Nişanlımın ailesi ve yaşadıklarım

Önce bi evi bas, Bi güzel hesap sor, madem sen onların gözünde öyle bir insansın haklı çıkar bari onları ve verdiklerini geri al yüzüğü fırlat kime isabet ederse bide bi tükür çık git bak nasıl rahatlıyorsun. Senin nişanlının erkeklik gururunu ezdirecek ne erkekliği var ne de gururu bu ne böyle karaktersize bak. Üzülme kinlen, kinlen ki sende gerçekleri görebilesin. Git hesap sor susma altında da kalma.

Ben konu sahibinin nişanı atacak düşüncede olduğunu sanmıyorum. Nişanı nasıl atarım çok uzak geliyor diyen biri maalesef. Keşke kadınlarımızın gözü açık olsa ve gereğini yapsalar ama çok zor. Sırf evlenmek için kendinden taviz verip ezdiren çok kadın var…

Ciddi ciddi arkanızdan konuşan, sizi cekistiren adamla hala ne yapacagim diye düşünüyor musunuz? Bu adamla evlenip mutlu olabileceginizi mi saniyorsunuz?
O değil de bunlar sanki dolandirici gibiler, dua edinde araba paraniz hikaye olmasin.

Evet size katılıyorum keşke böyle birşey yapacak cesareti olsa ama o oturup neden bana böyle yapıyorlar diye üzülmeyi tercih etmiş. Yazık..

Sizi bütün sülaleye kötüleyip laf söz ettiren adamla nişan yaparken aman size laf söz gelmesin diye altın yapıp taksınlar diye eline mi verdiniz?
Bu konuda o kadar çok olay var ki hangi birini tartışmak gerekiyor inanın kestiremedim. Hiç mi kimseniz yoktu kızım sen napıyorsun diyecek? Çok üzüldüm ben bu konuya yaa.

Son düzenleme:
Nikah olmadan adamin ustune sakin ev yapmayin tapu ortak olsun arabanizi satmissiniz kimseye guvenmez ben mahkeme mahkeme altinimi alamadim bosanirken altinlarim onlarda kaldi tazminat alamadim yedigim hakaretlerde yanlarına kar kaldi .bosanirken cirkef erkk cok başta maddiyatinizi vermeyin

Neden korkunç?
Felaket göstere göstere geliyorum diyor siz hala ayrilmak korkunç diyorsunuz.

Ne yaşadığınızı ve size söylenenleri
sağlıklı muhakeme edemiyor gibisiniz.

Hayır gerçekten anlayamıyorum ya. Bir insan neden kendini bu kadar sevmez, kendine kıymet vermez, kendine bütün bunları nasıl reva görür ve hala nişan atmaya cesaret edemez?

Anlayamıyorum. Siz niye önce kendinize kıymet vermiyorsunuz da saçma bir kişilikle evleneceğim diye bir de bir yıl boyunca onun sülalesine kendinizi sevdirmeye çalışıyorsunuz?

Neden korkunç?
Felaket göstere göstere geliyorum diyor siz hala ayrilmak korkunç diyorsunuz.

Ne yaşadığınızı ve size söylenenleri
sağlıklı muhakeme edemiyor gibisiniz.
Bencede suanlik için korkunç birşey göremedim. Eğer bu evlilik yolunda giderse aynı eve girdiklerinde korkunçlari yasacak haberi yok.

İnsanlar asla değişmez NOKTA.....
Şuan yaptığı ne varsa evlendikten sonra ben nikahı kıydım ne dersem o havalarına girecek. Haaa birde şu ENİŞTE kısmı varki her bo ka karisacak sonrada kenara geçecek.
Allah kolaylık versin şimdiden
Birde nisanliyken ev alacaksa erkek tarafı kendileri alsın. Siz para katip alacaksanız düğünden sonra alın yarın bir gün hak talep edemezsiniz yoksa

Bu size bir işaret evlenirseniz evinizdeki her şey kayın ailesine aktarılabilir.Bunu anlamıyor musunuz?Her durumda siz haksız çıkacaksınız .Nisan bir süre dir.Ciftlerin birbirini tanıması için.Simdi nisan atmak korkunç geliyor diyarsaniz ileride2 çocukla boşanmak çok daha korkunç gelir.Kendinize acimiyorsaniz size uzulup ağlayacak ana babanıza uzulun ayrilin

