Nişanlımın yeğeni...

Ben bu konulardan bişey anlamıyorum benim büyük abimde nişanlıyken nişanlısıyla konuştuğunda bizide çağırır sohbet etmeye çalışırdık ama gelinin sesi konuşma tarzı o kadar belliydiki kıskandığı,mutlu olmamızı istemediği.. Her ne olursa olsun tamam 8 yaşındaki çocuk o şekilde müdahale etmemeli anne babadan kaynaklı bişey ama eşin olacak insanın kendi ailesiyle mutlu olması neden sizleri bu kadar mutsuz ediyor onu anlamıyorum. Ben şuan eşimin ailesiyle eşimden daha çok anlaşıyorum abartıyosunuz gibime geliyor bilmiyorum ..

Eşimin kuzenleri de böyle.Biraz daha büyükler ortaokul ve lise.Bazen ben de gıcık oluyorum ama sizinki daha 8 yaşında , yaşı da küçükmüş yahu.Benimkiler biz evlendik 1 ay olmuştu , bize gelmişlerdi ps oynamaya ben de pasta börek yaptım hazırlandık falan eşimle.Joeytribbiani abla olmasa sabahlardık di mi X abi falan demişlerdi gece 2de evlerine gitmişlerdi düşün.Suç annelerinde bu çocukların.Çocuğu sevin.Aklı ermiyordur daha onun.

Ben bu konulardan bişey anlamıyorum benim büyük abimde nişanlıyken nişanlısıyla konuştuğunda bizide çağırır sohbet etmeye çalışırdık ama gelinin sesi konuşma tarzı o kadar belliydiki kıskandığı,mutlu olmamızı istemediği.. Her ne olursa olsun tamam 8 yaşındaki çocuk o şekilde müdahale etmemeli anne babadan kaynaklı bişey ama eşin olacak insanın kendi ailesiyle mutlu olması neden sizleri bu kadar mutsuz ediyor onu anlamıyorum. Ben şuan eşimin ailesiyle eşimden daha çok anlaşıyorum abartıyosunuz gibime geliyor bilmiyorum ..

Bence iki tarafta birbirlerine karşı düşünceli olmalı... evinize gelen yabancı bir insan.. hemen alışamayabilir. Herkes yerini bildikten sonra bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bana göre bir insan neden abisini dayısını vs sevgiye boğar anlam veremiyorum abi dediğin kavga edersin ne öyle sevgi pıtırcığı gibi saçmalık ya da gereksiz gösteriş

Eşimin kuzenleri de böyle.Biraz daha büyükler ortaokul ve lise.Bazen ben de gıcık oluyorum ama sizinki daha 8 yaşında , yaşı da küçükmüş yahu.Benimkiler biz evlendik 1 ay olmuştu , bize gelmişlerdi ps oynamaya ben de pasta börek yaptım hazırlandık falan eşimle.Joeytribbiani abla olmasa sabahlardık di mi X abi falan demişlerdi gece 2de evlerine gitmişlerdi düşün.Suç annelerinde bu çocukların.Çocuğu sevin.Aklı ermiyordur daha onun.
Ben kesin ağlar kapıyı çeker çıkardım bu ne ya

Gelmiyorlar artık.Geldiklerinde de vakitlice evlerine dönüyorlar.İlk zamanlar evimizi su yolu yapmışlardı gerçi.Hiç zıtlaşmayın.Zıtlaştıkça ters olur bu işler.

Sahmerann Sahmerann nişanlılık dönemi bu tarz gereksiz streslerin, bana ve kuracağımız ailemize öncelik verecek mi korkularının olabildiği bir dönem. öncelikle rahatla.
yaşkaç olursa olsun tipe bak hele demesi hoş değil tabii, çok sinirlenirsen 'ahahaha sen kendi tipini görmüyorsun herhalde çirkin orangutan, ay ay şu kulaklara bak, fareler yesin' diyip kahkaha atabilirsin. sevdim canım ben onu, şaka yaptım diye kıvırabilirsin. :KK55:

ama kafana takma, zaten 2-3 yıla kalmaz o düşer yakanızdan. çocuk için nişanlının gözünde kaprisli sorunlu olma. sen mutluluğuna odaklan, evine hergün hergün geleceğini sanmam,nişanlın çocuk eylemek için öyle söylüyordur canım

Rojjinlere gıcık kaparsın ama bu aileyle sonun çok da hayırlı durmuyor kardeş.
Baksana onlara da gıcık kapmışsın.
Yine de mutluluklar.

