Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum naptın ya, gidince aldılar di mi sinirini gazını? Hayatım sen fena ketenpereye geliyorsun.

Vanessa minnoşumdan mahrum kalmışsınız

Size artık ne yazacağımı ben bile bilmiyorum. Üyelik adınız gibi her şeyi ittire ittire yapıyorsunuz yapmaya çalışıyorsunuz. Gelinliği neden siz aldınız nişanlınız gelmedi mi bakmaya yada ailesinden herhangi biri öylece gidip seçip beğendiniz mi. Çok fazla değer vermişsiniz ama aynı değeri görmüyorsunuz. Nedir bu evlilik merakı. Nişanlın biliyor senin tez canlı olduğunu ve her şeyi halletmeye çalıştığını bildiği gibi at koşturuyor bak bu adamla olmaz evlenme başını yakma yol yakınken dön bunlardan ne köy olur ne kasaba.

Ya kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen

Ya kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen
saflığına ve bihaber oluşuna güldük canım
zira zorunlu buraların gediklisi.hata üstüne hata yapan abuk subuk adamlarla saçma sapan ilişkiler kuran uçurumdan yuvarlanmasın diye kk olarak yalvarmamıza rağmen tuhaf şekilde bildiğini okuyan bir kızımız. ortak kanaatimiz nişanlısı dolandırıcı
siz de normal yorum yapınca komik geldi tabi

Bunlar fragman mi ne? 20 gün kaldi ise gitmene falan dimi? Allah yardimciniz olsun gelincik botc harc bilmem ne..

Vanessa minnoşumdan mahrum kalmışsınız
ay deme bakıyorum hemen
ironi yaptığını düşünüp yine kahkahayı bastım, değilse de belli olur zamanla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…