- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi SaviorAngel
-
Geçen bir konu vardı böyle, kız yine senin yaptığın gibi o dökümden eşinin her gün eski sevgilisinin profiline iki kere girdini yakalıyor.
Sonra adam da itiraf edip, iş yerinde canım sıkılıyor can sıkıntısından yaptım diyor....
Bugün bir arkadaş, 5 gün sonra doğuracakken eşinin kendini aldattığını cep mesajlarından yakalıyor, adam arkadaşlarla iddaya girdik diyor, eşlerimizi deneyecektik....
Cinnetlik bu erkekler gerçekten!
Senin sevgilinin tanımadığın 3 kızın profiline bakmasını çok büyütme, tamam hoş değil, ben de olsam kızarım ama olmuş bakmış merak etmiş işte,
Ama sorun ne biliyor musun?
Ucuz yalanlar kullanması, çok açık ki YALAN...
Komutanı senin de dediğin gibi niye o isimleri özellikle aratsın ki? Adam nerden bilsin???
Tanımıyorum demiş yalan..
Erkek gibi ifade edemiyorlar ya dürüst dürüst açıklayamıyorlar çok sinir oluyorum!
Bence kızlara bakmış olmasındansa yalan söylemesi daha kötü
Geçen bir konu vardı böyle, kız yine senin yaptığın gibi o dökümden eşinin her gün eski sevgilisinin profiline iki kere girdini yakalıyor.
Sonra adam da itiraf edip, iş yerinde canım sıkılıyor can sıkıntısından yaptım diyor....
Bugün bir arkadaş, 5 gün sonra doğuracakken eşinin kendini aldattığını cep mesajlarından yakalıyor, adam arkadaşlarla iddaya girdik diyor, eşlerimizi deneyecektik....
Cinnetlik bu erkekler gerçekten!
Senin sevgilinin tanımadığın 3 kızın profiline bakmasını çok büyütme, tamam hoş değil, ben de olsam kızarım ama olmuş bakmış merak etmiş işte,
Ama sorun ne biliyor musun?
Ucuz yalanlar kullanması, çok açık ki YALAN...
Komutanı senin de dediğin gibi niye o isimleri özellikle aratsın ki? Adam nerden bilsin???
Tanımıyorum demiş yalan..
Erkek gibi ifade edemiyorlar ya dürüst dürüst açıklayamıyorlar çok sinir oluyorum!
Bence kızlara bakmış olmasındansa yalan söylemesi daha kötü
Hanımlar ne kadar sabırsızsınız yahu...
Hemen gördüğünüz bir şeyi nişanlınıza ya da eşinize söylüyorsunuz. Onlar da bahane bulup sıyrılıyorlar işin içinden. Biraz sabredin takip edin. Aynı ismi tekrar aratırsa şüphelenin sorun ama bir kere arattıysa belki başka bir arkadaşına göstermek için arattı başka bir şey takıldı aklına onun için arattı:44:
Mesela ben sizin bu yazdığınızdan sonra eşim kimleri aratmış diye baktım. Bir kızı aratmış ama hemen sen neden bunu arattın demedim. Takipteyim bakalım bir daha aratacak mı?
Canımm bende öyle yapmayı düşünüyordum ama yapım değill gece uyku uyuyamam yani daha cok kafaya takarım.. hele evli olsam dahada belli olurdu. zaten facede gördükten 2 dk sonra telefon çaldı o arıyor.. ee canım cicim demeyince sesimdende anladı durgunsun birşeymi var dedi. anlattım mecburenn ama anlatmadan bugün nete girmedin dedim öğlen baktım ama yoktun dedi.. sonrada tel. komutanda oldu..
Katılıyorum.. açık açık desene arattım yalana ne gerek varr.. hadi yalan söyleyeceksin desene telefon kendisi tahmin yaptı yazdı yanlıslıkla tıkladım falan de.. önce öğle saatlerinde face baktım deyip sonrada tel. komutandaydı.. gercekten cinnetlikkler.. ve sırf bu konu yüzünden soğudum ondan sanki haksız olan benmişim gibi bağırdı çağırdı tel. kapattı yine aradı vs. en son yine yarım kaldı konusma aramadı.. aramasında konuşasım yok!
Hanımlar ne kadar sabırsızsınız yahu...
Hemen gördüğünüz bir şeyi nişanlınıza ya da eşinize söylüyorsunuz. Onlar da bahane bulup sıyrılıyorlar işin içinden. Biraz sabredin takip edin. Aynı ismi tekrar aratırsa şüphelenin sorun ama bir kere arattıysa belki başka bir arkadaşına göstermek için arattı başka bir şey takıldı aklına onun için arattı:44:
Mesela ben sizin bu yazdığınızdan sonra eşim kimleri aratmış diye baktım. Bir kızı aratmış ama hemen sen neden bunu arattın demedim. Takipteyim bakalım bir daha aratacak mı?
Senden korkulur
Bende takip ederdim sanırım.İknciye görürsem tillahi vurdururum kellesini
yaa bu konuları bugün görünce aklıma şu video geldi..
CEM YILMAZ Erkekler Yalancıdır | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
Yok yahu... Benden korkulmazmış ben de dayanamadım söyledim
Allah iyiliğini versin :13:
Ee neden aratmış seninki
Hatrlamyomus geçmiş zamanmis ben de yedim
peki arattığı ya benimki gibi eski kız arkadaşıysa... aman Allahım!!!!! napcam ben şimdi????
Yeme ama yemiş gibi yap
Eğer şifresini biliyorsan giriş yap profilde sağda hareketler dökümü var ona tıkla yine sağda gönderiler ve uygulamalar var onu tümü yapıyorsun görüyorsun. inşallah sende kötü şeyler görmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?