediyorum demiyor hırslanıyor.

Olabilir. Ama kendinizi erken nikah yaparak zor duruma soktugunuz gibi gözüküyor burdan bakinca. Az cok diger konulariniz da aklimda.
Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun

Evet aklınızda bulunsun hatta yapmak isteyenleri uyarın aldığım tazminat 20 bin küsur bosansam.maddi olarak 100 150 bin zarar manevi yönü de var bunun

Aslinda durumunuz gercekten üzücü. Ve inanin sizin iyiliginiz icin söylüyorum, tüm bu olanlari gercekten gözden gecirin ve bu evlilige gercekten devam etmek isteyip istemediginizi iyice ölcüp tartin. Annenizin mekani cennet olsun. Size de sabirlar dilerim. Bu zamanlarda keske yaninizda olabilseydi

İyi akşamlar bundan 2 sene öncesine kadar annem hayattaydi.Tek çocuğum kardeşim 1.5 yaşında vefat etti.suan 22 yaşında delikanlı olacaktı.Annem babanneme bakıyordu.Babam yeni emekli falan oldu.Bende çalışıyorum. Annem genetik olarakta olduğu için şeker hastalığı sonrasında şeker koması şekerin getirdiği akciğer enfeksiyonuna bağlı kaybettim.Hayattan soğudum.Zevk alamadım.Ama ise gidip geliyordum.Annemin yokluğunu işyerinde unutuyordum.Babannem de annem vefat edince diğer amcalar ve halam bakmaya başladı.Annem öldükten 3 ay sonra nişanlımla tanıştım.2 seneye yakın son 1 aydır nisanlimla da ilk defadır bu kadar kustuk konuşmadık neredeyse hergun ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor şehir dışına gelin gidicem babamı ozlicem gibi .İşi bıraktım annemin yokluğunu daha çok hissettim.Nisanlimla aram bozuldu ona kafayı taktım.Panik ataklı kaygılı bir insan oldum.Nisanliminda anne babası boşanmış babası yanarak vefat etti.Babasindan nefret ediyor ama onun babası 3 ay oldu vefat edeli üzüldüğünü belli etmiyor onun da psikolojisi bozuk ne yapabiliriz dua ve ibadet etmeye çalışiyorum

Siz psikiyatriden destek alın ve boşanın veya nikah iptali yapın kendiniz düzgün işe girin çalışın ve kurtarın. Çok ciddi kendinizi yakıyorsunuz ve sürekli kendiniz de içten farkındasınız bunun yine de yolun ortasında ağaç var, görüyorsunuz, arabayı son hızla gidip çarpacaksınız. Siz de ağacı gördünüz ve yolunuzu değiştirin. Bahane üretmeyin.

Babanıza yazık tek siz varsınız ve kendinizi ateşe atıyorsunuz

Bunun sonu yok evlerseniz bile ayrılırsınız balık baştan kokmuş dönün yol yakinken

Back