- 12 Ekim 2022
- 1.680
- 4.167
-
- Konu Sahibi zorunlualann
saflığına ve bihaber oluşuna güldük canım
zira zorunlu buraların gediklisi.hata üstüne hata yapan abuk subuk adamlarla saçma sapan ilişkiler kuran uçurumdan yuvarlanmasın diye kk olarak yalvarmamıza rağmen tuhaf şekilde bildiğini okuyan bir kızımız. ortak kanaatimiz nişanlısı dolandırıcı
siz de normal yorum yapınca komik geldi tabi
Ahahah benim konudan haberim yokmuş :))-150binlerde olduğu için olabilir. Ben maşallah atmıştım, ironi sanmıştım çünkü
Buralarda ama yazmıyor kiSon durum ne ?
Kusura bakmayın yoğunluktan cevap veremedim ;( Kayınvalide aradı gelinlik parasını göndereceklermiş öyle dedi ,Ne yapmıyorsun ?
Dinliyorum mu demek istedin ?
Eğer öyle demek istediysen hahahah diyorum ve gidiyorum
Bir dolu borcunuz var niye gelinlik parası gelmeden ödediniz,atlı mı kovalıyor? Gelince oradan bakalım deseydiniz ya.Bu süreçte ben nerede hata yapıyorum ;( şimdiden ayarlansa konuşulsa her şey iyi olmaz mı
Yoğunluk derken yeni borçlar mı yapıldı?Kusura bakmayın yoğunluktan cevap veremedim ;( Kayınvalide aradı gelinlik parasını göndereceklermiş öyle dedi ,
Al bendende o kadar.Bu adamın yavrum yavrum deyip durması bi beni mi uyuz ediyor
Lazeri en pahalı nerde yaptirabilirim yoğunluğuYoğunluk derken yeni borçlar mı yapıldı?
Her rengi boyadık bir fıstıki yeşil kaldı misali niye kendinizi zora sokuyorsunuz ki.Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
çok sukur tüm sorunlar cozulduKusura bakmayın yoğunluktan cevap veremedim ;( Kayınvalide aradı gelinlik parasını göndereceklermiş öyle dedi ,
Ne zaman pekiKusura bakmayın yoğunluktan cevap veremedim ;( Kayınvalide aradı gelinlik parasını göndereceklermiş öyle dedi ,
Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
Yavrum kelimesini görünce direkt isme baktım yanılmadım. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz anlamıyorum inanın.Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931