Sizinle bi ilgisi yok onun karaktersizliği.selam kızlar, bugun cok talihsiz bir olay yasadim ve bunu hepinize danismak istedim. ben 8aylik nisanliyim mayis ayında da dugunumuz olcakti, hatta bu aksam yeni ev tutcaktik esyalari yerlestirmek icin dusunun.
Bugun nisanlimin evine oturmaya gittim kahvalti yaptik cok guzel saatlerce sohbet ettik basbasa, sonrasinda onun telefonundan anneme mesaj atmak icin mesajlar kismina girdim bir de ne goruyim. bu hafta icinde bi mesaj gitmis ona bi arkadaslik sitesine uye olmus kullanici adi ve sifresi yaziyo bilgi olarak. hemen uygulamayi indirdim orda yazan kullanici adini ve sifreyi de girdim. bi baktim bi suru kizdan mesajlar tam okuyamadim bile beynimden kaynar sular döküldü. baktim profili gercekten var yas 29 kullanici adi onun lakabı hatta. hemen telefonunu yere attim bunu ailene acikla dedım evlerini terkederken ailesi seferber oldu gitme kizim otur konusalim diye ama asla kimseyi duymadim terkettim orayi evime geldim. bi saat sonra bizim daireye kapi onune baktim kendi telefonunu paramparca etmis ve birakmis umrumda dahi olmadi aksam bana yemek gondermis almak zorunda kaldim kuryeden sonra yanina geldi bi saat once " yok ben sana kizdigim zaman acmistim onu yok eski sevgilin sana mesaj gonderince kizmistim falan" bahaneler. ama o karıştırdığı konu aylar oncesinde eski svgilimin kiz arkadasima mesaj atmasi ve benimde bunu nisanlima anlatmak zorunda kalmam zaten adam mutluluk dilemis benim icin onemli bi mesaj degildi. lakin beni bahane gosteriyo az once de facesini kapattim fotolarimiz var boy boy. bana yazdi neden kapattin diye bitti artik biraz toparlaniyim ailemle konuscam dedim. bana hala dunyami mutlulugumu aldin benden hoscakal falan yazdi. sizce ne yapmalıyım kizlar?
bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir? yardim edin ne yapmaliyim
inanin ne dusuncegimi bilmiyorum neden nisanli bi adam oraya üye olur bunu aklim almıyo ve bunu kendi aileme nasil anlatcagimi bile bilmiyorum. kendisinin yazdiklarini okuyamadim ama bir suru kizdan slm mesajlari geldigine gore mutlaka konusmalari da olduSizinle bi ilgisi yok onun karaktersizliği.
Sorulacak bişey kalmamış ki baya aldatmış sizi.
Yasanir cunku iliski,sizin guzelliginizle ya da karsinizdakini mutlu etmek icin gereken her seyi yapmanızla yürüyecek bir kurum degil .bir de gercekten cok hos bi bayan oldugumu söylemeliyim ki nisanlimda bunu cok iyi biliyo gayet onu mutlu etmem gereken her seyi yapiyorum her zaman bir gun bile onu huzursuz etmemisimdir pek, ama nasil bu hafta icinde bi arkadaslik sitesine kayit olup kizlardan bir suru mesajlasma olaylari yasanir?
evden cikarken hatta annesi kapiya cikti ne oldu kizim gitme kizlarla mesajlasmis dedim o anlatsin size bana dedi ki bunun icin mi????Sen dogru yoldasın iyiki gordun ya evlendikten sonra gorseydin adamin gercek yuzu bu en ufak bir seyde baska kizlarami kosacak? En dogrusu ayrilmak o supe bir kez icine dussun birdaha eskisi gibi olmuyor hicbirsey soyledikleri hep bahane ve acitasyon.
tabiki o yuzden demedim sadece kendime bakip suc ariyorum inanir mısınızYasanir cunku iliski,sizin guzelliginizle ya da karsinizdakini mutlu etmek icin gereken her seyi yapmanızla yürüyecek bir kurum degil .
Bence önce bu bakış açınızı degistirin.
Cunku o zaman siz suclu olacaksiniz ve nisanlinizi affedebileceksiniz . Aci ceken insan ruhunun bir savunmasi bu .tabiki o yuzden demedim sadece kendime bakip suc ariyorum inanir mısınız
iyiki sifreyi ve kullanici adini telefonuna yollamis bi tane uygulama play store uzerinden arkadaslik ve sohbet uygulamasi. eger maile yollasa ben gormezdimBir şey sorucam ama cidden merak ettim hangi arkadaşlık sitesi tel nosuna mesaj yollar ki?
Emaile gelmez mi?
Bunu geçtikten sonra güzel olmanın ve onu mutlu edebılecegınızı dusundugunuz şeyleri yapmanın kişinin aldatmasıyla zerre alakası yok...
bir sürü güzel kadın aldatıldı...
Bu tamamen karşıdaki kişinin ket vuramadığı ama etik de olmayan davranışları yapmak istemesinden kaynaklanmadır...
Buna da karakterin belli kısmı diyoruz...
bu bariz aldatmadır
onun ailesi nerden biliyor ya söyledinizbunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
Al birini vur ötekine yani. Oğluşu istediği kızla konuşabilir yani sıkıntı yokevden cikarken hatta annesi kapiya cikti ne oldu kizim gitme kizlarla mesajlasmis dedim o anlatsin size bana dedi ki bunun icin mi????
ablalari var ve biraz yakin oldugumuz icin iletisim olarak paylasmistimonun ailesi nerden biliyor ya söylediniz
mi ki
Beraber olmanız evlenmeniz için bir şart değil, zaten bunu yüzünüze vuracak kadar pislik bir adamsa kendinizden böyle bir adam için harcadığınız zamana acıyın ve özür dileyin. Ailenize diyeceksiniz ki bu başka insanlarla görüşüyor. Ben istemiyorum. Ailenizden izin alır gibi konuşmayın. Bu iş bitti. Kesinlikle bir daha bu adamla ve ailesi ile görüşmeyeceğiz. Benim için bitti dersiniz. Ama bu tarz insanlar çok yapışkan, yüzsüz olurlar. Çok ama çok sert durun. Oldu bittiyse getirmeye, sürekli özür dilemeye çalışırlar. Çünkü düğün olsun, siz ve aileniz onlara göre bir kriter. Safsınız bunu anlamamışsınız, bunlar size rol yapmıştır. İlgili vs görünmek için. Evliliğe zorlamak için ikna edip sizinle beraber olmuş bile olabilir. Ailesinin bunu neden bildiğini merak ettim??bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
bunu kendi aileme nasil aciklamaliyim ve bunu yargilamanizi istemem biz beraber olduk onun ailesi biliyo ama benim ailem tabiki bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?