- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
Sıkıştırmayın, biraz müsaade verin kafasını dinlesin bakalımhaksız demiyorum ki ben ne yapacam onu bilmiyorum yardımınızı istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıştırmayın, biraz müsaade verin kafasını dinlesin bakalımhaksız demiyorum ki ben ne yapacam onu bilmiyorum yardımınızı istiyorum
ben de öyle adım atan ben olurdm gene ben oldum ama istemiyorum demişti en son birbirimizi seviyoruz dediğmde öyle ama yapacak bir şey yok en doğrusu bu dedierkekler ayrılıgada gözden daha dayanıklılar.adım atan hep ben olurdum
Sıkıştırmayın, biraz müsaade verin kafasını dinlesin bakalım
öyle yapacam ama geri arayacağını düşünmüyorum 2 gün önce seni tekrar arayacamtamam mı demişti ama aramadıSıkıştırmayın, biraz müsaade verin kafasını dinlesin bakalım
teşekkürlerYerli yersiz "demek" fiilini kullanmışsınız, okurken çok acı çektim.
17-18 olduğunuzu düşünmüştüm, 25 yaşındaymışsınız.
Hata yaptığınızı kabul ediyorsunuz ama affetmedi diye adamı tekmeleme isteği nedir?
Kimse kimsenin hatalarına sınırsız müsamaha göstermek, hata olduğunu kabulleniyor diye affetmek zorunda değil.
Henüz evlenecek olgunlukta değilsiniz bence. Ayrılmanız ikiniz için de iyi olmuş.
o dediğin mevzu ismini dahi yazmak istemem o olduğu sürece kalbine söz geçir kendini yakma derim ablacım..
haklısınız ama kola değil ki ben onu şimdiden çok özledimKesinlikle .. üstteki üyenin söylediğini yaz ve başucuna as..
evet ama sevdim işte
Yahu onu sevdiğiniz kadar kendinizi de sevin Allah aşkına! Zararlı kimyasal madde kullanan biri bu! Hiç mi etraftan duymuyorsunuz? Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Böyle adamlar anasını babasını bile tanımayıp zarar veriyor, siz bile bile sevdim ama deyip barışmak istiyorsunuz. Allah uyarıyor ama kul illa alıcam o belayı diyor resmen. E madem sevdin evlen bakalım bi kaç ay sonra yandım Allah demelerini dinleyelim.
haklısınızYahu onu sevdiğiniz kadar kendinizi de sevin Allah aşkına! Zararlı kimyasal madde kullanan biri bu! Hiç mi etraftan duymuyorsunuz? Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Böyle adamlar anasını babasını bile tanımayıp zarar veriyor, siz bile bile sevdim ama deyip barışmak istiyorsunuz. Allah uyarıyor ama kul illa alıcam o belayı diyor resmen. E madem sevdin evlen bakalım bi kaç ay sonra yandım Allah demelerini dinleyelim.
Bir iki gün sonra tekrardan ara bence.Ama sürekli sürekli arayıp bunaltma.Bir iki gün bekle bakalım.yanlış yaptım biliyorum haklısınız ama ne yapacaımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
İstiyorsan koşaileler biliyor yüzükleri çıkardık kendi ilk çıkardı iki gün sonra ben çıkardım ve dedim bunu kendisine bana o zman cebimde taşımayım artık demişti
ikizler burcuadamın burcu ne başak mı
evet o kadar herkesi kendim gibi görüyorum ki ben yaptığım yanlışların farkına vardım o yüzden de pişmanım aklım çok karışık ot içiyorsa bana yalan söylemiş ve ot içiyorsa iyi ki bitti diyecem ama ben ona çok güvendim hala bu duruma inanamıyorum yani aklım karmakarışık arayıp sorsam gene doğruyu demeyebilir çoğu insan içiyorsa içiyorum demez diypr kafam çok karışık içmiyorsa onu sevdiğim için düzelmemizi istiyorumBir tabir vardır.
Yel gibi gelen yel gibi gider.
Çok hızlı başlamış.Çok hızlı bitmiş.
3 haftada iş arkadaşını bile tanıyamazken siz evleneceğiz kişiye karar vermişsiniz.
Ve açık konuşayım duygu durumunuz çok inişli çıkışlı.
