aynen bende oyle dusundum.. o ne cesaret oturcak dırek cam karsısına.. ilk etapta dedeyı oturttu.kendi konuşmuştur kamerayı açılacağı sırada başkasını oturtmuştur bu zor bir şey değil. kamerada dede dışında neler gördün onları düşün. konteynır gibimiydi yer. anca oradan emin olabilirsin.
yada dıyelım kı dede gay ; onca erkegın ortasında ya ordan bırını bulurdu yada dedemı orda barındırmazdı erkek grubu..O degıl de sımdı o dede top mu yanı?sakallı adam bıde,hacı Sakalı degıl de Kırlı sakal vardı.yazık karısı çocuğu da vardır.
Ya adam böyle bir şey yapacak olsa kendi adı soyadıyla hesap açmazdı bence..
Evet yazdıkların bana da mantıklı geldi. Bulunduğum yerdeki milli eğitim müdürünün de face hesabı ele geçirilmiş, adam birebir müdürün fotoğrafını ve bilgilerini kullanıyordu hala, müdür kendi açıp gösterdi hesabı.. Hatta mahkemeye kadar gitmiş iş ama facebook ip adresi vermediği için geri alamıyordu.Ya ben de boyle dusunuyorum. Sanki kendisi acmis ve baskasi kullaniyor gibi geldi bana. Kendi adini kullanarak kim sapiklik yapar yaa? Belki kendi bile bu tarz amaclarla kullanildigini bilmiyor bu hesabin. Sanki kendisi onceden acmis fakat kullanmamis, baska birinin de o an acil bir face hesabina ihtiyaci olmus, bu da sifreyi verdikten sonra bir daha pesine dusmemis gibi. Hangi adam gercek adini isyerini kullanarak boyle igrencliklerini doksun ortaya? Bana hic mantikli gelmiyor.
Çok bilinen fazlaca kullanılan bir ad soyad dan bahsediyor kızlar,bu sebeple de önemsememiş olabilir.Sevgilisinin araştıracagını da düşünmemiştir.Ya ben de boyle dusunuyorum. Sanki kendisi acmis ve baskasi kullaniyor gibi geldi bana. Kendi adini kullanarak kim sapiklik yapar yaa? Belki kendi bile bu tarz amaclarla kullanildigini bilmiyor bu hesabin. Sanki kendisi onceden acmis fakat kullanmamis, baska birinin de o an acil bir face hesabina ihtiyaci olmus, bu da sifreyi verdikten sonra bir daha pesine dusmemis gibi. Hangi adam gercek adini isyerini kullanarak boyle igrencliklerini doksun ortaya? Bana hic mantikli gelmiyor.
Şantiyede facebook yazışmalarıyla ilgili nasıl bir veri elde edecek ki? sonuçta herkesten gizlenecek bir durum bu,ulu orta anlatacağını sanmıyorum,anlatsa bile nişanlısına bilgi vermezler.Santiyeye gitme imkanin yok mu? Kardesine anlat durumu, sakaryada isimis cikti de uydurun birsey ve gidin. Ortaliga bi göz atarsin. Sonucta geleceginle ilgili birsey.
Şantiyede facebook yazışmalarıyla ilgili nasıl bir veri elde edecek ki? sonuçta herkesten gizlenecek bir durum bu,ulu orta anlatacağını sanmıyorum,anlatsa bile nişanlısına bilgi vermezler.
Kesinleşmeden bişey diyemeyiz ama ben de olsam erkek arkadaşımı konuşma tarzından tanırım,bi sürü benzerlik var yine de kesinleşmeli tabi.Dogru ama ne bileyim belki kamerada gördüklerini etrafta görür, belki nisanlisi panik olur kiz birseyler sezer. Ay ne bileyim, zor bir durum. Acaba yüz yüze geldiklerinde bir arkadasinin basina gelmis gibi mi anlatsa nisanlisina? Nasil tepki verecegine bakar. Ama ben hala tesadüf oldugunu düsünüyorum.
Aynen konusma tarzindan insan tanir diye dusunuyorum.Kesinleşmeden bişey diyemeyiz ama ben de olsam erkek arkadaşımı konuşma tarzından tanırım,bi sürü benzerlik var yine de kesinleşmeli tabi.