- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
-
facebookta arattığı isimlere nasıl baktın canım bize de öğretirmisn
Takılma canım benim belki daha önce olmuştur aratmış derken şu facebook da ara kısmında çıkan isimleri diyorsun değil mi:26:.Bende de alakasız isimler var hemde aratmadım tanımam etmem yine var.
Gerçekten bilmiyordur.Hiç bu kadar üzülecek bir şey yok.
Facebook'ta isim aratma nasıl oluyor canım ya belki yanlış bilgilendirmedir ben böyle bişey yok diye biliyorum ama varsa da yani belki de sevgilin doğru söylüyordur.
Ayrıca şu fcae için birbirinizi yemeyin bu face de ya şifre olayların girmeyin didiklemeyin yani ne yapmış ne etmiş cidden ilişkide sorunlar çıkartıyor sizde de pürüz çıkmış mesela yani kırıyorsunuz birbirinizi bir face yüzünden yanlış mıyım ?
Benimkinde neden saçma isimler yok zeynomüzülmemek elde değil..
Doğru bizimde hesabımız donuktu ama askere gidince arkdaşları eklemek icin actı bende actım.. sonuc bu.. şimdide hesabını dondurmuş yine
evet girme saatine baktım öğlen girmiş. ve ben bu konuyu acmadan önce bugün öğlen nete girdim ama acık değildin dedi.. sonra ben konuyu actım isimleri söyledim tanımıyorum oldu.. sonra komutan girmiş oldu. komutan girse neden ilk bas kendi ismini soyismini aratsın.. sonra neden beni aratsın
Belkı dogrudur askerde nerden fırsat bulacakta facaye gırecek
sen bunları sorunca hemen mı? Cvp verdı yoksa duraklayıp kekeleyerek mı? Cvp verdı bunlar onemlı
evet girme saatine baktım öğlen girmiş. ve ben bu konuyu acmadan önce bugün öğlen nete girdim ama acık değildin dedi.. sonra ben konuyu actım isimleri söyledim tanımıyorum oldu.. sonra komutan girmiş oldu. komutan girse neden ilk bas kendi ismini soyismini aratsın.. sonra neden beni aratsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?