Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 aydır sevgiliydik. aileme görüştüğüm kişiyi söyledim. Ailem kesinlikle karşıydı. Beni ikna etmek için aile büyüklerini bile araya koydu ailem. Ama ben sevgimden de sevgilimden vazgeçmedim.bu defa nişanlımın annesi karşı çıktı. Nişanlım ve annesi konuşmuyor. kayınbabam bize geldi bu olaylardan sonra. ben bunların olacağını bu kadının bu işi sonuna kadar götüremeyeceğini biliyordum dedi kayınbabam. ama bundan sonra muhattabınız benim dedi.. kadın hayatımızdan çıktığından beri normal bir nişanlılık süreci yaşamaya başladık. yüzünü şeytan görsün.
Ancak yarısını okuyabildim. Müstakbel kvalidenin iş yerini arayıp senin ona "oğlunu 10 sene bekledim.." cümlenin sonuna kadar. Sen neyin pazarlığını yapıyorsun ki kadınla telefonda? Daha yüz yüze gelmediğin insanla neyin kavgası. Olması gereken asla laf dalaşına girmeden telefonu kapatmandı.
Vay be bi solukta okudum gerçekten cadı kelimesi bile az gelir. Bence ileriyi düşünüp canini sıkma nişanlin gorusurse görüşür sen bir daha hicbir şekilde onlarla görüşmek istemedigini şimdiden belirt.
OFF gözüm rahatsız ve soluksuz okudum Allah sabır versin öncelikle Herşeyinize kadar bu kadar didiklemesi yanlış Ama dediğin gibi onlar ana oğul kopmazlar onu unut Siz mesafeli olduktan sonra gerisi boş Başında ne olursanız sonuda öyle olur
her iki tarafta da hata var. siz de çok fazla yüz göz olmuşsunuz. karşınızdaki normal bi insan değil, araya mesafe koymanız gerekirdi. hele ilk başta anlattığınız telefon konuşması çok çirkin. evlencem diye tutturmanız filan. benim bu konuda muhatabım x'tir deyip geçmeniz lazımdı.
Sonuna kadar okudum. Vışşşş gözüm na beele kaldı Gözlerim kanıyoğğr. Bi de burda okuduğumuz kaynanalara kıyasla iyiymiş gene seninki. Aman boşver geçti gitti diye düşün nişanlın da arkanda. Gayet de güzel olmuş bağların kopması. Tebrikler.
Ayy allah islah etsin o kaynanayi. Nişanli çiftin mesajlarini okumak ne demek ya. Tam bir cadı ve cok saygısız biri. Allahtan kayinbabaniz iyi bir adammis da kurtarmis yine olayi.
Çok kötü şeyler yaşamışsın gerçekten. Keşke baştan daha sıkı tutsaydın. Sen alttan aldıkça kadın tepene çıkmış. Ama üzülme, bak ne güzel kayınpederin el koymuş duruma. En azından kayınpeder açısından şanslısın. Nişanlın evlendikten sonra görüşmek isterse görüşür. Sen de canın isterse bayramdan bayrama gidersin.
