- Konu Sahibi SaviorAngel
-
Eğer şifresini biliyorsan giriş yap profilde sağda hareketler dökümü var ona tıkla yine sağda gönderiler ve uygulamalar var onu tümü yapıyorsun görüyorsun. inşallah sende kötü şeyler görmezsin
kızlar kaç ay öncesine kadar kimi arattırdığını görebiliyorsunuz bende burdan öğrendim ama neyse temiz çıktı
eğer anlatılmadıysa anlatabilirim burda nasıl yapıldığını
Eğer şifresini biliyorsan giriş yap profilde sağda hareketler dökümü var ona tıkla yine sağda gönderiler ve uygulamalar var onu tümü yapıyorsun görüyorsun. inşallah sende kötü şeyler görmezsin
google geçmişten bakıyorsun değil mi
şimdi yine konustuk adamın mesaj paketi yokmuş o yüzden telefonu istiyormuş.. daha öncedende aldıgını biliyordum hatta çağrı yada mesaj atma komutanda diyordu.. benim hicbir alakam yokk diyor burdan gelmek nasip olmasın seni görmek nasip olmasın falan büyük yeminler ediyor ki benim üstüme yemin etmez yalan yere.. şifreleri otomatikti kaldırmış onu birde face hesabını dondurmuş.. aratsam söylerimm böyle birşey için neden yalan söyleyim diyor. yapsam kendime baska isimde facebook açarım yaparımm yada sana şifre vermem diyor. komutanda kardeşine karısına falan bakmıştır kaç yaşında adam çapkınlık yapmaz diyor.. hatta inanmazsan senle konusturayım komutanı dedi.. inandımm tamam dedim..
valla ben bile inandım ki paranoyak bi insanım normalde :)
listesinde olmamaları o kızların erkekleri de aratmış olması ve senin tepkinden sonra face i kapatması da inanma sebeplerim:)
hadi için rahatlasın artık :)
şimdi yine konustuk adamın mesaj paketi yokmuş o yüzden telefonu istiyormuş.. daha öncedende aldıgını biliyordum hatta çağrı yada mesaj atma komutanda diyordu.. benim hicbir alakam yokk diyor burdan gelmek nasip olmasın seni görmek nasip olmasın falan büyük yeminler ediyor ki benim üstüme yemin etmez yalan yere.. şifreleri otomatikti kaldırmış onu birde face hesabını dondurmuş.. aratsam söylerimm böyle birşey için neden yalan söyleyim diyor. yapsam kendime baska isimde facebook açarım yaparımm yada sana şifre vermem diyor. komutanda kardeşine karısına falan bakmıştır kaç yaşında adam çapkınlık yapmaz diyor.. hatta inanmazsan senle konusturayım komutanı dedi.. inandımm tamam dedim..
evet girme saatine baktım öğlen girmiş. ve ben bu konuyu acmadan önce bugün öğlen nete girdim ama acık değildin dedi.. sonra ben konuyu actım isimleri söyledim tanımıyorum oldu.. sonra komutan girmiş oldu. komutan girse neden ilk bas kendi ismini soyismini aratsın.. sonra neden beni aratsın
tel.den facebook uygulamasını bile silmiş istemiyorum face falan diyor :) akşamda bölük pörçük uyudum rüyamda psikoloğa gittim bu konuyu anlattımm.. vay adi nasıl yapmış bunu sana diyorbir ilaç vereceğim geçecek şimdi hepsi kızım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?