- 17 Şubat 2015
- 7.522
- 19.776
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Vanessa minnoşumdan mahrum kalmışsınızBunca masrafı iyi bi otele tatil yapmaya harcasaydı en azından gezdim yedim derdi. ordan düzgün birini bulma ihtimali daha yüksekti hemen azından düzgün bi cinsellik yaşardı. Bat yine bat ama kendine harcamış olarak, küçük şehrinde kalarak toparlama ihtimali içinde bat.
Onu henüz yeni öğrendim, başka kim var?Ben zorunlu ile nuranı biliyorum sadecebi de ferhans.
Ay evet ya kaç tane kredi kaç tane ek hesapZorunlu senin ek hesap kara delik mi? Çeke çeke bitiremedin
Bunlar boşansa, nasıl olur bilmiyorum ama o yavlum mithat bizimkinden nafaka bile alır.Offff hâlâ anlamiyor askolettam cildiricam, birde boşanma için uğraşacak. Yine bi ton kredi
Tek değilsiniz çok iticiBu adamın yavrum yavrum deyip durması bi beni mi uyuz ediyor
Ya kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfenGelinlik ve kınayı çok uyguna almışsınız. Bu arada tayincilerin işin hep zor oluyor ama bir anda hal oluyor. Üzülmeyin olacak olan iyiysiyle kötüsüylee yine oluyor nişanlınız çok olumlu yazmıs bekleyin. Şimdiden allah tamamını erdirsin
saflığına ve bihaber oluşuna güldük canımYa kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen
Adama gelir kapısı açılacak kuzuBunlar boşansa, nasıl olur bilmiyorum ama o yavlum mithat bizimkinden nafaka bile alır.
Bunlar fragman mi ne? 20 gün kaldi ise gitmene falan dimi?Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
Bir kapıyı kapatan rabbim, başka kapıyı açıyor damada.Adama gelir kapısı açılacak kuzu
ay deme bakıyorum hemenVanessa minnoşumdan mahrum kalmışsınız
ironi yaptığını düşünüp yine kahkahayı bastım, değilse de belli olur zamanlaYa kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen
-150binlerde olduğu için olabilir. Ben maşallah atmıştım, ironi sanmıştım çünküYa kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen
Kaderimse çekerimBir kapıyı kapatan rabbim, başka kapıyı açıyor damada.
Zorunluya gelince de, bir kapıyı kapayan Mevla, öbürünü de üzerinden kilitliyor