Biz nişanlımla Kasım 2015ten beri nişanlıyız, 10 yıldır da sevgiliydik. Yaklaşık on senedir sevgiliydik. Benim ailem nişanlımın anne babası ayrı diye, yaşam tarzlarımız çok farklı diye, kültürlerimiz çok farklı diye başta evlenmemize karşı çıktı. 2 kaynanan 2 kayınbaban olacak, hi,ç kimse arkanızda durmayacak dediler. Ben daha ilişkimi aileme anlatmadan önce sevgilimle ağabeyinin evine gittik, birlikte yemek yerken ne zaman nişan düğün diye sordular. sonra ne kadar masraf olur nişanda düğünde bunlar konuşuldu. Bu da bir şekilde kayınvalidemin kulağına gitmiş. İş yerimdeyken 6-7 defa beni aramış cevapsız aramalarını gördüm. Aradım hayırdır beni aramışsınız bu kadar diye. benden habersiz evlilik planları yapıyormuşsunuz dedi. oğlun daha yeni askerden geldi evlenemez önce çalışıp bir ev alacak sonra iki sene sonra evlendiririz sizi dedi. Ben de daha yeni askerden gelmiş 26-27 yaşında bir insan ev alamaz dedi. Ben senin oğlunu 10 sene bekledim 10 sene daha çalışıp ev almasını bekleyemem dedim. Bana da hergün ailem aracılığıyla talip geliyor birisine hayır diyorum ikisine hayır diyorum ama ailem de ısrarcı davranıyor birisi mi var diye soruyor dedim. oğluma ben kredi çektirecem eve sokacam dedi. Ben de peşinat olmadan bankalar ev kredisi vermezler dedim. Hem verdiler diyelim evin taksidini mi ödeyecek bu çocuk düğün mü yapacak dedim. Üniversiteyi bitirdikten sonra askerlikte bitince evlenmek isteyeceğimizi biliyordunuz dedim.Benim yaşım olmuş 26 ben ne zaman evleneceğim ne zaman çocuk büyüteceğim dedim. Bizim on yıldır sevgili olduğumuzu biliyordunuz bunun hazırlığını önceden yapacaktınız, bu çocuğun askerden dönüp işe başladığında evlenmek isteyeceğini biliyordunuz dedim. daha sonra da aileme konuyu açtım. Görüştüğüm kişiyi söyledim. Günlerce evde terör esti. Ailem kesinlikle karşıydı. Beni ikna etmek için aile büyüklerini bile araya koydu ailem. Ama ben sevgimden de sevgilimden de eminim dedim ve vazgeçmedim sevdiğimden. Nişanlımın annesi ablası teyzesi bize kız görmeye geldiler. Annem çok gergindi ve hala istemiyordu. Yine de en güzel şekilde ağırladı. Okullar kapanmak üzereydi ve kaynanam 3 ay tatilinde memlekete gideceği için nişanı hemen yapmak istedi. Ailem de okullar açılınca yapılsın nişan dedi. Kızı verecez kimse gelip gitmeyecek 3 ay olmaz öyle şey dedi. Ama aslında değişen birşey olmadı. kayınvalidem gelip gitmedi aramadı sormadı. Ben her aradığımda birşey mi diyecektin diye sorardı. Sanki kimse onu öylesine arayamaz illa ki birşey denmeli. İnsan onunla ne konuşacağını da şaşırıyor öyle dedikçe. Her neyse 3 ay tatili bitti okul açıldı bu defa da kızın annesi beni arasın ben memleketten geldim onun araması gerek diye tribe girdi birkaç hafta da bu yüzden nişanımız gecikti. Sonra en sonunda oğluyla yaptığı soluksuz kavgalardan sonra annemi aradı. Gün belirlendi. İstemeye babası ve akrabaları geldi nişana da annesi ve akrabaları geldi. Abisi ve ablasının tüm isteme nişan ve düğünlerini babası yaptığı için görümcem nişanlıma annemim gözünde kalması bunu da o yapsın demiş. Nişan günü bile kaynananın suratı beş karıştı. Gitmiş balkonda oturuyormuş annem gidip neden burda oturuyorsunuz demiş. velhasıl nişan kesildi bir hafta sonra annem kayınvalidemi kızı oğlu gelini ve damadıyla yemeğe çağırdı. çeşit çeşit yemekler yaptı. çok güzel ağırladık. iki hafta sonra da onlar bizi yemek yemeye dışarda bir restoranta götürdler. 