Nişanlımın sahte facebooku

Anlamaz mı?yer bılgısı çıkar yada ıp belkı

Yer bilgisi çıkmaması için telefon üzerinden face kullanicaksan, telefondan konum'u kapat. IP zaten çıkamaz. Anacim millet face mesajları yüzünden mahkemelik oluyo,mahkeme delil için facebook'un ana merkezinden IP istiyoda cevap alamiyo turkiyeyle anlaşması yok facebook un diye. O nerden görecek IP. Hayretsiniz ayol.

Ama herkeste görünmüyo sanırım benim arada gördüğüm şeyse. Piki madem ıp nerde

Bilemem orasını , ben anlar ihtimaliyle başka pc den yazsın ki ele vermesin kendini diye şey ettiydim :110:
Gerçi face hakkında hiç bir bilgim yok.

Çünkü kullanmıyorum bende arkadaşlarımdan gördüklerimi söylüyorum işte..:110:

Bilemem orasını , ben anlar ihtimaliyle başka pc den yazsın ki ele vermesin kendini diye şey ettiydim :110:
Gerçi face hakkında hiç bir bilgim yok.

Çünkü kullanmıyorum bende arkadaşlarımdan gördüklerimi söylüyorum işte..:110:
Teşekkür ederim:KK51:
hiç amlamıyorum o işlerden:KK12:

He demek dede çıkmış bakmamıştım son sayfalara :KK70:
Hadi geçmiş olsun.

Sabah sabah yüreğime iniyodu kızlar valla neyse konu aydınlanmış :)
şu anda dedelerden nefret ediyorum :KK57:

Sende bir sahte hesap aç ve öğren
Kızlar, sözlüm iki aydır şehirdışında Çalışıyor,ay sonu nişanımız var..

Bu akşam kendi Facebook'umda bir bildirim gördüm,bır arkadasım Bulunduğum Şehirde yeni açılan bir barı beğenmiş.neymiş diye girip baktım.pavyon değil ama öğrenci mekanı da değil.fasıl tarzı bir yer ve haftasonu dansöz varmış,kimmiş ki bu diye dansözün sayfasına baktım,ordan da can sıkıntısı işte dansözün duvarına yazan bır kadının profılıne baktım kadında boyle konsmatrıs gıbı bısey .neyse benimkinin adı çok bilindik,mehmet Aydın gibi mesela,mehmet aydın isimli biri bu dansözün arkadaşına yorum yapmış,gelelim nerde çalışıyorsun mekana diye.

Ben ıkı yerde ısmı gorunce actım baktım adama.adamın resmı yabancı manken resmi.sadece tesadüf dıyordum kı..dannnn....adamın yaşadığı şehır nişanlımın Gittiği şehir,nişanlım iki ay önce gitti.adam bır buçuk ay once açmış.tum bılgılerı kapalı.ama benım Bulunduğum Şehirdeki barı beğenmiş ve kendı çalıştığı şehırde ikamet yazmıs.kadınlarda tipi değil.yaslı Başlı tıpler...kapak fotosu besıktas ve futbolu çok sever ama besıktaslı degıl...hanı arkadaşları gezerken aksam yedıde evde,telı hep açık.işten eve evden işe.tıpı falan da çok duzgun yapacaksa normal bırıyle aldatır diyorum ama bunlar tesadüf olamaz,nasıl ogrenırımben bunu,hadı el atınkızlar.ek bilgi iki Şehirde alakasız kucuk şehirler,istanbul Ankara vs degıl...nevsehır ve bılecık gıbı dıyelım.

Ay sabah sabah ne heyecanlandım saniye saniye anlatmışsın bir de daha bi atraksiyon olmuş, şu mübarek nur yüzlü dedeler yok artık kelimelik oyununda bana da bir dede takıldı durdu:KK14:

Kızlar çk kötüyüm,dun gece bese kadar uyumadım.bugunde işe gıtmedim.beynım yanıyor.ozet gecıyım.dun bır arkadas bır gece klübünü begenmıs.kucuk bır ıldeyım.bu ne dıye baktım.sayfasında açık bır kadının gonderılerı var.ona tıkladım.o dansozunde anasayfasına yaşlı bır acık saçık kadın yazmıs.onada bakınca duvarında gerızekalı sözlümün ısmını gordum.hanı kucuk yer kadınlar burda çalısıyo dıye ona da tıkladım.reesım manken resmı ama su an bulunduğu yer ıs ıcın gıttıgı yer.ıkısıde kucuk ılceler ıllerın o yüzden ıskıllendım.konduramadım ama sahte faceden denedım.sanırım çok bellı ettım çunku sureklı evlımısın neden ordasın ısın ne dıye sordum.kamera ıcın çok Israr ettım.en sonunda açtı yaşlı bır adam.cok rahatladım ama sonra kapadım.adamı faceden engellicktim hakkında kısmında bır mail vermıs.o gerızekalı hep koyunu mahallesını falan sıfre yapar.bunları bı denıyım dedım.bulundugumuz ılce sıfre çıktı.açıldı.elım Ayağım boşaldı.yazısmalar var.transeksuellere yazmıs,evlı çıftlerle yazısmıs ama ev yok dıye otel olmaz demısler.orda muhendıs santıyede prefabrıkde kalıyorlar.acık bır bılgı yok.kufur yok.sadece denemek ıstermiş köpek.o yaslı adam kımdi.o degılse sıfresını nasıl buldum.hersey karmakarışık oldu.bu adamla aılesı uzakta dıye sadece ablasıyla abısıyle gelıp tanıştı aılemle.bırde tektaş yuzuk aldı.bunu soz saydık.bu ayın sonunda aılesı gelecek nişan yapacaktık.su an midem bulanıyo.bu yaptıgı yanına kalmasın.ona maddı mânevî Issız zamanlarında destek oldum.ıkı senedır beraberız.sımdı suçlasam inkar edecek.oyle bı ıntıkam almak ıstıyorumkı.her konumda ondan cok daha üstündüm ama onu basıma taç yaptım.ahlak tımsalı adam benı hıc kırmayan adam.gozu Başkasını görmeyen adam pisliğin tekıymıs.allah belasını versın

Şimdi Öğlen onıkıde Arıcak köpek.onu rezıl etmek ıstıyorum,herkes bılsın ne oldugunu.ıkı Senem gıttı ya.kaç ay bekledım onu yurtdışına gıttı.bır gun trıp yapmadım uzmedım.ıyı olsun dıye kendımden odun verdım.o yaşlı herıfle Sapık çetesımı bunlar anlamadım.ama dun gece yazan oydu.yazım tarzından anlamıştım.eyvah eyvah onun lafı.pislik herıf.rezıl olsun ıstıyorum.sımdı yüzüne vursam inkar etcek oyle ayrılcaz.herkes bılsın ıstıyorum

nişanlın olduğunu sadece burdan mı çıkardın ?

düzeltme: bi sn ya nişanlınsa yaşlı adam kim ? o face i o kişiye o açmış olamaz mı peki aynı yerde çalışıyolardır atıyorum adam face aç demiştir o da açmıştır.

facebook ıpleri vermiyor diye biliyorum.
nişanlın bilgisayar cambazı değilse zor bulur.
en mantıklısı ekleyip konuşmak.

X