- 5 Mart 2020
- 176
- 167
- 30
- Konu Sahibi dertliaslan
Ve sonunda babamla konuşabildiiimm
Aslında memur olunca gitmeniz kolay olmuyor. Yurtdışında okula veya yüksek lisansa başvurmanız gerekiyor. Okul belgeleri vs yetiyor. Siz memur olsanız da olmasanız da aynı orası için, üstelik boşuna zaman kaybı. Şki tarafı da garantilerim diye düşünürseniz evet mantıklı. Siz hep ileriyi düşünün...
www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar bir süredir gelmiyordum buralara en son açtığım konu buydu, önceki konulara bakmak istemeyenler için özetle nişanlımla çok problem Yaşıyorduk, ayrılmak istiyordum ama annemden çok baskı görüyordum. Sağolsunlar konuma çok fazla yorum yapan derdimle ilgilenen kişiler oldu belki merak etmişlerdir ne oldu diye o yüzden konuyu açtım.
Ayrıldım arkadaşlar. Bitti tamamen yüzükler verildi çeyizler getirildi vs. Ve annem bambaşka biri oldu adeta. Annem yüzünden ödüm kopardı ayrılırsam ne yapar bana acaba diye ama şimdi annem; “Ben seni resmen ateşe atıyordum, ben ne kadar aptalmısım, sırf insanlar ne der diye seni onun başına atıp bırakacaktım, benim gözüme perde inmiş, ayrılman için ne kadar çok sebep varmış vs,” hep böyle şeyler diyor. Burası senin babanın evi sen buraya fazla mısın ki, ben insanlar ne der diye hep korktum ne kadar aptallık etmişim sanki herkesin hayatı mükemmel bi kusurlu biziz hem bu kusurda değil ya evlenmiş olsaydın kendine bi şey yapsaydın ben ne yapardım falan diyo.. İnanamıyorum. Namaz kılarken çok ağlamıştım kapandım secdeye hıçkıra hıckıra ağladım Allahım bana yardım et bu iş sıkıntısız bitsin bitecekse, annemle sorun yaşamayayım, devam edecekse mucize olsun nişanlım bana iyi davransın sorun yaşamayalım hakkımda hangisi hayırlısı olacaksa onu ver demiştim, bitti ve istediğim gibi de annemle sorun yasamAdık. İki hafta oluyor biteli tabi ne kadar sorunlu bir ilişki de olsa insan ister istemez bi üzülüyor zorlanıyor, sonuçta onca emek var ortada onca kurulmuş hayal heves. O yüzden hemen yazamadım biraz toparlanmayı bekledim. Evde nereye baksam hep aklıma o geliyordu. Şimdi evden de taşınıyoruz İnsallah bundan sonrası için her şey daha güzel olur, Rabbim hepimizin karşsına iyi güzel insanlar cıkarsın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin❤