- 21 Kasım 2017
- 28.289
- 122.501
- 598
Nişan nasıl oldu, onu soruyor arkadaş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan nasıl oldu, onu soruyor arkadaş.
aileye bir yerde "bu benim evliligim - biraz geride durun" demeyi bilmek gerekiyor. bunu demezsen evlenince de senin gereksiz gördüğün beklentilerle yapay gündem olustururlar - kocanla onlar yüzünden tartisirsin birbirinizden cabuk soğursunuz.Bende bu adətləri hiç sevmiyorum ama ailə aile aile![]()
İleride bir durum olduğunda eşinizin ailesiyle sizi idare etmesini isteyeceksiniz, edemediğinde tartışma yaşayacaksınız illaki olacak bu. Aynı şekilde sizin de eşinize/nişanlınıza karşı ailenizi idare etmeniz gerekecek.Bende bu adətləri hiç sevmiyorum ama ailə aile aile![]()
arada var bilmem kaç km insanlara eziyet etmenin alemi var mı? Eskiden adetler böyle olabilir sonuçta millet kendi yamacından birilerini buluyormuş.Ben 4 5 aydır nişanlıyım onlar İstanbulda ben doğunun en ücra köşesinde oturuyorum.. Nişan olduğundan beri hiç ziyarete falan gelmediler nişanlımın kendisi ev arıyor bizim için birde çalışıyor.. Bizim burada da erkek tarafı kız tarafını ziyaret etmeli vs şimdi bayramda annem onlar gelmeli diyor ən azından bir gelip ziyarət etsinlər vs ama ben dedim onlar kendisi düşünecek ben söylemem vs.. Sizce ne yapmak lazım anlayamıyorum ben gəlmələrinin gərək olmadığını düşünüyorum bilemiyorum
izmir'den kars'a nişana giden aile gördüm yakınlarda ve karalar bağladılar nasıl yapacağız edeceğiz, kadıncağız 40.000 liralık altını bankadan taksitle alacağım diye 45.000 tl çıkmış cebinden, bunun uçak bileti var, diğer masrafları var. bence hiç gerek yok, görüntülü konuşma diye bir şey var artık. belki onların da başka misafirlikleri var. ben hepten karşıyım bayram oturmasına, zorunlu misafirliğe. çok birbirini görmek isteyen görüşüyor, araşıyor. daha samimi.Ben 4 5 aydır nişanlıyım onlar İstanbulda ben doğunun en ücra köşesinde oturuyorum.. Nişan olduğundan beri hiç ziyarete falan gelmediler nişanlımın kendisi ev arıyor bizim için birde çalışıyor.. Bizim burada da erkek tarafı kız tarafını ziyaret etmeli vs şimdi bayramda annem onlar gelmeli diyor ən azından bir gelip ziyarət etsinlər vs ama ben dedim onlar kendisi düşünecek ben söylemem vs.. Sizce ne yapmak lazım anlayamıyorum ben gəlmələrinin gərək olmadığını düşünüyorum bilemiyorum
Mesela benim ailem olsa misafir etmezdi olmaz laf olur gece kalamazlar derdi kesinBenim esimin ailesi uzakta oturuyordu. Onca yolu sirf bayram icin cekmelerini istemedi kimse..ha kendileri kalkip gelse misafir edilir, ama beklentiye girmemek lazim bence mesafe cok uzaksa
Her ikiniz de Türkiye’nin farklı iki ucundasınız. Yakın değil ki. Sırf gelenek görenek diye insanları o yola sürüklemeyin. Görüntülü konuşun ne olmuş ki yani. Yollar zaten kalabalık. Allah korusun.Ben 4 5 aydır nişanlıyım onlar İstanbulda ben doğunun en ücra köşesinde oturuyorum.. Nişan olduğundan beri hiç ziyarete falan gelmediler nişanlımın kendisi ev arıyor bizim için birde çalışıyor.. Bizim burada da erkek tarafı kız tarafını ziyaret etmeli vs şimdi bayramda annem onlar gelmeli diyor ən azından bir gelip ziyarət etsinlər vs ama ben dedim onlar kendisi düşünecek ben söylemem vs.. Sizce ne yapmak lazım anlayamıyorum ben gəlmələrinin gərək olmadığını düşünüyorum bilemiyorum
