- 21 Kasım 2015
- 8
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi LastJanissarY
-
Bu yoruma katılıyorum arti bana da ilerde borcumuz var babandan biraz borc iste Kıyamaz falan diyecekmis gibi geldi nisanliyken bunlari isteyen ileri bunu da der bence konu sahibi iyi düşün derimValla nisanlin ayıp etmiş bence. Maşallah ne kadar ayrıntılı düşünüyor herşeyi. Evlenirsek bidaha isteyemeyiz nasılsa ben gecindircem evi ne demek ya. Baban zaten kızım mutlu olsun diye yapacağını yapar. Hem esyalariniz kaliteli olsa nolur olmasa ne olur. Daha yolun başından böyle şeylere takilirsaniz sonunuz gelmez. Ayrıca bence nisanlin evlendikten sonrada seni kullanarak babandan birşeyler isteyecek gibi görünüyor. Buda sizi ileride daha çok üzerine. Nisanlinla alacağı eşyaların en kalitelisini alsın ozaman. Diyecek çok şey varda...
Bi kere nisanlinin davranisi yanlis. Hangi taraf yaparsa yapsin yanlis! Bunu erkek - kiz ayrimi yapmaksizin soyluyorum.
Babana uzuldugunu soyleyince geceleri yatamiyor diyorsun ama evlenirken sana esya almiyor mu? Bu kadar kizi icin uzulebilen bi adam nasil olurda maddi durumuda musait oldugu halde iyi esya almak istemesin ki? Biri bana bunu aciklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?