Nişanlımın sahte facebooku

Suphelenip adami kameraya oturtmus olabilir, ya da adam sevgilinin bilgileriyle bu isleri yapiyor olabilir, ama 2. Ihtimal oldukca dusuk, neden onun sifrelerini bilsin ki? Bence face sifresini kirmaya calis, muhtemelen ayni mail adresi ve tahmin edebilecegin bir sifredir, gir yazismalarini oku.

Saçlarımı kestırıp boyatıcam kızlar gelınce yazarım gelısmelerı.ev bana dar gelıyo.nefes alamıyorum

Suphelenip adami kameraya oturtmus olabilir, ya da adam sevgilinin bilgileriyle bu isleri yapiyor olabilir, ama 2. Ihtimal oldukca dusuk, neden onun sifrelerini bilsin ki? Bence face sifresini kirmaya calis, muhtemelen ayni mail adresi ve tahmin edebilecegin bir sifredir, gir yazismalarini oku.[/QUOTE
Kendı ŞIfresı var zaten.sahtenınkınıde buldum.ama bılgı yok.sadece sapıkta yazısmalar

Yazismalardan anlarsin o olup olmadigini, yani yazim tarzi vs. Ya da birileriyle bulustuysa nerede bulusmus...

yazı tarzından sozlerınden anlaşır hersey konusmaların ekran goruntusu al zamanı gelınce yuzune vurursun

Sana bisey diyim mi

Allah seni çok seviyormus.

Bunlar nasıl tesadufler böyle. Resmen Allah senin gözünü açmış. Bir şükür namazı kıl. Ama ondan önce kesinkes emin olmalısın. Sakın şimdi bildiğini belli etme. Yazışmaları okumaya devam et faceden

benim nisanlimda bir aralar fake facebook hesabi açmisti. Ordan da bir kaç kiz eklemis felan, banada o hesaptan mesaj atmis ''seni çok özledim seni'' felan diye. guya beni test ediyor, ben o hesabi inceledim tabiki, hersey onu gösteriyordu bütün bilgiler felan. ve o aksam konustum kendisiyle bana guya birseyden haberi yokmus gibi diyor : sana birisi mesaj atmis kim lan o diyor bide. bende dedim, x senin oldugunu biliyorum kandirmana gerek yok. o da sonra itiraf etti kendisi oldugunu. bende yemin ettirdim ona birdaha öyle birsey yapmayacagina. ama o hesap hala acik duruyor, bana ''ben kullanmiyorum artik onu'' diyorda. ama güvenmiyorum, ama üzerinde de fazla durmuyorum. Bende bir aralar fake hesap açip erkeklerle konusrdum. ama artik tövbe ettim yani öyle seylere. o yüzden fazla üzerinde durmuyorum eger kullaniyorsada. Sadece Allah' ima dua ediyorum, hayirlisi ne ise onu nasip etsin. ve nisanlim bana uygun biri degilse ve aldatiyorsa onu hayatimdan çikarsin diye. Hersey dua ile düzelir...
ve hani derler ya : ne yaparsan, ne edersen aynisini yasarsin diye. dogru... ilk ben basladim bunu yapmakla nisanlimda aynisini yapti. ben tövbeliyim birdaha açmadim öyle fake hesaplari. o da yemin etti, ama gerçekten yapiyor mu yapmiyor mu bilmiyorum. öyle sadece kendin fake hesap açmakla bitmiyor hersey insanin güveni sarsiliyor... dua ile hersey düzelir. Fazla üzerinde durma, Allah' a dua et. sözlünü hayirli kilip sana nasip etsin... ve hayirli degilse hayatindan çikarsin... sabret dua et!

Bence de ne yapmaya calıstıgını ogrenmek ıcın
Sızde sahte bı hesap açın
ıletısıme gecın .
Nıyetını bellı eder dıye dusunuyorum .

Eğer kendin yapamıyorsan bence yakın bir arkadaşından yapmasını iste sen onun yanındayken, böylece ip falan hiç anlamaz

herşey tamamda şu sözüne takıldım,yapacaksa normal bırıyle yapar,normal bırının sınırını sizmi belirliyorsunuz,yanı konsamatrıs yada yaşı büyükler anormalmı?ama tatlım unuttuğun bişey var tercıhlerını hemcinlerınden yana kullanan bir sürü yakışıklı erkek var,yanı bence o fıkrını değiştir,yanı dansöze bakmaz yapmaz,evınde oturan ev kızı ilemi yapar,ay ne bileyim anladınız işte

sevinmiştik altından bir pislik çıkmadı diye ama denediğin şifrenin tutması gerçekten istatistik olarak zor bir ihtimaldi demek ki bir şekilde sözlünün bu işle bir ilgisi var.

sana bir tek tavsiyede bulunayım çok iyi rol yapıp hiçbişey belli etmemelisin ucundan kıyısından mevzuyu bildiğini öğrenirse çirkefleşip üste çıkabilir. suçüstü yapmalısın

gücünü topla birkaç gün sonra tekrar irtibata geç "o gün net gitti vs" diye bir bahane bul. iki farklı yol deneyebilirsin:
1-çok güvendiğin ve sözlünün tanımadığı kız ve erkek arkadaşların varsa onları ayarla
tekrar kamera açın kameranın karşısına artık kız erkek hangisi denk düşerse onu otuttur.
ondan sonra "daha genç biri yok mu etrafında" filan diye mevzu aç yani "bak ben sana buldum sen de bana bul" hesabı
o noktada sözlünün olaya dahil olacağını düşünüyorum.
2- üstteki yol sıkıntılı olursa bunu sözlü ifade et "kusura bakma ama ben genç erkek istiyorum sana istediğin gibi birini ayarlarım sen de bana bul" de. baktın tuttu.

biliyorum yöntemler iğrenç görünüyor ama mecburiyet, olayların geldiği nokta bunu gerektiriyor :KK43:

ne yaparsan yap muhakkak somut bir delil edinmelisin yoksa mesele sana patlar :KK43:

Allah yardımcın olsun.

Sevgilin çok çakalmış valla kusura bakma canım ama ben bir ali cengiz oyunu seziyorum altında.
Sakın ha sakın belli etme sen olduğunu.

Ya vallahi hamile hamile kanim dondu be !!biz ipek böceği gb dünyayı kendi kozamızdan ibaret zannediyoruz dünyada neler oluyo dedeler gençler vs. Canım bu şifre işi tesadüf degildir bence ..Yüzüne vursan nolur ki..yaptıysa zaten o kdr astarını yırtmıştır ki umrunda bile olmaz..yine üzülen sen olursun ..Bisey yapmadıysa sadece bu islere yönelmesi bile ileriye dönük bisey yaşamaman gerektiğini gösterir.Hiç üzülme ya sonradan çıksaydi
ve ugraşma da bırak herkes kendi çamuruna batsın

İlk sayfadan buraya kadar okudum. Dede çıktı dedikten sonra bir üye ''ya dedeyi bilerek kameraya gösterdiyse'' gibi yazdığı yorumdan beri aklıma takılmıştı.ardından şifre olayını yazmışsınız. Çok üzgünüm.
Son durum nedir :KK43:

X