- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
-
Valla canm yapmacik olma da nasıl olsursan ol. Ama sakın nisanlinin oyle ayda bir giderim demelerine kanma. Evlenince erkeklerin analari daha bi kiymetli oluyor bunu da unutma:-D
off muhakkak sorun cikiyor...
illa ki yipratacaklar....
sogukkanli olmaya calis
fazla mesafede samimiyetde iyi degildir...
dengeyi zamanla kurarsiniz ama arkadaslarin dedigi gibi anneleri cok kiymetli oluyor....
gorusmem dersen evinizde sikinti olur....
nişanlınızın inadı şu ana,evlendikten sonra alakası kalmaz bu durumla..bizden demesi..bu sebeple nişanlınızın gazına gelip kayınvalidenizle küs olmayın...sonra siz zararlı çıkarsınız.
soğuk mesafeli ol... çocuk da biliyor ailesini, o yuzden hiç sünger çekelim bile dememiş. unutma, içine gşrmediğin zaman tanıyamazsın kimseyi...
aynen öyle... bence de..Yok hep beni savundu nisandan bu yana her konuda sagolsun .... Hep arkamdaydı o olmasa cok ezilirdim zaten. Nisan misanda kalmazdı. Ben mutlu buyuk bi aile olmak istiyorum ama onlar ilgisiz davranınca hic sorup sormayınca bende diyorum ki esimel ben bize yeteriz niye iyi oluyum diye cabalıcam ki
soğuk mesafeli...basta benı de herkes cok sevdı ben de nısanlıyım hep guleryuzluyumdur..ama görümcem herseyi karıstırdı ilgi benim üzerimde onlarda okumus yok ben muhendısım arabam var vs vs.. dolayısıyla yapılan tum hareketlerı nısanlım-babası ve amcası gördü..kadınlardan farklılar hepsı yanımda ama kadınlar cok fena kıskanclık oluyo ..suan cok mesafelı olmayı dusunuyorum..hayır evlendırmek içinde ölüp bitiyolardı neyın kafasındalar bızde anlamadık..insan cocugunun mutluluguyla mutlu olmazmı ...son olarak önceden boyle dusunmezdım ama kotu gelın yok kotu kaynana var..Nisanlanmadan once ailemle aram cok iyi degildi. Beni pek umursamaz takılırlar sevgilimi elestirirler kafalarına gore planlar yapıp benim uymamı beklerler beni hala kucuk bi cocuk sanıp calısma hayatının icinde oldugumu unutup isime saygı gostermezlerdi. Fakat nisanlanacagım kesinlestiginden bu yana cok hasaaslastılar bildiginiz benim ve nisanlımın etrafında pervane oldular. Su an nisanlım ile babam arkadas gibiler cok sukur. Annem herkese mesafelidir zaten ama bize zararı yok eskisi gibi.... Eskiden sevgiliyken cok yıprattı bizi...
Nisanlımın ailesi nisan olana kadar hep beni kızı gibi gorduklerini kızları olmadıgı icin beni kızları sayacaklarını falan soyluyolardı. Ben cok sıcak yakın olmak istiyodum ozellikle kayınvalidem ile... Ama ben ona anneler gunu hediyesi olarak onluk dikmek icin model ararken kayınvalidem aileme dogru duzgun bi isim olmadıgını ogluna (nisanlıma) bes sene evlenmek yok dedigini ama onun dinlemeyip birden evlenmek istedigini dugun icin asla hic bir yardımda bulunmıcaklarını vs vs vs soyledi daha beni uzen onca davranıs ve soz
.... Ornegin bugun mobilyalarımız geldi uzaktan bi akrabaları ameliyata girecek yarın onun yanına gittiler bizim mobilyaları ne yaptıgımız ile ilgili bi telefon bile acmadılar. Her seye karsı cok ilgisizler bole uzak kalıyolar... Kayıbvalidem nisanlıma su soyle bu boyle o pahalı bu olmaz diyo sonra da bunu cillibombom a soyleme bize karsı bozulmasın diyo sanki aileme onca laf etmemis ben bunları duymamısım gibi...
Nisanlım dugunden sonra ailesiyle gorusmek istemiyo bugun gelmedikleri ve aramadıkları icin cok uzuldu. Benim annem geldi baktı evi toparladı... Sureklı tartısıyolar tabi bende etkileniyorum sevdigim adam ailesinin yanında sureklı huzursuz gergin tartısma halinde ... Aslına bakarsanız bende gorusmeme taraftarıyım nisanlım ayda yılda bi giderim diyo baska bisi demiyoo... Cok inatcıdır dedigini yapar ama boyle bi ortam hayal etmemistim ben.
