Nişanlımın facebook'ta arattığı isimler..

şifrelern karşı tarafa verilmesi gercekten bu tür kavgalara mahal verebiliyor. ben de arama motoru var ya facede ordan bi harf yazıyodum bir sürü kız ismi çıkıyodu. başka bi harf yazsam ondan da çıkıyodu. erkeklerin gözüne engel koyamazsın ki. ben bile tanımadığım çok kişiye bakarım faysten kız olsun erkek olsun. değmez kavgalara. ha bu arada iyi didikleyip bulmuşsun vallahi bravo sana :)

Geçen bir konu vardı böyle, kız yine senin yaptığın gibi o dökümden eşinin her gün eski sevgilisinin profiline iki kere girdini yakalıyor.
Sonra adam da itiraf edip, iş yerinde canım sıkılıyor can sıkıntısından yaptım diyor....

Bugün bir arkadaş, 5 gün sonra doğuracakken eşinin kendini aldattığını cep mesajlarından yakalıyor, adam arkadaşlarla iddaya girdik diyor, eşlerimizi deneyecektik....

Cinnetlik bu erkekler gerçekten!

Senin sevgilinin tanımadığın 3 kızın profiline bakmasını çok büyütme, tamam hoş değil, ben de olsam kızarım ama olmuş bakmış merak etmiş işte,
Ama sorun ne biliyor musun?
Ucuz yalanlar kullanması, çok açık ki YALAN...
Komutanı senin de dediğin gibi niye o isimleri özellikle aratsın ki? Adam nerden bilsin???

Tanımıyorum demiş yalan..
Erkek gibi ifade edemiyorlar ya dürüst dürüst açıklayamıyorlar çok sinir oluyorum!

Bence kızlara bakmış olmasındansa yalan söylemesi daha kötü

Hanımlar ne kadar sabırsızsınız yahu...

Hemen gördüğünüz bir şeyi nişanlınıza ya da eşinize söylüyorsunuz. Onlar da bahane bulup sıyrılıyorlar işin içinden. Biraz sabredin takip edin. Aynı ismi tekrar aratırsa şüphelenin sorun ama bir kere arattıysa belki başka bir arkadaşına göstermek için arattı başka bir şey takıldı aklına onun için arattı:44:

Mesela ben sizin bu yazdığınızdan sonra eşim kimleri aratmış diye baktım. Bir kızı aratmış ama hemen sen neden bunu arattın demedim. Takipteyim bakalım bir daha aratacak mı?

Katılıyorum.. açık açık desene arattım yalana ne gerek varr.. hadi yalan söyleyeceksin desene telefon kendisi tahmin yaptı yazdı yanlıslıkla tıkladım falan de.. önce öğle saatlerinde face baktım deyip sonrada tel. komutandaydı.. gercekten cinnetlikkler.. ve sırf bu konu yüzünden soğudum ondan sanki haksız olan benmişim gibi bağırdı çağırdı tel. kapattı yine aradı vs. en son yine yarım kaldı konusma aramadı.. aramasında konuşasım yok!

yaa bu konuları bugün görünce aklıma şu video geldi..
CEM YILMAZ Erkekler Yalancıdır | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş

Canımm bende öyle yapmayı düşünüyordum ama yapım değill gece uyku uyuyamam yani daha cok kafaya takarım.. hele evli olsam dahada belli olurdu. zaten facede gördükten 2 dk sonra telefon çaldı o arıyor.. ee canım cicim demeyince sesimdende anladı durgunsun birşeymi var dedi. anlattım mecburenn ama anlatmadan bugün nete girmedin dedim öğlen baktım ama yoktun dedi.. sonrada tel. komutanda oldu..

Canım sana dedim ama kendim de aynısını yaptım :) Haklısın insanın içi içini yiyor. Eşime ben de sordum az önce. Hatırlamıyormuş. Hiç ihtimal vermedim , tartıştık arkadaş üste çıktı. Geçmiş zaman hatırlamıyorum falan diye. Yok ben sana hak veriyorum iki dakika önce sabredin diyen ben bile dayanamadım çok normal

Bir de şu üste çıkmak için bağırmaları yok mu... Bir insan kayınvalidemin evindeyken, gecenin 10 unda bir kız ismi aratır ve bunu hatırlamaz mı. O kızı tanıdığını ve o kızın iyi bir kız olmadığını da biliyorum ben. Eski iş arkadaşı. Eski iş yerinde kim varsa yatmış o kızla zaten. O kızı gecenin bir vakti aratıyor beyimiz hatırlamıyor. Doğruyu söyle kızmıcam diyince de bana kızıyor... Ah bu erkek milleti...

Bu erkeklerin suç bastırma yöntemi, aldatılan kadınların ( yanlış anlama aldatıldın diye bişe yok zaten) eşleri direk bağırıp çağırma sinirlenme olayına giriyorlarmış.
Evet açık açık dememesi enteresan, bazen erkekler korkularından ortada birşeey yokken de saklamayı tercih ediyorlar, senin ki de o durum sanıyorum.

Boşver sakinleşsin sonra yine konuşursunuz. Bence altında kötü birşey yok. Ama işte niye saklıyorsun...

Senden korkulur
Bende takip ederdim sanırım.İknciye görürsem tillahi vurdururum kellesini

Yeme ama yemiş gibi yap

Valla yemiş gibi de yapmadım. Doğruyu söylersen hiç olmamış kabul etcem dedim. Özledin mi, hoşlanıyor musun, beğeniyor musun, aranızda bir şey mi geçti ne olursa olsun dogruyu söyle affedicem seni dedim. Güldü bi kaç kere ben ciddiyetimi bozmayıp üsteleyince vallaha hatırlamıyorum, üstünden kaç gün geçmiş, hem tavırlarından hiç hoşlanmadım, bende kabahatki olan biten ne varsa sana anlattim diye delirdi, benim feysime bakmak istedi... Yani çok güzel üste çıktı, şu an bilgisayarda oyun oynuyor. Bende ben yatıyorum deyip geçtim yatakodasına

ya bence soruş stiliniz yanlış olmuş kızlar :)
adamın direk bakması = o kızdan hoşlanıyor olarak sormuşsunuz dolayısıyla kabul etmezler.
erkeklerin mantığı aynı yatakta bile yakalansan sonuna kadar inkar ettir :)
hani daha yumuşatılarak sorulsa "aşkım faceten Xe bakmışsın merak ettin galiba?" diye savunmaya geçmelerine fırsat verilmeyebilirdi.
bu arada takip önemli bişey inanmayan benim son açtığım konuya bakabilir :)

canım ben acıkcası ,komutan arattı yalanına hiç inanmadım :/

cok sacma cunku .keske canım nasıl ogrendıgını soylemeseydın

adam sımdı onlem alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…