• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın facebook'ta arattığı isimler..

Kesin nişanı atmalısınız..

Hem 3 erkek hem 3 kız aratmış sizle beraber :30: Hakikaten çok ciddi bi sorunmuş :1:

Son düzenleme:
diyelim ben nişanlıyım facebookta dikkatimi çeken bi kaç erkeğin fotoğrafına baktım yada arattım (zaten facebookta aratma diye bi şey yok) bundan ne anlam çıkar ki sevmesem nişanlanmazdım zaten bırakırdım hemen... boşuna tartışma çıkarmışsın bence nişanlının alakası bile olmayabilir hadi mesajını yakalasan neysede oda yok:)))

kızlar kaç ay öncesine kadar kimi arattırdığını görebiliyorsunuz bende burdan öğrendim ama neyse temiz çıktı :52:
eğer anlatılmadıysa anlatabilirim burda nasıl yapıldığını

tamam kontrol etmişsiniz..bari büyütmeyin böyle şeyleri..
kimse kim bende yaptım aynısını..eşimin face'nde engelli listesine baktım ve 2 tane kız engelliydi..
sordum mu? hayır tabiki..kimse kim şuan benmle evli ve beni seviyor..yok daha ötesi
baktıkları eski kız ark olsa bile..ne olacak? merak eder bakar insan
fazla kurcalamayın ilişkinize zarar olur..
diyelim ki bişeyleri öğrendiniz ne yapacaksınız? nişanı atıp görüşmeyecekmisiniz?
bunu yapamayacaksınz hiç kurcalamayın..

şimdi yine konustuk adamın mesaj paketi yokmuş o yüzden telefonu istiyormuş.. daha öncedende aldıgını biliyordum hatta çağrı yada mesaj atma komutanda diyordu.. benim hicbir alakam yokk diyor burdan gelmek nasip olmasın seni görmek nasip olmasın falan büyük yeminler ediyor ki benim üstüme yemin etmez yalan yere.. şifreleri otomatikti kaldırmış onu birde face hesabını dondurmuş.. aratsam söylerimm böyle birşey için neden yalan söyleyim diyor. yapsam kendime baska isimde facebook açarım yaparımm yada sana şifre vermem diyor. komutanda kardeşine karısına falan bakmıştır kaç yaşında adam çapkınlık yapmaz diyor.. hatta inanmazsan senle konusturayım komutanı dedi.. inandımm tamam dedim..

Eğer şifresini biliyorsan giriş yap profilde sağda hareketler dökümü var ona tıkla yine sağda gönderiler ve uygulamalar var onu tümü yapıyorsun görüyorsun. inşallah sende kötü şeyler görmezsin :(

valla pekbi gözü açık zekiymişsin haaa ben net kurdu olduğum halde bilmiodum :27: şaka bi yana face vs şeyleri dert etme sanal ortam farkında olmadan başkalarıda girebilir gerçekten önüne bak yani bu tip şeyleri kafaya takıp üzme canını:31:

şimdi yine konustuk adamın mesaj paketi yokmuş o yüzden telefonu istiyormuş.. daha öncedende aldıgını biliyordum hatta çağrı yada mesaj atma komutanda diyordu.. benim hicbir alakam yokk diyor burdan gelmek nasip olmasın seni görmek nasip olmasın falan büyük yeminler ediyor ki benim üstüme yemin etmez yalan yere.. şifreleri otomatikti kaldırmış onu birde face hesabını dondurmuş.. aratsam söylerimm böyle birşey için neden yalan söyleyim diyor. yapsam kendime baska isimde facebook açarım yaparımm yada sana şifre vermem diyor. komutanda kardeşine karısına falan bakmıştır kaç yaşında adam çapkınlık yapmaz diyor.. hatta inanmazsan senle konusturayım komutanı dedi.. inandımm tamam dedim..

valla ben bile inandım ki paranoyak bi insanım normalde :)
listesinde olmamaları o kızların erkekleri de aratmış olması ve senin tepkinden sonra face i kapatması da inanma sebeplerim:)
hadi için rahatlasın artık :)

valla ben bile inandım ki paranoyak bi insanım normalde :)
listesinde olmamaları o kızların erkekleri de aratmış olması ve senin tepkinden sonra face i kapatması da inanma sebeplerim:)
hadi için rahatlasın artık :)

tel.den facebook uygulamasını bile silmiş istemiyorum face falan diyor :) akşamda bölük pörçük uyudum rüyamda psikoloğa gittim bu konuyu anlattımm.. vay adi nasıl yapmış bunu sana diyor :27: bir ilaç vereceğim geçecek şimdi hepsi kızım diyor:52:

HADI GOZUN AYDIN :kkk:

evet girme saatine baktım öğlen girmiş. ve ben bu konuyu acmadan önce bugün öğlen nete girdim ama acık değildin dedi.. sonra ben konuyu actım isimleri söyledim tanımıyorum oldu.. sonra komutan girmiş oldu. komutan girse neden ilk bas kendi ismini soyismini aratsın.. sonra neden beni aratsın

.....iyice anla dinle bakalım hemen hukum verme

Son düzenleme:
tel.den facebook uygulamasını bile silmiş istemiyorum face falan diyor :) akşamda bölük pörçük uyudum rüyamda psikoloğa gittim bu konuyu anlattımm.. vay adi nasıl yapmış bunu sana diyor :27: bir ilaç vereceğim geçecek şimdi hepsi kızım diyor:52:

:52::52::52::52::52: ooooo acayip tırsmış varyaaa hadi hayırlısı olsun :)

.....iyice anla dinle bakalım hemen hukum verme

anlattıklarını yazdım.. nasıl hüküm vermeyim canım anlamadım. :S

Son düzenleme:
bence böyle şeylere çok takılmaa takıldıgın sürece problem olucak. ne var sanki gidip konuşmuşmu bakmış ne bilim resimlerini mrk etmiştir yada eski hoşlandgı begendigi insnlrdr bakabilir el durmuyoki sanki bz bakmıyomuyuz bakıyorz şuan snn hayatında seni seviyor eger konuşma gibi bi hatası olursa başka şeylere başvurursun ama bunlar basit şeyler .

Aman canim ya dert etme okadar boyle seyleri, hic aklimda yokken benimde icime kurt dusurdun baktim normalde hic anlamam boyle seylerden :) Tamam tanimadigim bi kac isim gordum bende ama nebileyim hersey olabilir oyuzden ben pek takili kalmadim, sende oyle yap guveniosan nisanlina icini ferah tut, bole arastirmalarada girme derim fazla arastirmakda zarar :)

Back
X