Eski nişanlınız bunu anlamış.Özellikle ona hikaye uydurma kısmından sonra sizden ayrılmalıydı.
Ben nişanlınızı sizden daha aklı başında gördüm.
Bu size ciddi bir hayat dersi olsun.
Insanların bir affetme limiti olduğunu artık unutmazsınız.
kafam çok karışık oturup konuşmak istiyorum ama kendisi buna razı olmamıştı sanırım bu şekilde daha rahat uzaklaşırız diye düşündüİstiyorsan koş
erkekler bogazina ip geciren kadinlara tahammul etmez ve istemez ayni sekilde cocukca davranan surekli aciklama yapmak zorunda birakan ve kolay görünen kadinlarida sevmez sen biraz geri duracaktin bak kapatmissin teli arayan o pesinden kosmayi seviyor ama senin tavirlarin cok berbat yok yere adama saldiriyorsun bu arada bu kiskanclik deil hastalik normal deilsin bukadar yalvarmayi birak guclu görünki deistini anlasin bu arada acilende o sacma hareketleri birak aleyna tilki dinlemeyide birak yada cocugu birak yazik ayolMerhaba nişanlımla geçen kasım ayında tanıştık onu ilk gördüğüm an içim kıpır kıpır olmuştu etkilenmiştim ondan sonra beraber oturduk sohbet ettik ve hayattan ne beklediğimizi konuştuk geçmişimizi birbirimize anlattık sonra onun gecesi sevgili olduk.3 hafta kadar sonra sözlendik 2 ay sonra nişanımız oldu demem o ki her şey çok acele oldu.ocak ayında nişanımız oldu 2 gün öncede ilişkimiz bitti.son zamanlarda bana karşı çok ilgisizdi beni merak etmiyordu ve ben bu durumdan dolayı sinirlenip yüzüne vuruyordum şikayet ediyordum o da bana sen beni bu duruma getirdin ben önceden böyle değildim dedi.onun bendeki şikayetleri sorunumuz yokken günü sorunlu bitirmem,sürekli şakyet etmem onu iğnelemem bunu son zamanlarda bana karşı ilgisizliğinden dolayı yapıyordum.Annesi önemli bir ameliyata geçecekti ben gününde saçma sapan şeyleri takıp soru soruyordum ertesi gün daha annesini görmemişti telde olmayan şeyleri yani iş yerinde bir kız başlamıştı onunla anlaştığını gülüştüklerini demiştim ve snra bunu uydurduğumuda demiştim o günü de bitirmeye kalktı.kıskanmıştım ondan dolayı öyle yaptım kendimi savunmuyorum hatalaımın farkındaım bayram tatilinde kardeşleriyle beraber şehirdışına gitmiştik orda da benimle ilgilenmediği için whatsapptan mesaj atıp girip mesajımı görüldü yapmadığı için kendimi değersiz gördüm ve çocukça hareketler yaptım benim tek stediğim lgiydi.pazar günü neden böyle ilgsizsin dediğimde soğudum dedi ve o günden beri kesin bir şekilde bitmesini istedi o kadar yalvardım ki sabah uyuyamayıp erken saatte yanına gitim o kadar dil döktüm ki bitmesin diye zamana bırakalım diye..ama aklına koymuştu bir kere bizim bu şekilde ayrı olarak mutlu olacağımızı dşünüyormuş en son telde konuşurken gene yalvardım dil döktüm ama fikri değişmedi bende biterse bitsin kendine iyi bak deyip kapattım teli 5 saat sonra kendisi aradı açtım bana kendini nasıl hissediyorsun diye sordu garip dedim sen diye sorduğumda boğazım düğüm düğüm dedi daha sonra kim ne dedi diye sordu beni bunı sormak için mi aradın dedim mrak ettiğini dedi bnde kim ne derse desin ben yaşıyorum ben acı çekiyorum dedim sonra beni bir daha arayacağını dedi ama 2 gün oldu aramadı ve o arayınca çok sevinmiştim bir umut oldu benim i.in ama bir daha olamayacağımızı biliyotuö ve ben onu çok seviyorum sizce ben şimdi ne yapmalıyım ona karşı o kadar kızgın ve kırgınım ki ona saydırmak istiyorum onu tekmelemek istiyorum ne olur bana fikir verin..şimdiden çok teşekkür ediyorum