Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

güzelim inan bana çok isabetli bir karar vermişsin.hiç üzülme onu düşündüğün 1 saniye bile çooookkkk büyük bir kayıp.Sana tavsiyem bir kursa yazıl farklı bir hobin olsun yeni arkadaşların olsun..kısa zamanda adam aklından silinir..

bazen diyorumki şimdi benden sonra bi başkasıyla nişanlanacak bana yapmadığı herşeyi ona yapacak :KK43:( bunu düşünmekte çok sinirlerimi bozuo ..
ben adamın bütün kabalıklarını çekeyim başkası sefa sürermi bu adamla merak ediyorm :KK43:((

aynen cnm çok güzel söylemişin. bu patavatsızlıkların adıda sonradan hep şaka oldu hep şaka yaptım dedi ne var bunda dedi kör gibi bende şaka olmasına inandım hep.

şaka tabii yaaa çocuk kandrıyor sankı...işte ınanmak ıstıyorsun sadece aslında sende bılıyorsun bal gıbı özünün bu oldugunu...
hakkında hayırlısı olsun vallahi kurtulmussun...

şaka tabii yaaa çocuk kandrıyor sankı...işte ınanmak ıstıyorsun sadece aslında sende bılıyorsun bal gıbı özünün bu oldugunu...
hakkında hayırlısı olsun vallahi kurtulmussun...

evlilik gelinlik hayallerim hepsi yalan oldu. bu olanların üstüne kime nasıl güvencem :KK43:((

gerçekten kurtulmuşsun resmen, ama tabi bu dıştan bakış.. nasıl üzüldüğünü anlayabiliyorum. geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda üzüntülerin geçer..

bazen diyorumki şimdi benden sonra bi başkasıyla nişanlanacak bana yapmadığı herşeyi ona yapacak :KK43:( bunu düşünmekte çok sinirlerimi bozuo ..
ben adamın bütün kabalıklarını çekeyim başkası sefa sürermi bu adamla merak ediyorm :KK43:((

tabi adam bir anda 360 derece dönüp melek olacak ...karşısına çıkan kızıda mutlu edecek ...canım iyimisin sen bu adam değişmez...değişseydi zaten seni kaybetmeyi göze alamazdı senin için değişirdi.Kaba adam kabadır cahil adamda cahildir..Değişmez sen rahat ol...

evet haklısın, senden sonra nişanlanırsa azıcık da aklı varsa ona böyle davranmaz, ondan gerçek kimliğini saklar, nişanlıyken iyi davranır bütün foyasını nikahı bastıktan sonra ortaya çıkarır. sen yat kalk dua et ki, sen o sonradan mutlu edeceği kız değilsin. sen onu belki de gerçek yüzüyle tanıyabilecek kadar şanslı olan tek insansın. Allah kurtarmış seni, ya canım cicim deyip deyip evlendikten sonra dökseydi ortaya tüm taşlarını.. Allah böyle adamı evlerden ırak tutsun.. :KK19:

verilmiş sadakan varmış bebeğim.... şimdi hayatında kimse yok o yüzden canın acıyor biraz zaman geçsin ve gerçekten sana değer veren biri çıksın karşına adını bile anmıcaksın... her şeyi bi kenara bırak bi damat nasıl kayınvalidesine nasıl sexsi olmuşun der böle bişi olamaazz.... o senle paran için evlenmek istemişş... sakın geri dönmeeee....

tabi adam bir anda 360 derece dönüp melek olacak ...karşısına çıkan kızıda mutlu edecek ...canım iyimisin sen bu adam değişmez...değişseydi zaten seni kaybetmeyi göze alamazdı senin için değişirdi.Kaba adam kabadır cahil adamda cahildir..Değişmez sen rahat ol...

hani ben kendimi bazen şöyle suçlyrm hani karşıma alıp bağırsaydım çağırsaydım biraz arsız davransaydım o zaman kendine çeki düzen verirmiydi ??
benim ayrılma ihtimalimi bile göremedi .. görseydi acaba tahmin etseydi farklı davranırmıydı o zamnada şu sonuç çıkıo eğer farklı davransaydı evlendikten sonra yine aynı adam olacaktı !!!

