- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Ay link nerde beni engelledi galiba konudanBundan sonra bi konu daha açmıştı "birkaç gün üst üste ilişkiye girdik vajinam şişti" filan yazmıştı kaçırmışsınız
Konu hortlamış ama ben yeni sanmışım gidip baktım şimdi yine de link atayımAy link nerde beni engelledi galiba konudan
Ay link nerde beni engelledi galiba konudan
Zorunlu beni engelledi diye korkuttun beniCinsel ilişki sonrası şişkinlik
İki gün ilişkiye girdim, daha sonra üçüncü gün ilişkiye girerken vajınam şiştiğini hissediyorum, özellikle tam içeri girerken o iç dudakların olduğu yerde şişkinlik oluyor , bu sabah yanımdan ayrıldı , vajınan şiştiği için yapmıyorum dedi . Hissettin mi diye soruyorum , evet girerken...www.kadinlarkulubu.com
Nöran ve zorunlu engellemesin de kim engellerse engellesinZorunlu beni engelledi diye korkuttun beni
Vanessa ve rainy i unutmuşsunNöran ve zorunlu engellemesin de kim engellerse engellesin
Yüksek yüksek tepelere mi kuracaklarmışÇadira ceviricekler gelinligi dugunden sonra bxbxbxb bi tasla 2 kus
Ama hiç mi bir büyüğü yok, "kızım sen napıyorsun bi dur önümüzü görelim" diyecek kimsesi yok mu? Yani biz anlattıklarıyla bile yapma harcama kendini diyoruz. İşi olmamasını anlarım, ki benim eşim de düğüne çok kısa süre kala bulmuştu işini ama adam oturmuyordu. Sürekli geçici işler de olsa girip kazanıyordu parasını, evlendikten snr da işsiz kaldığı oldu ama yine bi şekilde evin zorunlu ihtiyaçlarını ödeyeceğimiz parayı kazandı. Yani istese bal gibi de destek olur zorunluya ama işte istese...Gerçekten havaya para ödüyor, kendine kalan kuş kadar maaş, evleneceği adamın işi gücü yok hersey zorunluya bakacak. Mutsuzluğa doğru depar atıyor resmen. Üzülüyorum bu haline
Kötü kötü yorumlar yapıp kaçırdınızZ zorunlualann valla seviyoruz seni gerçekten mutlu ol diye söylüyoruz ne diyorsak
Geri gel konuya son gelişmeler neler elde çay bekliyorum kaç gündür çok alıştım sana
Tınlamıyor ki bizi, ama az kaldı yeni bir konu patlatır yakında orda yazar bol bolKötü kötü yorumlar yapıp kaçırdınız
Sizler mükemmelsiniz zatenVanessa ve rainy i unutmuşsun
Son durumlar ne ?Okuyorum
Seni çaya davet ettim neden gelmedin?Sizler mükemmelsiniz zaten
evet yavrumBu adamın yavrum yavrum deyip durması bi beni mi uyuz ediyor
Kızma çiçeğim seviyoruz seni ne güzel popülerite yakalamışsınSizler mükemmelsiniz zaten