Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
-150binlerde olduğu için olabilir. Ben maşallah atmıştım, ironi sanmıştım çünkü
Ahahah benim konudan haberim yokmuş :))

Bu süreçte ben nerede hata yapıyorum ;( şimdiden ayarlansa konuşulsa her şey iyi olmaz mı
Bir dolu borcunuz var niye gelinlik parası gelmeden ödediniz,atlı mı kovalıyor? Gelince oradan bakalım deseydiniz ya.
Ev konusu da problem, bitmez muhtemelen siz gidene kadar.
Bende ailesi ile kalırsınız bu gidişle.
Nişanlınız da hallederim yavrum,bana bırak diye diye bir süre oyalar sizi. Sonra inşallah bir zahmet taşınırsınız.
Bekleyin halletsin artık daha da borca batmayın.

Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(
Her rengi boyadık bir fıstıki yeşil kaldı misali niye kendinizi zora sokuyorsunuz ki.
Önem sıralaması yapın,kalan parayı ödemezlerse ne olacak ya siz yine borçlanacaksınız ödemek için,oldu da borc alamazsanız yanacak paranız yok yere.

Gelinliğe bakmam gerekiyordu özel dikim olacak bi an önce alınması gerekiyordu ;(

En son kayinpederin bilmem kimin gelinligini onermisti ne oldu o is? Sen bu ozel dikim gelinligi sonuna kadar hakettin zorunlu. O kadar pasta yedirdin, o kadar pasta borcu yaptin, apartlar, bilmem neler sana bu yakisirdi. Yuru be zorunlu kim tutar seni.

yine zorunludan tam bir "kuşu **ktin de leylek mi kaldı? " vakası
borç batağındayken 26bin gelinliğe verilir mi yahu?
ben de özel dikim yaptırmıştım ama hem kilo hem boy sıkıntım vardı. 50 kilo kızsın özel dikime gerek var mıydı bilemedim.
daha birkaç ay önce caanım gelinliğimi bi 2.el platformunda 300 e sattım mesela harika modeller var o şekilde alıp kendine göre tadilat ettirebilirdin.
ama sen bayılıyorsun sıkıntıya girmeye.
KV gönderir belki ama sonra? takı takılırsa düğünde o KV gelinlik parası diye alacak o takıları aha gör bak sen
Tayin olayına hiç girmiyorum o da hata ama iş yerinde sorun yaşadığını hatırlıyorum belki o yüzden biraz da yer değiştirmek istemiş olabilirsin. aklını başına topla artık mapus damlarına düşeceksin böyle giderse

Yavrum kelimesini görünce direkt isme baktım yanılmadım. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz anlamıyorum inanın.

Herkes gelinlik konusuna takılmış ama ben daha bugün baktım 5 bine gelinlik buldum diyene ödül verilmeli 17 18 binden aşağı gelinlik yok kinaliklar da o civarda. Azıcık düzgün bir şey alayım desen en az 20 bini gözden çıkarmak gerek. Geçen sezonun gelinliklerine de baktım onlarda 12 13 binden başlıyor yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…