Okuyunca ilk rahatsız olduğum evin evlenmeden alınması oldu tapuyu ortak yapayacaksanız evlilik öncesi edinilen maldan hak iddia
Evlenmeden ev alacaksanız ortak tapu olmalı ki bu yazdıklarınızdan yola çıkarak ailesi buna karşı çıkar gibi geldi evlilik öncesi edinilen mallardan hak iddia edemezsiniz

Ev alırken varıni yoğunu koymasan hazıra kondu derler koysan böyle olur.Enistesi kar almayacakmıs olayı da külliyen yalan sen isteklerini söyleyince yapsa alacagı kar azalacak ondan su yapmiş.Zaten tanıdıkla is yapmayacaksın hic bir zaman.Nişanlına gelince böyle her halta gaza gelen erkeklerden nefret ediyorum yaa

Nerden tutsam elimde kaliyor sen neden insanlara kendini sevdirmeye calisiyorsun nisanlin sunepenin teki herseyi ailesine anlatmis sana soz hakki vermiyorlar ama arabaniin parasina goz dikiyorlar korkunc bir aile sende cok safsin kimsenin ailesi kendi ailen gibi olamaz herzaman kendi ogullari ve kendileri haklidir hatasini kabul bile etmeyen her lafa dolan bir adam aileme yakin olcaz diye tutturdugunda zaten ayrilmaliydin ne olacak saniyorsun evlenince ayni seyler katlanarak devam edicek asla seni savunan bir adam olmayacak yaninda bunlar sana allahin bir lutfu evlenmeden gordugun icin iyi dusun yol yakinken bitir bu isi sonra cok uzulursun

enişten fırsatçı iş adamı artı kan bağı yok, eşi değilsin-sevgilisi-kardesi değilsin normal bu…

ama nişanlın berbat, felaket kötü biri. ne demek eş adayını sürekli aileye çevreye kötülemek… Tüylerim diken diken oldu.Evlerden ırak.

Ailesi ise aptal, oğullarına demiyorlar ki oğlum bu kız böyle kötüyse sen neden bu kızla evlenmek istiyorsun?!

Konu sahibi evlenir 1-2 seneye kalmaz boşanırsın en iyi ihtimalle.

Fragmanda değil yani yasadaklarin evlendikten sonraki bölümleri şimdiden dışlanma herşeye enişte karar vermesi, nişanlınin ailesine herşeyi anlatmasi olacak bir yanı yok sen bilirsin yinede

Evi aldınız sanırım tapu kimin üstüne?

Siz daha nişanlılıkta maddiyatın sizin için amaç değil, huzurla yaşamak için bir araç olduğunu arabanızı satarak, nişanda altınlara yardım ederek göstermişsiniz. Sizi eleştireceğim tek nokta şu: İyi, hoş ama neden bu kadar maddiyata ortak oldunuz? İki tarafta üstüne düşeni yapsa inanın sizden iyisi olmazdı. Erkek tarafı analarından emdikleri sütün burunlarından getirilmesinden hoşlanır genelde.
Böyle sizin bizim gibi aman karşı taraf zorlanmasın diyenlerin kıymeti olmuyor işte. Vallahi deli gibi sevseniz de nişanlılık evresi tarafların birbirini daha iyi tanıması için var. Erkek adam kadınının arkasından amiyane bir tabir olacak belki ama mahalle karısı gibi konuşmaz. Bu adamın sizin en mahrem anlarınızı bile sağda solda anlatmayacağının garantisini ben veremem size.
Sizi ailesine güzel göstereceğine kötülemiş. Çok enteresan. Yarın bir gün saçma sapan işler yapar topu size atar. Aile de sizi suçlar. Ne gerek var? Ayrılın, sizin başınızı yakar bu adam. Ben ailede suç görmem. Adam dolduruyorsa onların da dolması gayet normal.

Yanlış anlamayın ama bence nişan atmayı ciddi ciddi düşünün. Nişanlıyken böyle sorunlar yaşayanların evlenince hiç mutlu olduğunu görmedim. Yol yakınken dönün. Nişanlınız gelip sizinle paylaşsa bunları sorunu çözmeye çalışsa neyse, hem ailesini doldurmuş hem de size soğuk yapmış. Evlenince daha beter olur. Araba paranızı da bir şekilde alın. Tabi sizin kararınız ama lütfen her şeyiyle düşünün sonra daha çok üzülebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…