8 yaş ona saldorcam demek için büyük bence. Eşimin yeğenleri de biz nişanlanırlen biraz daha ufaklardı. Benim de üstüme çöküyorlardı resmen. Kimse çocuk ne olacak demesin, bazen ettikleri laflarla insanı yeni girdiği aile ortamında zor duruma düşürebiliyorlar , ne yapacağınızı şaşırabiliyorsunuz

şımarık şımarık büyütüyolar bu çocukları, apır sapır konuşunca da "aman canım, o bir melek bilmem ne"
tüm katiller, tecavüzcüler de çocuktu bir zamanlar, böyle şımarık büyütülürse çocuk ilerde ne olacağı belli olmaz. Ben çok masum bakamıyorum "tüm" çocuklara açıkçası.
Çocuk hissedermiş, he hisseder evliya ya her çocuk :işsiz:
tabi ki suç çocukta değil, onun bu davranışlarına müsamaha gösteren ailesinde. Annesi hakkında abuk subuk bişey söylesin ulu orta bi yerde bakalım o anne ona gerekli tepkiyi veriyor mu vermiyor mu.
ben çocukken böyle büyümediğim, ailemizdeki bizden sonraki nesil de böyle büyütülmediği için biraz tepkiliyim bu konularda, sevmiyorum şımarık çocukları.
ama kuzenimin böyle bir olayı vardı, evlendikten sonra düzeldi her şey, ama o da çıldırıyordu çok kavga ediyordu nişanlısıyla bu konuda. Sonra yavaş yavaş kesildi bu gelmeler gitmeler.

Çocuklar karşısındakinden nasıl enerji alırsa öyle davranır :işsiz:
Cocuklar anne babasi nasil yetistirirse oyle davranir karsidaki kisinin enerjisi olumsuz geliyorsa en fazla yanina gitmez uzak durur hele tipe bak veya cok cirkin saldiricam gibi cumleler kurmaz kuruyorsa aileden cevreden bu tarz seyler ogrenmisdir

Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım :cry::cry:
Özgüveniniz bu kadar mı düşük? 8 yaşındaki çocuk size çirkin demesini niye salladınız ki... Resmen kıskanmaya başlamışsınız. Biraz makul olun.

Rojjinlere gıcık kaparsın ama bu aileyle sonun çok da hayırlı durmuyor kardeş.
Baksana onlara da gıcık kapmışsın.
Yine de mutluluklar.

Kendi isminize yorum yapılmasından bu kadar rahatsız olduysanız başka isimleri eleştirirken dikkatli olursunuz bir dahakine. Yaptığınız yanlış. Gelip burda alakasız yere aile meseleme yorum yapmanız, isminiz hakkındaki düşüncemi doğruluyor. Ayrıca gıcık kaptım kelimesini pek kullanmam o sizin kelimenizdi.. balık hafızalısınız sanırım. Ben cahil dedim aynen de diyorum

Kendi isminize yorum yapılmasından bu kadar rahatsız olduysanız başka isimleri eleştirirken dikkatli olursunuz bir dahakine. Yaptığınız yanlış. Gelip burda alakasız yere aile meseleme yorum yapmanız, isminiz hakkındaki düşüncemi doğruluyor. Ayrıca gıcık kaptım kelimesini pek kullanmam o sizin kelimenizdi.. balık hafızalısınız sanırım. Ben cahil dedim aynen de diyorum

Hanımefendi kimseyi cahillikle itham edemezsınız.ç
Ne kadar ahlaksızsıznız sız kımsınız kı aptal mısınız gerızekalı mal boku allah belanızı versın sız gıbıler

8 yaşındaki çocuktan mı çekinceniz? Allah aşkına zeka yaşı 8 olan bir insanı siz parmağınızda oynatırsınız. uyanık olan kendinize çekin çocuğu... hem siz rahata erin hem çocuk.. belli ki dayısını çok seviyor ve sizi kıskanıyor...

Bu konuda ınsan tahrık edılıyor ve asagılama var ahlaksızın bırı benı sınır edıyor lutfen geregı yapıklsın !!!!!!!!!!!!!!

iş ailede bitiyor.
tamam herkes çocuk demişde.
şimdiki çocuklar cebinden çıkarır herkesi.
şimdiki çocukların aklı herşeye erıyor dıyıp gururlanıyoruz ya hani.
saygıyada akılları ermeli bence.yani aileleri erdirmeli öğretmeli

X