Nisanlılık donemimizde her bulusmamıs her gorusmemiz nisanlımın ailesi tarafından sorun edildi kızıldı neden haftada bi gun gorusmuyosunuz dendi... Yanienguzel gecmesi gereken donemburnumdan geldi
Sizce kv ile kp aramızıduzeltmek icin cabalamalı mıyım dediklerine sunger cekip yaptıklarını gormezden gelip cici gelin mi olmalıyım yoksa esimin dedigi gibi gorusmeyip soguk mesafeli gelin mi ??????
Nisanlanmadan once ailemle aram cok iyi degildi. Beni pek umursamaz takılırlar sevgilimi elestirirler kafalarına gore planlar yapıp benim uymamı beklerler beni hala kucuk bi cocuk sanıp calısma hayatının icinde oldugumu unutup isime saygı gostermezlerdi. Fakat nisanlanacagım kesinlestiginden bu yana cok hasaaslastılar bildiginiz benim ve nisanlımın etrafında pervane oldular. Su an nisanlım ile babam arkadas gibiler cok sukur. Annem herkese mesafelidir zaten ama bize zararı yok eskisi gibi.... Eskiden sevgiliyken cok yıprattı bizi...
Nisanlımın ailesi nisan olana kadar hep beni kızı gibi gorduklerini kızları olmadıgı icin beni kızları sayacaklarını falan soyluyolardı. Ben cok sıcak yakın olmak istiyodum ozellikle kayınvalidem ile... Ama ben ona anneler gunu hediyesi olarak onluk dikmek icin model ararken kayınvalidem aileme dogru duzgun bi isim olmadıgını ogluna (nisanlıma) bes sene evlenmek yok dedigini ama onun dinlemeyip birden evlenmek istedigini dugun icin asla hic bir yardımda bulunmıcaklarını vs vs vs soyledi daha beni uzen onca davranıs ve soz
.... Ornegin bugun mobilyalarımız geldi uzaktan bi akrabaları ameliyata girecek yarın onun yanına gittiler bizim mobilyaları ne yaptıgımız ile ilgili bi telefon bile acmadılar. Her seye karsı cok ilgisizler bole uzak kalıyolar... Kayıbvalidem nisanlıma su soyle bu boyle o pahalı bu olmaz diyo sonra da bunu cillibombom a soyleme bize karsı bozulmasın diyo sanki aileme onca laf etmemis ben bunları duymamısım gibi...
Nisanlım dugunden sonra ailesiyle gorusmek istemiyo bugun gelmedikleri ve aramadıkları icin cok uzuldu. Benim annem geldi baktı evi toparladı... Sureklı tartısıyolar tabi bende etkileniyorum sevdigim adam ailesinin yanında sureklı huzursuz gergin tartısma halinde ... Aslına bakarsanız bende gorusmeme taraftarıyım nisanlım ayda yılda bi giderim diyo baska bisi demiyoo... Cok inatcıdır dedigini yapar ama boyle bi ortam hayal etmemistim ben.
Nisanlılık donemimizde her bulusmamıs her gorusmemiz nisanlımın ailesi tarafından sorun edildi kızıldı neden haftada bi gun gorusmuyosunuz dendi... Yanienguzel gecmesi gereken donemburnumdan geldi
Sizce kv ile kp aramızıduzeltmek icin cabalamalı mıyım dediklerine sunger cekip yaptıklarını gormezden gelip cici gelin mi olmalıyım yoksa esimin dedigi gibi gorusmeyip soguk mesafeli gelin mi ??????
şimdiden bu kadar plan yapma gelecek hakkında bence.. zaman ne olacağı belli olmaz.
artık evlilikte moda oldu ailelerin yardım etmemesi. OKUTTUK deyip kenara çekiliyorlar.
sanmayın ki herkesin nişanlılık dönemi harika geçiyor. hep bir sorun olur.
siz eşinizin ailesi hakkında yorum yapmayın. ailen o senin gelip geçer sinirin deyip konuyu kapatın.
ayrıca ev ayırırsa ayıp olur ailesine senin doldurduğunu bile düşünürler. çünkü oğullarına toz kondurmazlar.
benim evimi eşimle ikizim dizdik sadece. annesi yaşlı. hastaneye getirmiş köyden bir de evimizi göstermeye. çünkü kimse görmedi. nasıl olmuş anne dedim. bana dedi ki: "kızımın da hiçbir şeyi yok" (kızı nişanlıydı). tabi ben şok oldum sanki evlenen üvey oğlu.
bişey demedim 2 yıl oldu eşime bile demedim. siz mutluluğunuza bakın ev de sizin hayatta sizin.
şimdiden hiçbir şekilde tavır alma. eşinde almasın güzelce düğününüzü yapın sonra duruma göre karar verirsiniz.
hayırlı uğurlu olsun bir ömür sağlıkla oturun inş evinizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?