Nişanlımın yeğeni...

Aklıma cedric geldi: Eğer 8 yaşındaysanız ve dayınız nişanlanmışsa hayat çok kötü :KK48:

Yapmayın yahu, 8 yaşındaki çocuk işte.
Kıskanmış demek ki dayısını ne yapsın?
Birkaç seneye geçer, aldırış etmeyin.

:KK15: Benim asıl sorunum başka sanırım ufacık bir şey de nişanlım ya benle ilgilenmezse ya sevgisi biterse diye düşünüyorum biraz relax olmam gerek

:KK15: Benim asıl sorunum başka sanırım ufacık bir şey de nişanlım ya benle ilgilenmezse ya sevgisi biterse diye düşünüyorum biraz relax olmam gerek
Demekki evlenince her gün kafayı yiyeceksiniz hele işten gelip tv karşısına geçip çoraplarını atıp sizle ilgilenmeyince :halay:

Demekki evlenince her gün kafayı yiyeceksiniz hele işten gelip tv karşısına geçip çoraplarını atıp sizle ilgilenmeyince :halay:

Valla ya şimdi bi düşündüm de geliyor işten koltuğa uzanıyor tv izliyor bende ağlayarak çorabını yırtıyorum bana bak diye... :olamaz:

Aynı şeyleri yaşadım, hatta 8 yaşındayken biz sevgiliydik.
14 yaşına geldiğinde evlendik.
Tövbe estf, kafamı nereye çevirsem burnumun dibinde bitiyordu.
Çaki bebeği bir tiple bana bakıyordu falan, hatta daha küçükken yeni hat alıp aşkım bugün görüşelim özledim tarzı bir mesaj atmışlığı var, ayrılmamız için.
Ama benim farkım, akıllı davranıp kaleyi içten fethetmek oldu.
Dayıya aşıktır her küçük çocuk, siz daha çok ilgilenin ve sevgi gösterin.

Bide suna ayri konu actin pes dogrusu.
O cocuktan daha cocuk olduguna kanaat getirdim. :) takilma.

Ya geçen dışarı çıkacaktık hazırlandım o da geçmiş koltuğa yeğenleriyle oturuyordu neyse bekledim bekledim dur diyip durdu. Çocuk dayı bende gelcem dedi benim orda gözlerim doldu nişanlıma ben aşağı iniyorum sen gelirsin dedim artık nasıl dediysem anladı kalktı hemen sonra gittik başladım ağlamaya cafede. Ne oldu dedi. Yok bişey dedim. Kendime bir çeki düzen vermem gerek artık evet

Aynı şeyleri yaşadım, hatta 8 yaşındayken biz sevgiliydik.
14 yaşına geldiğinde evlendik.
Tövbe estf, kafamı nereye çevirsem burnumun dibinde bitiyordu.
Çaki bebeği bir tiple bana bakıyordu falan, hatta daha küçükken yeni hat alıp aşkım bugün görüşelim özledim tarzı bir mesaj atmışlığı var, ayrılmamız için.
Ama benim farkım, akıllı davranıp kaleyi içten fethetmek oldu.
Dayıya aşıktır her küçük çocuk, siz daha çok ilgilenin ve sevgi gösterin.

Allahım ya :KK57: nasıl kaleyi içten fethettiniz acaba şimdi nasılsınız

Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım :cry::cry:
Bence sen çocuğa takılma artık nişanlının sana neden böle hissettirdiğine takıl gerçekten dışlıyor mu yoksa sen mi abartıyorsun bunu düşün Ve karar ver

Eşinize hayran bence o yüzden kıskanıyor sizi çocuk işte bende küçükken büyük kuzenime aşık olduğumu sanıyordum sevgilisine dik dik bakardım gülün geçin

Ya geçen dışarı çıkacaktık hazırlandım o da geçmiş koltuğa yeğenleriyle oturuyordu neyse bekledim bekledim dur diyip durdu. Çocuk dayı bende gelcem dedi benim orda gözlerim doldu nişanlıma ben aşağı iniyorum sen gelirs
in dedim artık nasıl dediysem anladı kalktı hemen sonra gittik başladım ağlamaya cafede. Ne oldu dedi. Yok bişey dedim. Kendime bir çeki düzen vermem gerek artık evet

Haha şirinsin ama gerek var mi allah askina huzur bozuyosun. :KK70: hic gulcegim yoktu ben kiz cocuklari ile iyi anlasirim cidden hayal dunyalari bambaska bi ay sonra baska biseye kafaya takiyolar kiskanclikta dizginle kendini ama harbiden yani taktigim duruma bak de. Benim x min kuzeni ona aşıkmis bak ona bozulmakta hakliydim ayni yaştalardı bide. :KK70:

Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım :cry::cry:
Çocu neden hiç kimse uyarmıyo konuşma şeklinden tutun davranışlarına kadar hepsi sorun hele tipe bak nedir neden kimse söylemiyo büyüklerle böyle konuşulmaz o senin yengen diye

Yalnız tipe bak demesi gerçekten sinir bozucu. Diycem sen kendi tipine bak çingene.. olmayacak öyle dumur olup kalıyorsun iyiymiş valla ilerde çocuğum olursa bende derim git halana bunu de... kimse bişey diyemez :KK70:D yok ya güzel taktik olsada ben yine seviyeyi bozmayayım neyse

Çocu neden hiç kimse uyarmıyo konuşma şeklinden tutun davranışlarına kadar hepsi sorun hele tipe bak nedir neden kimse söylemiyo büyüklerle böyle konuşulmaz o senin yengen diye

Her şey neysede bu konuda haklısın, haklıyım. Kesinlikle öyle. Ben nişanlıma dedim bak uyardın uyardın uyarmadın bi dahakine cevabını alır sonra kimse bana bişey demesin. Bende çocuk oldum yaramazlıklarım oldu yeri geldi yengemi sevmedim ama hiç bi zaman saygısız davranmadım gidip amcamı sahiplenmedim üstelik aynı evde kalıyorduk

X