5 aydır nişanlıyım Allaha şükür daha kayınvalidemin bir çorbasını bile içmedim. ne arar ne sorardı ne yemeğe davet ederdi ne biir hediye alırdı. Nişan alışverişinin hepsini nişanlıma ödetti. altınları ona aldırttı. Ben şunu da alacak mıyız diye sorduğumda da sana evde neler alacağını söylemiş göndermişer herhalde demişti densiz kadın. Annem kayınvalidemi aramış bir gün kadın açmamış ve de anneme dönüş yapmamış. günlerce nişanlımla evin içinde kavga ettiler bu yüzden.bu süre zarfında nişanlım da işten çıkartılmıştı. kadın masrafa girmekten korkuyordu galiba. bozmaya mı çalışıyordu nedir? Sen kaynananı bizden çok seviyorsun onlara tapıyorsun diyormuş nişanlıma. Görümcem de gelip annesini gazlıyormuş sürekli. aradan uzun bir süre geçti annemi aradı kadın, hastaydım arayamadım Allah belamı versin bilerek aramadıysam demiş. annem de sivri bir dille yaptığının yanlış olduğunu, oğlan annesi gibi davranmadığını dile getirmiş. beni aramak sormak zorunda değilsiniz ama sizin gelininiz bu evde yaşıyor demiş dünürüne annem. bunun için de günlerce nişanlımın başının etini yedi kadın. Aradan zaman geçti biz birgün nikah başvurusuna gidecektik nişanlım cüzdanını bulamıyordu. Nişanlımla mesajlaşıyorduk, ben de acaba annen mi sakladı dedim. Kadın gizli gizli mesajlarımızı okumuş nişanlımın şifreli telefonundan. Bir de elim değdi birden açıldı diyor. Beni aradı ben herşeyi biliyorum senin benim hakkımda dediklerini biliyorum 600 küsür tane mesajını okudum senin dedi ve cümle cümle tekrarladı yazdıklarımı. Ben de durumu nişanlıma anlattım o bile benden duydu olayı. Günlerce kendime gelemedim. Ne yüzünü görmek ne sesini duymak istemiyordum kadının. Ama benden dolayı bozulmasın bu iş dedim. Kurabiye yaptım evine gittim. Gönlü olsun dedim. kendimi suçladım günlerce, ben nasıl bir insanım dedim. Aradan zaman geçti. kadın ne arıyor ne soruyordu. Nişanlıydım ama eşim olacak kişinin ailesinden arayan soran bir Allahın kulu yoktu. Ailem bunu sürekli yüzüme vuruyordu. Biz sana demiştik diyorlardı. Ne annesi var ne babası var diyorlardı. Nişanlım hala işsizdi. Düğüne 3 ay kalmıştı. ben birgün nişanlıma mesaj attım. böyle olmuyor dedim. düğünü babanla yapalım bence dedim. annenler de kınaya gelirle dedim. Cadı kaynan sen tut nişanlım banyodayken telefonun desenini gir mesajlarımızı oku. Nişanlım banyodan çıkmış gel otur konuşacaz demiş annesi. mesajlarınızı okudum gelin böyle böyle yazmış demiş. Nişanlım da okumaman gerekirdi anne utanmadın mı nişanlı bir çiftin ikidir mesajlarını okuyorsun demiş. Ben okurum benim hakkım demiş kadın. Sonra ben yine işteyken tam 12 defa beni aradı açmadım. daha sonra ben aradım efendim dedim. ben sizin mesajlarınızı okudum sinirim çok bozuk dedi. ne hakla nişanlı insanların mesajlarını okuyorsunuz siz bunu daha önce de yaptınız ayıp yaptığınız dedim. sen böyle böyle yazmışsın dedi yazdıysam yazdım duymak istemiyorum dedim. bana seninle ilgili şüphelerim vardı zaten senin şeytanca düşüncelerin var dedi. ben de asıl sizin yaptığınız ayıp ben nişanlıma herşeyi konuşuyorum en özelimize kadar yazışıyoruz cinsellik bile konuşuyoruz ne hakkınız var okumaya dedim. terbiyesizsin sen dedi ahlaksız dedi. bundan sonra muhattabınız eski eşimdir dedi. Ben de suratına kapattım ve facebooktan da sildim kendisini. sonra da görümcem beni ve nişanlımı facebooktan silmiş. Nişanlım bir aydır annesi ve ablasıyla konuşmuyor. kayınbabam eşiyle birlikte bize geldi bu olaylardan sonra. birsürü hediyeler getirdiler. Nişanlılığım boyunca ilk defa bana hediye geldi. ben bunların olacağını bu kadının bu işi sonuna kadar götüremeyeceğini biliyordum dedi kayınbabam. Bu çocuğunu da o evlendirsin vebalini almayayım dedim dedi. ama bundan sonra muhattabınız benim dedi. Şimdi hiç kaynanamla ve görümcemle iletişimimiz yok ben ve nişanlımın. düğünü de ertelemek zorunda kalmıştık işsizlik sorunundan dolayı. Nişanlım da iş buldu çok şükür. cadı kadın hayatımızdan çıktığından beri normal bir nişanlılık süreci yaşamaya başladık. bazen düşünüyorum evlendikten sonra görüşmek zorunda kalır mıyım diye. yüzünü şeytan görsün. Nişanlım görüşmem diyor ama annedir sonuçta belki de vazgeçemez. zaten benim de böyle birşey talep etmem görüşme demem doğru olmaz. Ne yaparım nasıl ederim bilmiyorum.