Nişanlımın sahte facebooku

Kızlar hepınız sağolun.elımı ıncıttım bugun sabah gırecektım gıremedım.kaç gündür ız ustundeyım.onunla ugrastım.bu beni o gün öğlen aksam aradı ama gayet sıcak.ıkıncı gün dayanamadım sahte Facebook açanların serefsızlıgınden bahsettım ama sonra pısman oldum elıne koz verdım dıye.bu arada hala okuyorum yazısmaları sahtesındekı.neysekı sıfre degısmedı.bu arada bunlar gunduzun dağa gıdıyolar.orda tel ınternet cekmıyo ama yazan kısı gunduzde yazıyo.emın olmak ıcın merkezı aradım ulaşamadım telden yada mailden ulaşırmısınız dıye orda çekmıyo hıcbırı dedıler.bunların dışında santıyede koltuk yok.kamera açtırıp punduna getırdım hadı gezdır benı dedım.bunun dışında yazısmalar devam edıyo.hala aynı muhabbet.benle değil ama ben arkadaştan engelledım ayıp olur kza dıye.baskalarıyla.haa bı de bu adam sılememıs eskı mesajları x den kapamıs sıldım dıye hepsı arsıvde.hesap 21 martta açılmış konusmalar 4 nısanda başlamış.bırde recep dıye bır adamla konusulmus adama denmıskı mılletı kekleyıp ıb.nlerle dalga geçiyorum vs dıye.eğlence olsun yazmış.hıc bır bılgı yok kendısı hakkında.yazısma tarzından emın olamadım çok kısa kısa.o receplede ıkı satır zaten konuşma.recep benımkının feysınde yok.bunun dışında hala takıpteyım kızlar

Kızlar hepınız sağolun.elımı ıncıttım bugun sabah gırecektım gıremedım.kaç gündür ız ustundeyım.onunla ugrastım.bu beni o gün öğlen aksam aradı ama gayet sıcak.ıkıncı gün dayanamadım sahte Facebook açanların serefsızlıgınden bahsettım ama sonra pısman oldum elıne koz verdım dıye.bu arada hala okuyorum yazısmaları sahtesındekı.neysekı sıfre degısmedı.bu arada bunlar gunduzun dağa gıdıyolar.orda tel ınternet cekmıyo ama yazan kısı gunduzde yazıyo.emın olmak ıcın merkezı aradım ulaşamadım telden yada mailden ulaşırmısınız dıye orda çekmıyo hıcbırı dedıler.bunların dışında santıyede koltuk yok.kamera açtırıp punduna getırdım hadı gezdır benı dedım.bunun dışında yazısmalar devam edıyo.hala aynı muhabbet.benle değil ama ben arkadaştan engelledım ayıp olur kza dıye.baskalarıyla.haa bı de bu adam sılememıs eskı mesajları x den kapamıs sıldım dıye hepsı arsıvde.hesap 21 martta açılmış konusmalar 4 nısanda başlamış.bırde recep dıye bır adamla konusulmus adama denmıskı mılletı kekleyıp ıb.nlerle dalga geçiyorum vs dıye.eğlence olsun yazmış.hıc bır bılgı yok kendısı hakkında.yazısma tarzından emın olamadım çok kısa kısa.o receplede ıkı satır zaten konuşma.recep benımkının feysınde yok.bunun dışında hala takıpteyım kızlar
Arama geçmişine baktın mı peki kimleri aratmış? bir de ortak kullanılan bir face olabilir acaba ? belki başkaları da kullanıyordur.

vay be şansa resmen bir başkasının şifresini buldun:KK48::KK48: ben de artık nişanlın olduğunu sanmıyorum. tesadüfün bu kadarı olur mu olur diyorum

Eğer bunlar tesadüfse gayimsi bir sapığı takip ediyorsun:KK70::KK70::KK70:bu kadar tesadüfte nasıl olur şifresini buldun adamın:KK45::KK45::KK45:

Kızlar sıfre sehır vs. Bu kadar tesadüf olmaz.zaten adamın profılını kendı ılcemdekı bır pavyonun profılıne tıklayınca gormuştum.kabak gıbı bıde tek o yazmış.yer kucuk olunca hadı bulunur.profıle tıklanır sehırde aynı.ama sıfre de bulunuyosa bunun nısanlımla ılgısı barız.ondan suphemyok.arama kaydında hep cıcışler ve ıbısler var tatlım.