anladıgım kadarıyla eskı nısanlın cocuk ruhlu dengesız bırıymıs sen ıse daha aklı basında oturaklı bır bayan
hayırlısı olsun
Allah ıyılerle karsılastırsın ınsallah

evet haklısın, senden sonra nişanlanırsa azıcık da aklı varsa ona böyle davranmaz, ondan gerçek kimliğini saklar, nişanlıyken iyi davranır bütün foyasını nikahı bastıktan sonra ortaya çıkarır. sen yat kalk dua et ki, sen o sonradan mutlu edeceği kız değilsin. sen onu belki de gerçek yüzüyle tanıyabilecek kadar şanslı olan tek insansın. Allah kurtarmış seni, ya canım cicim deyip deyip evlendikten sonra dökseydi ortaya tüm taşlarını.. Allah böyle adamı evlerden ırak tutsun.. :KK19:

aminnn cnm amin. çok şükür diycem artık inşşş. Allah bidaki sefere iyi insanlarla karşılaştırırı inşşş :KK43:(

hani ben kendimi bazen şöyle suçlyrm hani karşıma alıp bağırsaydım çağırsaydım biraz arsız davransaydım o zaman kendine çeki düzen verirmiydi ??
benim ayrılma ihtimalimi bile göremedi .. görseydi acaba tahmin etseydi farklı davranırmıydı o zamnada şu sonuç çıkıo eğer farklı davransaydı evlendikten sonra yine aynı adam olacaktı !!!

aynen öyle.. olayı çözmüşsün. bağırıp çağırsan köprüyü geçene kadar..... deyip nişanlılık boyunca numara yapacaktı, bu sefer evlendiğinde çok daha büyük bi hayal kırıklığı yaşayacaktın..

anladıgım kadarıyla eskı nısanlın cocuk ruhlu dengesız bırıymıs sen ıse daha aklı basında oturaklı bır bayan
hayırlısı olsun
Allah ıyılerle karsılastırsın ınsallah

aminn cnm inşş. ama o kendini nasıl beğenirdi herkesin iyisi,akıllısı,yakışıklısı kendiydi ...

verilmiş sadakan varmış bebeğim.... şimdi hayatında kimse yok o yüzden canın acıyor biraz zaman geçsin ve gerçekten sana değer veren biri çıksın karşına adını bile anmıcaksın... her şeyi bi kenara bırak bi damat nasıl kayınvalidesine nasıl sexsi olmuşun der böle bişi olamaazz.... o senle paran için evlenmek istemişş... sakın geri dönmeeee....

annemde bu olayı kabullenemedi bu adam benim damadım olacak en yakınım olacak nasıl kabulleneyim dedi . birde 12 yaşındaki kızkardeşime söylediği laf evlense çocuk doğurur bu ikisi annemi taşırdı :KK43:((

yok be cnaım akıllı degıl bıldıgın gerı akıllı gıbı davranısları konusmaları olmus

Arkadaşım sen kurtulmuşsun şükret, arkana bile bakma. Sana saygısını da geçtim anneye öyle konuşulur mu! Çok sinirlendim ne kadar ayıp!!! Annen de melekmiş benim anneme desin bakalım bir kalemde bozup atıyor mu atmıyor mu!

Nişanlını Eve Düşen Yıldırım'daki nişanlı hamile kızın odun nişanlısına benzettim o da böyle yerli yersiz konuşmaları var, hiç sevmem!

hayvan hayvandır<
hiç insanlaşan hayvan gördün mü sen??
iyi yapmışsın ayrılmakla.
senin maaşında imiş bence gözü.
eğerki çalışıyorsa insan gidip iki bilezik almaz mı hiç.
ameliyattayken aramaz mı.
seni sevmediği baştan belli imiş.
çok fazla değer vermişsin sen fazla bişşe dayanmışsın.
hatta nasıl böyle bir hanzoya denk gelmişsin bozukluğunu anlayamamışsın çok garip.
ama dua et Allahın sevgili kulu imişin evlenmeden atmışın tekmeyi mıçına

ben de anneni tebrik etmek istiyorum... nasıl bir sabırmış kadıncağızdaki

benim anneme böyle birşey yapılcak var yaaaaa.... insan evladı bunu da Allah yarattı demez, anında rezalet çıkarır doğduğuna pişman ederdi onu

tövbe estağfullah ne insanlar var EVLERDEN UZAK!

X