Oymuş zaten son mesajımda belırttım aydınlandı hersey
kendi konuşmuştur kamerayı açılacağı sırada başkasını oturtmuştur bu zor bir şey değil. kamerada dede dışında neler gördün onları düşün. konteynır gibimiydi yer. anca oradan emin olabilirsin.
Konunu yenı okudum..dede kısmına ınan ınanamadm..60 YASINDA bırı iş için yurtdışına çıkmış oyle mi ?Bütün herşeyde senn ilçelerle uyuşuyorŞimdi Öğlen onıkıde Arıcak köpek.onu rezıl etmek ıstıyorum,herkes bılsın ne oldugunu.ıkı Senem gıttı ya.kaç ay bekledım onu yurtdışına gıttı.bır gun trıp yapmadım uzmedım.ıyı olsun dıye kendımden odun verdım.o yaşlı herıfle Sapık çetesımı bunlar anlamadım.ama dun gece yazan oydu.yazım tarzından anlamıştım.eyvah eyvah onun lafı.pislik herıf.rezıl olsun ıstıyorum.sımdı yüzüne vursam inkar etcek oyle ayrılcaz.herkes bılsın ıstıyorum
Tam dıkkat etmedım ama koltuk vardı sanırım bordo renklı.evdı galıba ya.konteynıra koltuk konurmukıkendi konuşmuştur kamerayı açılacağı sırada başkasını oturtmuştur bu zor bir şey değil. kamerada dede dışında neler gördün onları düşün. konteynır gibimiydi yer. anca oradan emin olabilirsin.
Yurtdışı degıl canım denızlı tavas.Konunu yenı okudum..dede kısmına ınan ınanamadm..60 YASINDA bırı iş için yurtdışına çıkmış oyle mi ?Bütün herşeyde senn ilçelerle uyuşuyor
Tamam canım doğru şimdi dıkkat ettım.Yurtdışı degıl canım denızlı tavas.
Acık acık sorsam o degılse sapıklarlamı görüşüp ıftıra atıyosun diye bıtırır,oysa ınkar edıp önlem alır ıspatlayamamOFF nasıl olcak karıstı ya o değilse ve ya oysa
Bilmiyorum hıc bılmıyorumne yapmayı düşünüyorsun?
olabilir. şantiyede kaldıkları için ev gibi eşya koyuyorlar. şifreyi bilmeseydin tesadüf derdim ama bukadarda tesadüf olmaz. bence o okuduğun yazıların hepsini önce bi çıktı al. elinde bulunsun hepsi.şuan hiç bir şey olmamış gibi davran fırsatını bekle yüzüne vurmak içinTam dıkkat etmedım ama koltuk vardı sanırım bordo renklı.evdı galıba ya.konteynıra koltuk konurmukı
Ekran goruntulerını çektim ama Konuşmalar hep kısa kısa.bılgı vermemıs.olabilir. şantiyede kaldıkları için ev gibi eşya koyuyorlar. şifreyi bilmeseydin tesadüf derdim ama bukadarda tesadüf olmaz. bence o okuduğun yazıların hepsini önce bi çıktı al. elinde bulunsun hepsi.şuan hiç bir şey olmamış gibi davran fırsatını bekle yüzüne vurmak için
Onun adına açılmış.madem sapıklık yapcan nıye kendı adınla acıyosun.o adam kım?kafam karıstı
Oymuş zaten canım.şifresı var bendesahte bı hesap ac ıp fılan kolay bulamaz oyle