Arama geçmişine baktın mı peki kimleri aratmış? bir de ortak kullanılan bir face olabilir acaba ? belki başkaları da kullanıyordur.
Ortak olabılır dımı?bu aklıma gelmemıstı.ama hep v yerine w koyan bırı yazmış.bı cesıt sapık kodumu acep bu?

Kızlar sıfre sehır vs. Bu kadar tesadüf olmaz.zaten adamın profılını kendı ılcemdekı bır pavyonun profılıne tıklayınca gormuştum.kabak gıbı bıde tek o yazmış.yer kucuk olunca hadı bulunur.profıle tıklanır sehırde aynı.ama sıfre de bulunuyosa bunun nısanlımla ılgısı barız.ondan suphemyok.arama kaydında hep cıcışler ve ıbısler var tatlım.
Allah Allah içinde nişanlın olduğunu gösterir hiçbirşey yok ama... ay şu an sakın belli etme kendini asla ıspat edemezsin. çok fena suçlu duruma düşersin. takip et istersen ama bence bunlar tesadüf derim..

nasıl bir iştir bu iyice karıştı herşey :KK64:

nişanlın olduğuna dair en kuvvetli argüman: ad soyaddan ziyade şifre

bu argümanı çürütecek iddia: gündüz kapsama alanı dışında bir yerde bulunduğu halde yazışmaların devam etmesi

ama bunu da çürüten iddia: hesabın ortak kullanılan bir hesap olabilirliği- zaten şifrenin bu kadar basit olması da bu iddiayı destekliyor.

çıkamadım işin içinden ama içgüdülerim bu işin tesadüf olmadığını söylüyor
bir başka ihtimal: birileri nişanlının adını kullanarak böyle bir halt yiyor olmasın? gerçekçi olmak adına nişanlının adını yaşadığı yeri senaryo gibi kullanıp bunun üzerinden hayali bir karakter mi yaratıyorlar yoksa?

bir de şu çok önemli sen nişanlına ne kadar güveniyorsun ve sana karşı ne derece dürüst olabilir? bu çok önemli
eğer bu konuda güvenin tamsa olayı baştan sona anlattığında suçluysa suçunu itiraf edecek kadar mert mi?
aksi takdirde kullanılıyorsa bunu onun da bilmeye hakkı yok mu?

hayat bilgisi dizisindeki ruhi gibi oldum. bu üçünün cevabını istiyorum :KK53::KK53:

Ya nisanlim gun icinde internetin olmadigi telefonun cekmedigi yerdeydi, ama ben bu sapikla internet uzerinden konusabiliyordum diyorsun. Belli iste kullanan kisi nisanlin degil. Nasil bu kadar cok supheye dustun ve bu kadar uzun sure cozemedin bu isi anlayamadim canim. Insan konusmasindan, tavrindan bile tanir nisanlisini. Muhtemelen acmis face hesabini ve vermis bir sapiga, kendisinin haberi bile yok olan bitenden.

sifre nisanlinizin kullandigi sifre mi bu biraz düsündürücü...
keske ona bahsetmeseydiniz..

Ben hala nişanlının olmadığını düşünüyorum.
Az bi zeka kırıntısı olan hiç kimse böyle bir şeyi kendi adıyla yapmaz.
Bir de bu adam nişanlıysa kendi adını zaten kullanmaz...
Nişanlın o kadar saftrik değildir herhalde... değil mi?
Şifre olayı da tesadüf. Sonuç itibariyle ilçe adı kişiye özel bir isim değil.

sonuç ne olucak çok merak ediyorum umarım nışanlın değildir

Gıremedım kızlar.ogrendım durumu.bu açmış sonra bırıne vermıs koyünden degıstırıp kullansın dıye,durum kesınleştı ama bıtırdım

X