2 3 saatlik yer olsa gelmek duser tabiki ama hem uzak hemde herkesin olduğu gibi onlsrinda geleni gideni bayram telaşesi var muhakkak.. eger bi bohca vs alisverisi yapilmayacaksa bence gelmelerine gerek yok arayip hal hatir sormak bayramlasmak onlara duser tabiki erkek tarafi olarak ustlencekler bazi seyleri ama dedigim gibi yakin olsalar gelsinler baya yolda var uzak yani sabah gelelim aksam donelim durumu olsa yine gelmeliler ama dedigim gibi herkesin kosturmacasi var... yada nişanlınla konus gel demek davet etmek size dusmez onlarin gelelim demesi gerekir oncelikle dusunmesi gerekir yani ama nişanlinla aran nasil bilmiyorum konus istersen mesela gelseniz ne iyi olur hem seni gormus olurum hem aileler bayramlasir bizim buralarda adetlerde boyledir sen ne dusunuyosun gibi danişir gibi konusabilirsin bence..Ben 4 5 aydır nişanlıyım onlar İstanbulda ben doğunun en ücra köşesinde oturuyorum.. Nişan olduğundan beri hiç ziyarete falan gelmediler nişanlımın kendisi ev arıyor bizim için birde çalışıyor.. Bizim burada da erkek tarafı kız tarafını ziyaret etmeli vs şimdi bayramda annem onlar gelmeli diyor ən azından bir gelip ziyarət etsinlər vs ama ben dedim onlar kendisi düşünecek ben söylemem vs.. Sizce ne yapmak lazım anlayamıyorum ben gəlmələrinin gərək olmadığını düşünüyorum bilemiyorum
Neden ? Bayram ziyareti için erkek ailesi toplanıp 1000+ km yol yaptı diyelim sonra ne olacak? Nerde kalacak insanlar ? Bayramlaşıp yeniden yola mı koyulacaklar ?Tabiki gerek var bunu sen söylemeyeceksin onlar akıl edip gelecek
ee ler neden ters aşko bi fena oldum bnBen 4 5 aydır nişanlıyım onlar İstanbulda ben doğunun en ücra köşesinde oturuyorum.. Nişan olduğundan beri hiç ziyarete falan gelmediler nişanlımın kendisi ev arıyor bizim için birde çalışıyor.. Bizim burada da erkek tarafı kız tarafını ziyaret etmeli vs şimdi bayramda annem onlar gelmeli diyor ən azından bir gelip ziyarət etsinlər vs ama ben dedim onlar kendisi düşünecek ben söylemem vs.. Sizce ne yapmak lazım anlayamıyorum ben gəlmələrinin gərək olmadığını düşünüyorum bilemiyorum
Sizin oraya göre hareket edilmesini istiyorsanız; sizin oralardan biriyle evlilik yoluna girebilirdiniz.Ben 4 5 aydır nişanlıyım onlar İstanbulda ben doğunun en ücra köşesinde oturuyorum.. Nişan olduğundan beri hiç ziyarete falan gelmediler nişanlımın kendisi ev arıyor bizim için birde çalışıyor.. Bizim burada da erkek tarafı kız tarafını ziyaret etmeli vs şimdi bayramda annem onlar gelmeli diyor ən azından bir gelip ziyarət etsinlər vs ama ben dedim onlar kendisi düşünecek ben söylemem vs.. Sizce ne yapmak lazım anlayamıyorum ben gəlmələrinin gərək olmadığını düşünüyorum bilemiyorum