- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana değer vermiyor, parası var diyorsun şu devirde her bütçeye göre pırlanta var artık öyle 5000-10000 değil yani, sırf üzülme diye alır insan yazıkHaklisiniz, herkes boyle düşünüyor. Bu iliskiye gencligimi verdim.Nisanlimin bu dusunceleri beni çok yipratiyor.Icinden gelmeyerek almasini istemiyorum.Ama ikna da olmuyor.Maaşı iyi, başka ne istesem aliyor.Ailesi bana deger vermiyor.Sözde paramiz yok dedilet, istedigim yüzüğü secmeme izin bile vermediler.Yüzük icin ayirdiklari bütçe cok kisitliydi ve sonuc olarak uyduruk icime sinmeyen bir yüzük alindi.Durumu olmayan aile kendi kizlarina nisanda bilezik takti ve nisani iyi bir salonda yapti.Ailesinden cok soğudum. Nisanlimi sevdigim icin katlaniyordum.Ama onun da böyle davranmasi cok uzdu beni
Öyle olmamasi icin ugrasiyorum.
Bilezik mi?Alacagini hic sanmam tek tas altin yuzuk icin bile aylardir bekliyorum.Nisanli olmayan arkadaslarima sevgilileri surekli altin takilar aliyor.Bizimkinde tik yok.Cevremdekileri görünce de moralim daha çok bozuluyor.
Evet tek tas almiyor.Ben ondan cok pahalli altin takilar beklemiyorum.Hicbir şekilde almaya yanaşmıyor. Onun bu tabriyla birlikte evet kendimi degersiz hissediyorum.
Aynen sen adamla mutluysan bana da gereksiz geliyor. Parasi pulu yoksa zorla mi alsin napsin.Ben de gerekli olmadığını düşünüyorum açıkçası ama önemli olan gerekli ya da gereksiz olması değil, siz istediğiniz için bunu yapması.
Bu ve baska konularda söz verip sözünü tutmaması, onu zorlamayacak altin taki istiyorum.kendisine gereksiz gelse bile beni kirmamak uzmemek adina yapabilir.Benim onun isteklerini o istiyor diye yerine getirdigim gibi.Ama bu altın meselesi tatiklemiş gibi geldi bana.
anladığım kadarıyla yüzüğü değiştirmemek için bahane sunmuş bozdurup yenisini alırsak çok zarar ederiz diyeyüzüğünü niye atıp satacakmışsın ki
Kizlar hepnize merhabs.8 yil suren bir iliskim var, nisanliyim.Sözden sonra nisan yapmadik, nisanlim da ben de gerek gormedik nisana.Söz de beyaz gül istiyordum bir buket.5 tane gul ve otlarla dolu bir cicek geldi.Söz de bana taki takilmadi.Nisanlimin ailesi durumumuz yok diyerek en ucuz, ayari en dusuk yuzugu aldi bana.Nisanlim kendisi alir diye sesimi cikarmadim.Ama almiyor.Atsan atilmaz satsan satilmaz, cok gereksiz.Bozdursan para etmez diyor.Ne yapsam ne desem derdimi anlatamiyorum.son zamanlarda baska konularda dahil cok fena tartistik birbirimize girdik.Aramiz yeni düzeliyor ama bu konudaki fikirleri hic degismiyor.Altin disinda ne desem yapiyor ama ben bu konu ve diget tartismalarmiz sonucunda kendisinden uzaklasmaya basladim.Ne yapacagimi bilemiyorum, yardim edin.
Parasi pulu var canim daha once de yazdim.Defalarca alirim diyerek, almiyor.Aynen sen adamla mutluysan bana da gereksiz geliyor. Parasi pulu yoksa zorla mi alsin napsin.
Hmm, onlar nisanlimin sozleri.Atsan atilmaz satsan satilmaz diye ondan istedigim kolye ve bileklik icin diyor.yüzük konusundan hemen sonra atsan atılmaz satsan satılmaz yazmışsın ya ona istinaden yazdım yüzük zaten bi ömür takılacak diğer altınları da şimdiden satma peşinde olması düşündürücü
Hmm, onlar nisanlimin sozleri.Atsan atilmaz satsan satilmaz diye ondan istedigim kolye ve bileklik icin diyor.
Bu ve baska konularda söz verip sözünü tutmaması, onu zorlamayacak altin taki istiyorum.kendisine gereksiz gelse bile beni kirmamak uzmemek adina yapabilir.Benim onun isteklerini o istiyor diye yerine getirdigim gibi.
ne saçma bahaneler bunlar kimse altını atmak için istemez çok zorunda olmadıkça satmayı da istemezHmm, onlar nisanlimin sozleri.Atsan atilmaz satsan satilmaz diye ondan istedigim kolye ve bileklik icin diyor.
Ben de.öyle diyorum senin aldigin altin takiyi neden satayim diye, takmak istiyorum diyorum.Ama ne desem bos ışte.sende atmam satmam takmak için istiyorum de hayret bişey, o alsın bi bakalım
Ben de.öyle diyorum senin aldigin altin takiyi neden satayim diye, takmak istiyorum diyorum.Ama ne desem bos ışte.
Gerekli olmadigini düşünüyorsunuz ama nisanlim su an birsey almasi ne mihriyi yapar ne de yüz gorumlugu takar.Durumu oldugu kadar yapmasini istiyorum.Kendisino zora sokmak istemiyorum tabii ki,
Ailesi yapmak istemedigi icin almiyor.Kendi kizina nisanda bilezik damadina birseyler alan da bu aile sonucta.Ailesinin yapmadigini kendisi yapmak icin defalarca söz verdigi halde yapmamak icin yirtiyor resmen kendini
Vlla bn bileziklerim ve diğer takılarım sayesinde ev sahibi olup kiradan kurtuldum..
tek yatırım altın bnce.. Yoksa biriktrmek mumkun değil.
aklınızda olsun
Yapabileceklerimi kabul ediyorum.Herşeye olur demiyorum tabi.Ben okuyorum.Son siniftayim.İşte en büyük hata bu bence siz o istiyor diye size uymayan bir şeyi yapmayın. Yaparsanız da karşılık beklemeyin. Söz verip tutmama konusunda haklısınız. Benim de nefret ettiğim bir davranıştır.Çalışıyor musunuz?
Bu bahaneleri hep almamak icin iste.Ben ailemden de boyle görmedim üstelik. Babam anneme özel günlerinde altin alirdi hep.Her dogumdan sonra altin taki alirdi. Dugunden sonra ailemin ve nisanlimin aldiklarini takarim tabi nisanlim birsey alirsane saçma bahaneler bunlar kimse altını atmak için istemez çok zorunda olmadıkça satmayı da istemez
yazık senin adına üzüldüm yeni gelin olacaksın millet şıkır şıkır gezerken sen içten içe hüzünlenecek heves edeceksin